Dette er Kure Bazaar – prisvinnende økologiske og veganske neglelakker

Kure Bazaar økologiske neglelakker

 

Vi har fått veldig mange hendvendelser og mange spørsmål om vi kan ta inn flere GODEog NATURLIGE neglelakker, det kan vi selvsagt.

Dette er KURE BAZAAR, som er økologiske, veganske og naturlige neglelakker av høyeste kvalitet. De er holdbare, nydelige på neglene og de pleier neglene dine i tillegg. Og ikke minst, så kommer de i så mange lekre farger.

I tillegg til alle neglelakkene har Kure Bazaar naturlige base- og toppcoater, neglelakksfjernere og annen hånd- og neglepleie.

Si hei til KURE BAZAAR – dette prisvinnende merket som har kvalitetsneglelakker helt på høyde med de klassiske neglelakkene, bare helt uten giftstoffer!

Kure Bazaar er “10- FREE”, som betyr at de er fri for de mest vanlige, skadelige stoffene som finnes i svært mange klassiske neglelakker. 10-FREE = Fri for toluen, formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenyl fosfat), parabener, xylen, styren, benzophenone-1, benzophenone-3.

Flotte farger fra Kure Bazaar

 

TRENDY OG LEKKERT – stort fargespekter

Kure Bazaar er prisvinnende og innovative naturlige neglelakker med et stort og LEKKERT fargespekter, med organisk og non- toxic innhold. Neglelakkene består av opptil 85% naturlige materialer, som blant annet inkluderer bomull, poteter, mais, cellulose og hvete. Formelen er beriket med kiselholdig (Kisel er en viktig byggestein i neglene), bambusekstrakt og E-Vitamin fra solsikkeolje, som bevarer neglene og holder dem sunne og vakre.

Under ser du noen av fargene til Kure Bazaar, i alle regnbuensfarger.

Masse lekre farger fra Kure Bazaar

OM GRUNNLEGGEREN OG VISJONEN BAK KURE BAZAAR

Grunnleggeren Kartinka`s graviditet  ble (som hos veldig mange) et vendepunkt i livet hennes for å bli mer helsebevisst. I 2003 fødte hun sønnen Kelian, og hun begynte å endre det meste av spiskammer og baderomsskap til økologiske produkter, og inntok en mer bærekraftig og renere livsstil. Neglelakker inneholder som kjent veldig mange kjemiske stoffer, som kan vær helsefarlige, og dette inspirerte henne til å utvikle sin egen serie neglelakk – Kure Bazaar, som var naturlig og økologisk, pleiende og dermed trygg å bruke. Og som var like gode, som klassiske neglelakker…

Kure Bazaar ble lansert på verdens største moteshow med temaet “Organic Haute Couture” i Paris 2012, og har siden den gang befestet sin plass i moteukene over hele verden, blant annet som partner med kjente motehus, som Céline, Balenciaga, Mugler m.fl.

Kure Bazaar tok hele neglebransjen med storm med sin innovative neglelakk – aldri før hadde en organisk neglelakk vært så holdbar, fargerik og skinnende. Kure Bazaar mottok kun 6 måneder etter lanseringen, den prestisjetunge prisen for Årets favorittprodukt på Elle Beauty Awards 2013. De mottok også prisen for The Best FREE fra Neglelakk på Beauty shortlist Awards 2018.

 

Grunleggeren av Kure Bazaar og Stella MCartney

Hele serien, også neglelakkfjerner, negleoljer og neglebåndspleie, er naturlige og svært pleiende for negler og hendene.

Pleiende og naturlige neglelakksfjernere

 

Kure Bazaar har bevist at det å være en organisk neglelakk, ikke trenger å gå utover holdbarheten, og du trenger ikke velge mellom organisk og god kvalitet eller flotte farger. Kure Bazaar har vist at dette hører sammen. Kure Bazaar er mye mer enn bare en neglelakk. Det er en helt ny produktfilosofi.  Å ha trendy negler, uten å gå ut over holdbarheten og helsen har aldri vært enklere!

Se alle de lekre fargene her… feast yourself, sier jeg bare… det skal godt gjøre å bare ta én… 

Love, Åse

– og i denne #selfcare tiden – ta var på deg selv, ta deg tid til litt neglepleie også

Kure Bazaar økologiske neglelakker
0
LAGT I HANDLEKURVEN