Returbetingelser

Kundeservice står høyt fokus hos oss. Vi vet hvor viktig dette er og setter selv pris på god kundeservice når vi selv handler. Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde, samt få hjelp og råd og finne kvalitetsprodukter hos oss.

Vi er tilgjengelige på telefon +47 45 69 35 27 og på e-post karma@karma.no. Du kan ringe oss når du måtte ønske.

Vi er alltid tilgjengelig i kjernetid og normal arbeidstid på virkedager, men svarer oftest utenom dette også. Send oss en e-post og vi svarer så fort vi kan. Tar forbehold om at det KAN ta litt lenger tid over helgen.

Mottatt feil vare eller feil antall varer

Dersom du mottar feil vare eller feil antall varer, fyll ut benytt skjema for Retursøknad for å få tildelt et RMA-nummer (returnummer). Vi sender deg da en returlapp med porto i posten som gjør at du kan sende oss varen fraktfritt tilbake. Vennligst oppgi på skjema for retur og angrerett og ved innsendelse av retursøknad om du ønsker en ny/riktig vare eller kreditnota for varene.

Skade på forsendelse

Dersom varen er skadet eller du har mottatt feil antall varer eller feil varer, benytt skjema for retursøknad . Vi sender deg da en returlapp i posten som gjør at du kan sende oss varen fraktfritt tilbake. Vennligst oppgi om du ønsker en ny/riktig vare eller kreditnota for varene.

Hvis du har mottatt varer som er skadet skal følgende gjøres:

  • Du må ta vare på emballasje, samt produktene.
  • Registrer en retur hos oss for å motta returlapp med porto fra oss.
  • Fyll ut skjema for retur og angrerett. Når du har fått returlappen fra oss, send pakken tilbake til oss
  • Dersom varen er skadet må du fylle ut en skademelding også hos posten. Skademeldingsskjemaet får du på Posten. Lever skademeldingsskjemaet til Posten og send kopi til oss.
  • Du får ny vare tilsendt så snart vi har mottatt den skadede varen fra deg.

Angrerett

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp, benytt skjema for Retursøknad for å få tildelt et RMA-nummer (returnummer), og fyll deretter ut skjema for retur og angrerett. Send deretter varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottok varene (angrefrist), og legg ved dokumentert forklaring for grunnen til tilbakeleveringen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på, og originalemballasjen må også legges ved. Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på returskjemaet.

Viktig ved bruk av angrerett

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for frakt/returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Fyll ut skjema for retur og angrerett og skriv hva du returnerer. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt for varen, senest innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet slik at du raskt kan få tilbake pengene.

Om Angreretten

For dine innkjøp gjelder en angrerett på 14 dager. I denne perioden har du en angrerett som innebærer at du har mulighet til å, uten noen forpliktelser fra din side og bortsett fra transportkostnadene, sende tilbake de varene du har mottatt. Du skal i så fall sende tilbake varene uskadede og ubrukte. Avgiftene er de samme uansett hvor mange varer du har kjøpt.

Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via e-post eller telefon.

Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp.

Les også avsnittet om retur ved skade, mottatt feil vare og annen retur. Dersom du ønsker å benytte deg av din angrerett eller du ønsker å returnere varer pga feil mottatte varer eller skade, last ned skjema for returen her:

NB! Husk å gi oss beskjed slik at vi kan sende deg en returlapp i posten slik at du slipper å ta kostnadene selv (du må selv betale frakt dersom du benytter deg av angrerett, eller om du ikke henter varene på posten).