Ingredienser i hudpleie : Hva er Niacinamide?

Niacinamide I hudpleie på Karma.no

 

Niacinamide er en viktig og populær ingrediens i hudpleieprodukter, og det er med god grunn.

Les videre og du vil forstå hvorfor.

Niacinamide er en veldig allsidig ingrediens og  noe du bør vurdere å innføre i ditt hudpleieregime, nesten uansett hvilken hudtype eller hudproblem du har. Og spesielt om du har kviser og uren hud, rosacea, hyperpigmentering eller akne arr, store porer, betennelser i huden, fine linjer og rynker, miljøskader eller dehydrert hud. 
 
Tror mange av oss vil kjenne oss igjen, om ikke i alt, men noe av dette.
 
Hva er Niacinamide? 
Det er en del av Vitamin B3- molekylet og forekommer naturlig i bla. kjøtt, fisk og nøtter. Niacinamide har sterke antioksidante egenskaper (bekjemper frie radikaler), som bryter ned cellene våre. Det er viktig i forhold til hvordan cellene i kroppen fungerer. Niacinamide virker ved at de “be hudceller å regenerere friske nye celler”, og det er også et anti bakterielt middel, som regulerer talgproduksjon og reduserer pigmentering. Det absorberes raskt inn i huden. 

Niacinamide er med andre ord, mye brukt i hudpleieprodukter, på grunn av måten det behandler mange hudproblemer på.

100% PUre niacinamide Boost
Bruk Niacinamide i hudpleien din

Store fordeler ved å bruke Niacinamide

  • Niacinamide reagerer godt sammen med og kan med fordel brukes sammen med andre ingredienser som hyaluronsyre, AHA og BHA syre og Retinol (vitamin A), som også er mye brukt i hudpleieprodukter
  • Niacinamide beskytter huden mot miljøskader og stråling ved å bekjempe frie radikaler, som i verste fall kan gi hudskader og kreft.
  • Niacinamide minimerer pigmentering og kvisearr ved å forhindre at melaninet i huden klumper seg sammen 
  • Niacinamide reduserer betennelser, (anti inflammatorisk) og forsterker hudbarrieren og virker lindrende på rødhet, irritasjon, kviser og rosacea. 
  • Niacinamide regulerer også talgproduksjonen og balanserer huden, og gir en mattere T – sone.
  • Niacinamide motvirker dehydrering.
  • Niacinamide minimerer fine linjer og rynker ved å øke produksjonen av fettstoffer (ceramider) i huden, og gir et naturlig, mer ungdommelig utseende. 

Niacinamide bidrar til en friskere hud, jevnere hudtone og et glattere utseende- og er naturlig for kroppen vår.

Niacinamide brukes ofte i serum, ansiktskremer og sheet masker, og kan som nevnt over, med fordel brukes sammen med andre “godgjørende” ingredienser, som AHA- syrer, Vitamin C og Retinol (Vitamin A).

Hvor ofte kan du bruke Niacinamide? 

Du kan bruke Niacinamide i hudpleie så ofte du vil, både til morgen- og kvelds rutinen din. Det er ikke noe som gjør at du ikke kan bruke det på dagen, i solen for eksempel, påfør før solkrem og nyt solen.

Du kan bruke dine favoritt renser og tonere, serum osv, men altså med fordel inkludere noen produkter med Niacinamide også.

100% Pure er en pioneér når det gjelder naturlige, aktive og effektive ingredienser, og ikke minst kjent for sine innovative formulaer, og de har vært langt fremme i bruken av Niacinamide. 

De har også nå lansert Niacinamide BOOST.

Det er en dose konsentrert Niacinamide (B3) og hyaluronsyre (ren naturlig fuktighet for huden), som minimerer store porer og kontrollerer overflødig olje i huden. Niacinamidet reparerer og gjennoppretter huden etter skadelig miljøpåvirkning og stråling. Hyaluronsyren gir fuktighet og gir liv til tørst og dehydrert hud. 

Det er et pulver, som blandes med vann, og påføres direkte på renset hud og gir en frisk glød i ansiktet, samtidig som den jobber med alt vi har nevnt over.

 

Nedenfor finner du noen produkter, som alle inneholder Niacinamide.

Som du sikkert ser, så bruker 100% Pure mye av dette i produkter, som spesielt jobber med jevn hudtone, anti age, akne arr og pigmenter. 
0
LAGT I HANDLEKURVEN