Ingredienser i hudpleie : Hva er Niacinamide?

Niacinamide er supert for huden- vi forteller deg hva dette er

 

Niacinamide er en viktig og populær ingrediens i hudpleieprodukter, og det er med god grunn. Les videre og du vil forstå hvorfor.

Niacinamide er en veldig allsidig ingrediens og  noe du bør vurdere å innføre i ditt hudpleieregime, nesten uansett hvilken hudtype eller hudproblem du har.
 

Niacinamide hjelper mot:

  • Kviser og uren hud
  • Rosacea
  • Hyperpigmentering eller akne arr
  • Store porer
  • Betennelser i huden
  • Fine linjer og rynker, strammer opp huden
  • Miljøskader og solbrent hud
  • Dehydrering
  • Rødhet og irritasjon i huden
 
Er dette noe du føler at huden din trenger, er Niacinamide for deg.
 
Hva er Niacinamide? 
Det er en del av Vitamin B3- molekylet og har sterke antioksidante egenskaper (bekjemper frie radikaler), som bryter ned cellene våre. Det er viktig i forhold til hvordan cellene i kroppen fungerer. Niacinamide virker ved at de “be hudceller å regenerere friske nye celler”, og det er også et anti bakterielt middel, som regulerer talgproduksjon og reduserer pigmentering. Det absorberes raskt inn i huden. 
 

Niacinamide kan produseres i laboratorier gjennom kjemiske synteseprosesser som ikke involverer animalske ingredienser eller biprodukter. Dette er den vanligste metoden for å produsere niacinamide for kosttilskudd og hudpleieprodukter.

Niacinamide kan utvinnes animalsk fra kjøtt, men ønsker man det naturlige og veganske niacinamidet, som finnes naturlig i planteriket, å utvinnes det fra visse plantekilder som gjær, hele korn, bønner, frø og grønne grønnsaker.

Fermenteringsprosess: En annen metode for å produsere vegansk niacinamide er gjennom mikrobiell fermentering, hvor mikroorganismer som bakterier eller gjær omdanner plantematerialer til niacinamide.

Niacinamide er mye brukt i hudpleieprodukter, på grunn av måten det behandler mange hudproblemer på.

100% PUre niacinamide Boost
Bruk Niacinamide i hudpleien din

Store fordeler ved å bruke Niacinamide

 • Niacinamide reagerer godt sammen med og kan med fordel brukes sammen med andre ingredienser som hyaluronsyre, AHA og BHA syre og Retinol (vitamin A), som også er mye brukt i hudpleieprodukter
 • Niacinamide beskytter huden mot miljøskader og stråling ved å bekjempe frie radikaler, som i verste fall kan gi hudskader og kreft.
 • Niacinamide minimerer pigmentering og kvisearr ved å forhindre at melaninet i huden klumper seg sammen 
 • Niacinamide reduserer betennelser, (anti inflammatorisk) og forsterker hudbarrieren og virker lindrende på rødhet, irritasjon, kviser og rosacea. 
 • Niacinamide regulerer også talgproduksjonen og balanserer huden, og gir en mattere T – sone.
 • Niacinamide motvirker dehydrering.
 • Niacinamide minimerer fine linjer og rynker ved å øke produksjonen av fettstoffer (ceramider) i huden, og gir et naturlig, mer ungdommelig utseende. 

Niacinamide bidrar til en friskere hud, jevnere hudtone og et glattere utseende- og er naturlig for kroppen vår.

Niacinamide brukes ofte i serum, ansiktskremer og sheet masker, og kan som nevnt over, med fordel brukes sammen med andre “godgjørende” ingredienser, som AHA- syrer, Vitamin C og Retinol (Vitamin A).Vi har flere produkter som inneholder Niacinamide, spesielt fra 100% Pure.

Hvor ofte kan du bruke Niacinamide? 

Du kan bruke Niacinamide i hudpleie så ofte du vil, både til morgen- og kvelds rutinen din. Du kan også bruke det på dagen og i solen. Påfør da Niacinamide før solkrem og nyt solen.

Du kan bruke det sammen med dine favorittrenser og tonere, serum osv, men altså med fordel inkludere noen produkter med Niacinamide også. Gjerne en booster, som du vil sikre deg en skikkelig dose med Niacinamide.

-20%
Opprinnelig pris var: kr 309.Nåværende pris er: kr 248.

100% Pure er en pioneér når det gjelder naturlige, aktive og effektive ingredienser, og ikke minst kjent for sine innovative formulaer, og de har vært langt fremme i bruken av Niacinamide. 

Ønsker du et virkelig godt og effektivt Niacinamide produkt? Da anbefaler vi Niacinamide BOOST.

Det er en dose konsentrert Niacinamide (B3) og hyaluronsyre (ren naturlig fuktighet for huden), som minimerer store porer og kontrollerer overflødig olje i huden. Niacinamidet reparerer og gjennoppretter huden etter skadelig miljøpåvirkning og stråling. Hyaluronsyren gir fuktighet og gir liv til tørst og dehydrert hud. 

Det er et pulver, som blandes med vann, og påføres direkte på renset hud og gir en frisk glød i ansiktet, samtidig som den jobber med alt vi har nevnt over.

Fuktighetsboosten Niacinamide Pore Minimizer Tonique er også et produkt vi kan anbefale, som gir intens fuktighet som sluses rett inn i huden, gir en fin glød, og ja, den reduserer porene også.

 

Nedenfor finner du noen produkter, som alle inneholder Niacinamide.

Som du sikkert ser, så bruker 100% Pure mye av dette i produkter, som spesielt jobber med jevn hudtone, anti age, akne arr og pigmenter. 
-20%
Opprinnelig pris var: kr 309.Nåværende pris er: kr 248.
-15%
Opprinnelig pris var: kr 739.Nåværende pris er: kr 629.
-15%
Opprinnelig pris var: kr 519.Nåværende pris er: kr 441.
-15%
Opprinnelig pris var: kr 629.Nåværende pris er: kr 535.

RELATERTE ARTIKLER

Våre favoritt Niacinamide produkter

Niacinamide er kjent for å være en super ingrediens for alle hudtyper. Vi gir deg...

Les mer
Ansiktsmasker du lager selv – aktiver ingrediensene når du skal bruke dem

Jeg bare elsker ansiktsmasker, disse kan du lage selv. De er fulle av aktive, effektive...

Les mer
Ingredienser i hudpleie: De beste sitrusoljene for huden din.

Det finnes mange ulike sitrusoljer som alle er veldig bra for huden vår. Les om...

Les mer
0
LAGT I HANDLEKURVEN