Detox og restart av huden og håret

Restart fra You & Oil

Har du vurdert å endre hud- eller hårpleierutinene dine og bli kvitt syntetiske eller kjemiske ingredienser eller stylingprodukter? Ta en detox rett og slett?

Januar er en typisk måned hvor mange har lyst å starte med blanke ark, leve sunnere eller detoxe.., og setter seg mål for resten av året (eller den kommende måneden). Noen velger også “hvit måned” bare for å virkelig rense seg selv innenfra. Men hva med utsiden? Er du en av dem som har et ønske om å gå over til mer økologiske og naturlige produkter, men opplever huden eller håret ikke reagerer så mye på det eller at de faktisk gir kviser eller frizzy hår?

Huden og håret utsettes for mye forurensning og ikke minst syntetiske og kjemiske ingredienser (for dem som bruker konvensjonelle produkter).

En av grunnene til at huden kan reagere negativt på naturlige produkter, eller ikke reagere i det hele tatt, er fordi syntetiske og kjemiske produkter inneholder silikoner og kunstige stoffer, som legger seg som et “lokk” over huden/i porene og håret.

De naturlige ingrediensene kommer rett og slett ikke til, og huden/håret klarer ikke å utnytte seg av alle de godgjørende ingrediensene. Huden og håret trenger også noen ganger å venne seg til de aktive naturlige ingrediensene, som faktisk VIRKER på huden og håret.

Uansett grunn bør man ta en pause fra syntetiske og kjemiske ingredienser og gjennomføre en en intensiv rense/ detox kur et par ganger i året.  

YOU and OIL Restart. Cleansing Complex for Skin og Hair er en slik kur. Den har en banebrytende formel, og er en viktig del av enhvert hudpleiereigime eller rens av hår og hodebunn.

Den gjør at huden og håret får optimale resultater fra naturlige hudpleieprodukter. Den er rik på naturlige oljer som renser, gir detox, gir næring og effektivt dyptrenser huden og porene for alle naturlige og aktive ingredienser.

Den inneholder en bioaktiv rens full av nærende oljer og mineraler, som brukes i kombinasjon med en renseolje.

RESULTAT

Reslutatet er en dyp rens, antioksiderende og dypt fuktighetsgivende effekt på huden og håret. Den gir et godt grunnlag for alle som ønsker å begynne med eller bruker naturlige produkter.

Levende frisk hud og hår, hvor du virkelig får en ny start!

PERFEKT FOR

De er perfekte for alle  hudtyper og hårtyper, som er trøtt, tørt og slitent –  og for deg som rett og slett trenger en ny start eller som ønsker en naturlig frisk glød.

Brukes med fordel minst 2 ganger i året, som en kur eller med jevnlige mellomrom når du ønsker en liten boost.

Restart hud og hår

 

RESTART HUDEN

1. Vask ansiktet med RE START CLEANSER

2. Påfør OLJEN  og massér ansiktet i 1-2 minutter

3. Vask ansiktet en gang til med RE START CLEANSER

4. Påfør så 3- 4 dråper av OLJEN, som ikke skal vaskes av.

You & Oil Restart Skin & Hair Skin Detox rougtine Skin detox for huden
You & Oil Restart Skin & Hair Skin Detox for håret

RESTART HÅRET

1. Gni vått hår fra røttene til spissene med OLJEN

2. La den være i håret i 15-20 minutter og skyll deretter håret med RENSEN

Bruk i minst 7 dager. For ekstra effekt, bør du unngå annen shampoo, balsam eller masker i detoxuken.

En detox kan gjentas med jevne mellomrom, minst 2 ganger per år.

Merk. Du vil merke rask bedring på håret, og ikke alltid du trenger å gjøre det i 7 uker, om håret blir for “mettet”.  Men fortsett gjerne med en økologisk shampoo og balsam etterpå.

-20%
Opprinnelig pris var: kr 359.Nåværende pris er: kr 288.
-20%
-20%
Opprinnelig pris var: kr 359.Nåværende pris er: kr 288.
0
LAGT I HANDLEKURVEN