Karmabloggen Karmabloggen Feed


i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Ukens anbefalinger og favoritter

Endelig kan vi fortelle om skjønne lille hemmelighet - Secrets des Fées - hvordan du lager dine egen skrubber og masker for både skjønnhet og velvære. De er ikke bare helt naturlige og proppet fulle av vitaminer, antioksidanter og næringstoffer, de er også de er svært miljøvennlige. Se alle de morsomme og effektive hemmelighetene her >>

0 kommentar(er)

i Sminke

Her kan du se Susie Wang, grunnleggeren av 100% Pure presentere flere av de ulike leppeproduktene til 100% Pure. Hun forteller hva mange tradisjonelle leppestifter inneholder (som ikke er speiselt lekkert..), og ikke minst hva DISSE leppeproduktene er laget av og hvordan de ser ut. Dette er lærerikt og viktig :) 

0 kommentar(er)

i Kviser og problemhud, Produktomtaler

Det er ikke bare Kylie Jenner i den berømte Kardashian familien som sverger til Drying Lotion, søsteren Khloé Kardashian har også gått ut og sagt at hun sverger til den populære Mario Badescu Drying Lotion.. se her>>

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke

Vi får en del spørsmål om fargene til 100% Pure og presenterer her en grundigere gjennomgang av de ulike naturlige foundationene. Det er et stort utvalg med en rekke konsistenser, dekkeevner og farger. Her en en komplett guide som hjelper deg å velge riktig foundation til deg og din hud.

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

Det er viktig å finne de riktige makeup børstene, ikke bare føles det jo mye bedre med en myk deilig børste, men det er jo viktigst i forhold til resultatet og selve påføringen. Men ternker du over hva makeup børster er laget av, og hva som gjør at de er bedre enn makeupbørster laget av dyrehår? Les hvorfor man bør velge cruelty frie makeupbørster >>

0 kommentar(er)

i Kroppspleie

Gjør kroppen beach ready med disse enkle tipsene. Det er ikke mer som skal til.

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kroppspleie, Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

Sommeren er her og det nytes i inn og utland. Les mer om sommeren MÅ HA produkter og hva som er våre egne personlige favoritter.

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

Er du usikker på hvilken type rouge eller blush du skal bruke? Og hva med den fargen, som passer best til deg? Vi gjør det enklere å velge riktig med denne guiden fra 100% Pure.

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Produktomtaler, Rosacea, psoriasis, couperose, utslett

Det finnes tusenvis av mennesker, som opplever at Mario Badescu produktene gir bedre og sunnere hud. De får bukt med sine hudproblemer, etter kort tids bruk av et hudpleieregime fra Mario Badescu. Her kan du se hudforbedringen Kaja, opplevde etter kun tre ukers bruk. 

0 kommentar(er)

Det er noen produkter som går verden rundt, og som får ekstra oppmerksomhet når noen store kjendiser begynner å prate om den eller vise dem frem på instagram, snap eller youtube. Dette produktet har vært i markedet i mange år, og et produkt som utrolig mange bruker. Det er kjent som et cult produkt i Hollywood og det har oppstått en “se meg og min Facial Spray” i sosiale medier. Karma.no er de eneste som selger dette i Norge. Se nærmere på den og hvordan den går verden rundt...:

0 kommentar(er)

Viser 1 til 10 av 96 - 10 side(r)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Vinn gavekort på 1000 kroner

Meld deg på her