Våre beste produkter for barbering og skjeggpleie

Er du mann selv, eller skal kjøpe noe til pappaen din, (eller pappen til barnet ditt ) eller til en bror, kompis…? Hva med noen gode (og ikke minst utrolig kule) produkter for barbering eller skjeggpleie. Se mer for gavetips til mannen, i anledning farsdag, bursdager eller julegaver.

Når det gjelder barbering og skjegg er Waterclouds et merke du bør legge merke til.

Det et profesjonelt hårpleiemerke fra Sverige og har flere serier for menn, i merkene Relive, The DUDE og Beard Junk. De har et utrolig kult design, og produktene er kjempegode. De er tilpasset mannen både i design, dufter og selvsagt de behov som mannen har, enten han barberer seg eller har skjegg.

Produkter for skjegg og barbering

 

  • The DUDE er hårpleie, barberingsprodukter og kroppspleie for menn. De har en karakteristisk maskulin design og legger ikke skjul på det. De lukter “mann” og for dem som ønsker det enkelt og greit. Det er også grunnen til at de feks har en hår-og dusjsåpe i ett). De har en egen serie for barbering, pre- cleanse, shaving cream, shaving olje og after shave balm, som alle er skånsomme og gir en god pleie for alle som barberer seg.
  • Beard Junk er pleieprodukter for menn med skjegg. Det er vask, pleie og styling av skjegg. Kjempekule og gode produkter. Det er ikke noe problem å ha slike flotte produkter på badehylla! 🙂
  • Nedenfor finner du også noen lette dagkremer som egner seg godt til menn, og de som kan få irritasjon ved barbering.
-30%
Opprinnelig pris var: kr 199.Nåværende pris er: kr 139.
-30%
Opprinnelig pris var: kr 195.Nåværende pris er: kr 136.
0
LAGT I HANDLEKURVEN