Karmabloggen Karmabloggen Feed


i Eventer og konkurranser, Hudpleie, Ukens anbefalinger og favoritter

Nå kan du delta i vår uhøytidlige PÅSKE QUIZ  og vinne flotte premier. Alt du trenger å gjøre er å svare på disse spørsmålene:

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Ukens anbefalinger og favoritter

De fleste ønsker eller setter pris på å ha en ren og frisk hud. En hud, hvor den ungdommelige gløden blir ivaretatt, så lenge som mulig. Det er er egentlig ganske enkelt å få det til. 

Her er 5 steg, som tar vare på huden din.

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Produktomtaler, Ukens anbefalinger og favoritter

Vet du hva hyaluronsyer er, eller ikke... det er noe av det viktigste du tilfører huden din, uansett alder og hudtype. Men særlig om du har tørr hud. Her kan du lese hvorfor...

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Hudpleie, Kroppspleie

Da er vi igang med GAVEDRYSS igjen, denne gangen et skikkelig Valentine`s Day gavedryss. Sjekk hva du må gjøre for å vinne...

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler, Ukens anbefalinger og favoritter

Snart er det morsdag.. her er våre beste tips til mammaen din, eller mammen til barnet ditt... eller en mamma du synes fortjener oppmerksomhet på morsdagen. Det trenger ikke være dyrt, bare det gis med hjertet..

0 kommentar(er)

Vi setter pris på alle de henvendelsene vi får fra folk, som ønsker tips om hudpleie og som trenger hjelp til å finne produkter til sin hudtype og sine eventuelle hudproblemer. og vi blir så like glad hver gang vi får tilbakemeldinger fra kunder som har fått mye bedre hud, etter å brukt de produktene vi anbefaler. Hudpleie er ikke "one- fits- all", og ikke minst, hudens behov forandrer seg gjennom året. Akkurat nå er huden veldig utsatt, for kulde og tørr luft. Dette er det viktigste du gjør for huden din, akkurat nå. (dette gjelder alle hudtyper)...

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Velvære

Godt nytt år - nyåret markerer ofte en ny start - en fresh start - og mange opplever at både hud og hår blir tørrere, slappere og gustent. Slik tar du vare på hud og hår nå på vinteren. (og som også gjelder hele året). Gjør det til en vane - og akkurat nå er en perfekt tid å starte på.

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser

Vi er nå i gang med årets julekalender - hvor du kan vinne et flott produkt, hver dag frem til julaften. Vi ønsker at du blir kjent med forskjellige merker og produkter, som vi selger her på Karma.no. Derfor vil du i hver luke finne et spørsmål, som du må svare på. Det kan være noe om oss, merkene våre, produktene våre  eller andre ting vi er opptatt av. Det er bare å svare og sende inn, og du med i trekningen av dagens premie!

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Ukens anbefalinger og favoritter

Endelig er fredagen her, BLACK FRIDAY! I dag kan du handle masse på salg, og du kan vinne DIN ønskeliste. I tilegg gir vi idag ut flere flotte produkter til noen heldige kunder som handler hos oss idag! VI har noen helt unike ting, som kanskje DU kan få som en ekstra fin gave fra oss. Se hva du trenger å gjøre >>

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

Party Essentials - er du klar for julebord, julefest, nyttårsparty?

Det er noen ting man bør gjøre, som er viktigere enn andre og som gjør deg skikkelig partyklar. Uansett om det er julebord med jobben, venners julebord, julefesten med familien eller selveste nyttårsaften. Her er noen tips til festen, det som får deg til å føle deg vel - og partyklar.

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Hudpleie, Kroppspleie, Sminke

I dag starter Black WEEK, årets største handleuke. Den har gått fra å være bare Black Friday til en fest hele uken. Nå får du supre tilbud hver dag frem til fredag, og alle som handler til og med fredag, kan vinne akkurat de produktene han eller hud ønsker seg. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet under, og vi trekker ut en av våre kunder, som vinner sin ønskeliste, som du mottar i GOD TID før jul! Dette er jo den "offisielle" starten på julehandelen, så nå har du sjansen til å gjøre noen skikkelige kupp, både til deg selv og den du er glad i, og kanskje blir DU den som vinner DIN ønskeliste? DELTA HER>>

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Produktomtaler, Tørr hud, Ukens anbefalinger og favoritter

Koreansk hudpleie eller hudpleieregime er i vinden som aldri før, et hudpleieregime som gir en glødende og frisk hud med naturlige produkter for dag- og nattpleie. Men hva er et koreansk hudpleieregime, og er det noe for deg og din hud?

