Karmabloggen Karmabloggen Feed


i Hudpleie, Kviser og problemhud, Produktomtaler, Rosacea, psoriasis, couperose, utslett

Det finnes tusenvis av mennesker, som opplever at Mario Badescu produktene gir bedre og sunnere hud. De får bukt med sine hudproblemer, etter kort tids bruk av et hudpleieregime fra Mario Badescu. Her kan du se hudforbedringen Kaja, opplevde etter kun tre ukers bruk. 

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kviser og problemhud, Produktomtaler, Sensitiv hud og hodebunn, Tørr hud

Endelig kan vi ønske Wooden Spoon velkommen til oss. Vi har gledet oss så mye, for dette er virkelig noen herlige produkter – helt naturlige, med ingredienser av beste kvalitet. Les mer om merket, hvem som står bak, hva som gjør dem så unike og utvalget du kan meske deg med...

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Presse og omtaler

Det finnes tusenvis av blogginnlegg, vlogger og You Tube videoer, snapper og artikler i media om Mario Badescu, og særlig om ikonet Drying Lotion, som er et av verdens mest ikoniske kvisemidler og selvagt reviews om produktene. Men jeg måtte le da jeg så denne… Who tf is Mario Badescu? les videre… »

0 kommentar(er)

Vi fokuserer ofte på hudpleie og på økologiske produkter her på Karma.no., fordi vi har så mange kunder som er opptatt av dette. Men har jo så mye bra hårprodukter også, som vi kanskje fokuserer litt lite på, (synes vi selv), så denne uken har vi fokus på HÅR, shampoo, håroljer og børster (og alt annet på hår, og har tilbud på ALT innen hårpleie). Finn tilbudene her, og spør oss gjerne om du lurer på noe: 

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Produktomtaler

Hvis du har lest innlegget om huden til Kaja, og ønsker å lære med om behanding av uren hud og irritasjon i huden, kan du lese dette innlegget, som fordyper seg mer i bakgrunnen for anbefalingene jeg gav til henne. Dette er et mer utfyllende svar på hvordan behandle irritabel hud, med kviser og sorte prikker. 

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Ukens anbefalinger og favoritter

Hvordan velge riktig fuktighetskrem? Hva passer til DEG og DIN hud? Å velge riktig fuktighetskrem er et «være – ikke være» i et hudpleieregime. Hvis en fuktighetskrem er for fet, kan den for enkelte hudtyper gi uren hud og overflatiske kviser. Hvis kremen er for lett, vil den for noen hudtyper som er tørr, moden hud osv, gjøre at huden føles enda tørrere, dehydrert og stram. For å gjøre det litt lettere å velge riktig krem, har vi satt opp noen tips til gode fuktighetskremer for ulike hudtyper. Les videre og lær hvilke fuktighetskremer, som passer DIN hudtype.

 

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser

Da har vi trukket ut noen heldige vinnere på vårt store Green Friday – event! Tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger, det setter vi veldig stor pris på! Sjekk her om du ble en av vinnerne, som får fine premier fra oss >>

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Sminke

Nå kan DU vinne dette lekre sminkesettet fra 100% Pure, på selveste GREEN FRIDAY. Eneste du trenger å gjøre er å sende inn skjemaet under frem til fredag 28. april,  og velge hvilken BB Cream farge du ønsker deg, og du er med i trekningen!

i Eventer og konkurranser, Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Velvære

Våren er her og det ferier vi med GREEN FRIDAY. På selveste GREEN FRIDAY kan du vinne DIN ønskeliste. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor og du er med i trekningen.

i Produktomtaler, Sminke

Hvilken FOUNDATION skal du velge? Foundation er det såkalte “lerretet” som danner basen for en fin sminke – og for at den sitter godt hele dagen. Noen bruker selvsagt også foundation uten makeup over, det går helt fint. Foundation er perfekt til å skjule eventuelle ujevnheter, kviser, pigmenter og arr i huden. Foundation kommer i alle varianter, og det er «a jungle out there». Det er ulike konsistenser og ulik dekkevne.

Så – hva skal du velge? 

0 kommentar(er)

Viser 1 til 10 av 87 - 9 side(r)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Vinn gavekort på 1000 kroner

Meld deg på her