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kroppspleie, Presse og omtaler, Produktomtaler, Ukens anbefalinger og favoritter

Det er sikkert mye disse modellene og Hollywoodkjendisene har til felles, som at de er superkjendiser, er på uttallige fotoshoots - og går opp mange røde løpere i løpet av året... Vi ser alltid på kjolene og sminken, og lurer på hvordan de kan stråle og se så friske ut. Veldig mange av dem har til felles at de styles av den kjente makeupartisten Bethany Karlyn - og at de bruker hennes selvutviklede Prtty Peaushun Skin Tight Body Lotion. Hva er Prtty Peaushun ? - og hva gjør den så spesiell, les mer og lær...

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Produktomtaler, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter, Økologisk

Nå er det en stund siden jeg har laget en personlig favoritt- anbefaling for produkter vi har på Karma.no! Hva er det jeg bruker akkurat nå, i oktober - høst - hud, hår og sminke... Se ukens anbefalinger - rett fra hjertet!  

0 kommentar(er)

i Sminke

Vet du hva leppestifter er laget av- hva de inneholder? Ikke det, les videre, om du tør...? Da kan du lære litt om hva som er helt vanlige ingredienser i konvensjonelle (vanlige) leppestifter, som selges over hele verden. OG hvis du leter etter sunne, naturlige leppestifter, bør du også lese videre....

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke

Lyst å finne den perfekte naturlige leppestiften?  Leter du etter den ultimate leppestiftguiden, som hjelper deg å finne den beste og fineste naturlige leppestiftene, som passer til DEG? Eller er du usikker på hvilke du bør velge, blant alle de nydelige leppeproduktene våre? Her finner du en komplett oversikt over 100% Pure® sine leppeprodukter og swatches/fargekart, som vi selger her på Karma.no (som eneste i Norge). .

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Hudpleie, Kroppspleie

Vi avslutter en fantastisk september med å gi bort noen av våre flotte produkter, til noen av våre kunder. Alle som handler ut september, er med i trekningen av noen av våre bestselgere. Les mer, og se hva du kan vinne. Vi sender ut produktene, sammen med ordren til de heldige vinnerne. (Vinnerne er trukket, er det deg?).

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Produktomtaler, Tørr hud, Ukens anbefalinger og favoritter

Sommeren er definitivt på hell nå, og vi nyter en frisk høstluft og flotte farger i naturen. Men mange opplever at huden forandrer seg på høsten, den blir tørrere og brunfargen etter sommeren forsvinner gradvis.. Aircondition på skoler og på mange kontrolandskap, skrus fra kald til varm luft og gir tørrere inneklima. Luften ute blir samtidig tørrere og kaldere, og man skrur på varmen inne, mange tenner i peisen.. Alt dette påvirker huden og håret vårt. Om sommeren blir hudlaget tykkere av solen og det samler seg opp dødehudceller og mange opplever plutselig å få dårligere hud... Det er nå det er på tide å forebygge og endre hudpleieregimet litt.. Slik tar du vare på huden nå som det er høst - enkelt og greit, høstens hudpleieregime.

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Mario Badescu informasjon og omtaler, Produktomtaler, Tørr hud, Ukens anbefalinger og favoritter

Nå kan du bli kjent med den nye ansiktssprayen fra Mario Badescu, Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea. Hva gjør den, hvordan brukes den, og ikke minst, hva skiller den fra den orginale, verdenskjente "storebroren" Facial spray with Aloe, Herbs and Rosewater? 

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Mario Badescu informasjon og omtaler, Tørr hud, Ukens anbefalinger og favoritter

Det er to type mennesker i verden... De som synes nyttår er en magisk tid, et nytt år og nye muligheter. Og så har du de som synes at SEPTEMBER er starten på noe nytt også. Denne "skolestarten" som sitter i oss alle. Vi legger sommeren bak oss og går inn i en ny årstid. Tid for å komme inn i rutinene igjen, ihvertfall de som fungerer? 

0 kommentar(er)

Viser 1 til 20 av 117 - 6 side(r)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Meld deg på her

Meld deg på her