Om oss

Velkommen til Karma.no

 

Vi UTROLIG glade for at akkurat DU er her, vi håper du finner det du leter etter, at du føler deg ivaretatt og fornøyd med det du handler hos oss. 

Karma.no er en norsk nettbutikk med lager og fysisk butikk på Frogner i Oslo. Karma.no ble startet i 2010 og vi har siden den gang hjulpet tusenvis av kunder til en bedre hudhelse og velvære. 

 
Karma.no står for kvalitet, effekt og naturlige aktive ingredienser. Vi ønsker å bidra til en renere og grønnere verden, gjennom å tilby økologiske og naturlige produkter, for alle. Vi ser heldigvis at å ta vare på miljøet, bærekraft ikke lenger bare er en trend, men en livsstil som flere og flere er opptatt av,  og ønsker å leve etter. Karma.no tilbyr varemerker som har en uttalt visjon om å ta vare på miljø, dyrene våre, jorden vår og ikke minst vår egen helse, gjennom bærekraftige produkter, produksjon, emballasje osv. samtidig som de lager produkter av høyeste kvalitet og effekt. 
 
Flere av våre merker er verdensledende innovatører innen naturlig skjønnhetspleie. Blant annet 100% Pure er blant dem, med patenterte formulaer som Fruit Pigmented® Makeup, stabilisering av naturlige ingredienser og bruk av nano teknologi.
 

Karma.no er lidenskapelig opptatt naturlige aktive ingredienser, ytelse, følelse og ikke minst effekt av alle produktene våre. Vi har trygge produkter, som bidrar til en god hudhelse- og velvære for kropp og sjel.

 
Vi tror at en sunn og frisk hud er et resultat av en almenn helse og velvære og gode hudpleierutiner. Og vi tror også på at både det vi spiser og påfører oss utenfra, påvirker helsen og velværen vår. Vi streber ikke etter det perfekte, men det som føles bra, gjør oss friske og glade- og den beste utgaven av oss selv.
 
Behandler du deg selv godt og tar vare på deg selv, vil dette også reflekteres i hvordan du føler deg og hvordan huden og håret ditt også fungerer. Huden er vårt største organ og beskytter alle indre organer. 60% av det vi påfører huden, trekker gjennom huden og inn i organene. Det er derfor viktig å tenke på hva vi bruker av skjønnhetsprodukter.
 
God hudhelse betyr hudpleierutiner med riktige produkter for din hud og med naturlige, aktive ingredienser.  Vi mener også at sunn sminke, gode hårprodukter og ikke minst kropp- og velværeprodukter, som er bra for kroppen og sansene, henger sammen med god hudhelse. Eller helse for kropp og sjel.
 
Naturlige aktive ingredienser og teknologi, som virkelig fungerer, er det vi alltid ser etter når vi tar inn nye varemerker. Likeså opplevelsen av produktene og at de ser bra ut og føles bra å bruke. Alle produkter skal levere og fungere for deg og dine behov.
 
Natuilge aktive ingredienser er vitkig for oss
100% Pure strawberry lemonade Jelly Scrub

Karma.no er opptatt av bærekraft og miljø, og tilbyr blant annet:

 1. Naturlige aktive ingredienser
 2. Stort utvalg og fokus på naturlige varemerker
 3. Varemerker med en miljø- og bærekraftig profil. 
 4. Varemerker som har en klar visjon, gjennomsiktlig og åpen organisasjon, er opptatt av ingredienser og ytelse.
 5. Vi ønsker å tilby noe som ikke alle andre har
 6. Varemerker med innovativ technologi/bioteknologi og fokus på effekt og følelse.
 7. Ingen produkter er testet på dyr (selvsagt)
 8. Vi gjenbruker så mye vi kan . feks gjenbruker vi esker vi mottar fra leverandører i stedet for å bruke nye esker, der vi kan. De ser kanskje ikke like fine ut, som de nye eskene med logo på, men det er bare utsiden. Inni er de fine, og vi sparer miljøet ved å gjenbruke! Beauty- inside -out!
 9. Vi bruker fyllmasse av bla. maisstivelse og resirkulert papir. Vi bruker så langt vi kan, bioplast og resirkulert, der vi må pakke inn knusbare flasker ol.
 10. Vi har også fokus på alt fra hav sikre (ocean safe) og plastikk frie produkter, CO2- vennlige og bærekraftige produkter. 
 11. Vi støtter årlig flere miljø- og dyrevernsinstitusjoner. Flere av våre leverandører gjør også dette, og alt vi (og du) kjøper  fra dem, bidrar til støtte. Blant annet 100% Pure er store på dette.

Hvem er VI i Karma.no?

Åse og Fredrik startet Karma.no, som en familiebedrift for 13 år siden. Fredrik har ansvar for distribusjonen og regnskap.

Åse har alltid brent for hudpleie og makeup, og er spesielt opptatt av ingredienser, for kvalitet og ytelse. Hun har både produkt- og markedsansvar, og ikke minst kundekontakt. Hun har personlig hjulpet tusenvis av kunder til en frisk og sunnere hud siden oppstarten.

Vi har også knyttet til oss sertifiserte hudpleiere som hjelper kunder og utvikler hudpleieprogrammer. Vi har også tilknyttet oss en naturterapeut som også er genint opptatt av naturlige aktive ingredienser og effekt – og som bidrar til produktutvikling og kontakt med forhandlere.

Vi har også rettigheter på flere av merkene våre, og jobber mot andre forhandlere.

I tillegg har vi flere samarbeidspartnere på utvikling, teknisk support, markedsføring, sosiale medier osv, som er nødvendig for å drive nettbutikk i dag.

Karma.no er din hudpleier og leverandør av naturlige og økologiske skjønnhets- og velværeprodukter på nett. Vi hjelper deg gjerne om du trenger hjelp til å finne produkter.

Vi har arbeidet mye med skreddersydde hudpleieregimer og hjulpet tusenvis av kunder til en bedre hud. Det er viktig å tilpasse produkter etter din hudtype og så dine behov eller hudtilstand. Dette har vi god erfaring med og vi ser at det fungerer.

Vi startet først og fremst med hudpleie, men har etterhvert utvidet med både hår, kropp og velæreprodukter. Du vil se mer av gode hudpleieprodukter, tilbhøre og mye annet for hud – og helse og velvære fremover.

Vi er stolte over de merkene vi har, og er stadig på jakt etter de beste merkene i inn og utland. Vi tilbyr produkter som ikke “alle andre har”, i tillegg til de mer kjente varemerkene. 

Vi velger ut merker med omhu

Vi velger ut merker med omhu, for at du skal få det beste, som finnes og som kanskje også ikke finnes overalt ellers. Du kan være trygg på at de har både de beste ingrediensene og har høy kvalitet.

Vi har hatt tusenvis av henvendelser fra kunder som har hatt hudproblemer og vi har sett utrolig mange gode resultater. Vi blir genuint like glad hver gang våre kunder gir oss tilbakemeldinger og sender oss bilder av resultatene sine. Vi gir deg gratis og personlige råd om du ønsker det.

Vår lange erfaring og kunnskap innen skjønnhet og hudpleie er DIN trygghet. Vi tilbyr kun produkter vi selv har testet ut og funnet gode nok.

Økologiske, naturlige og veganske produkter av beste kvalitet.

Merk. De fleste av våre varemaremerker er 100% naturlige og økologiske. Vi har hatt  Mario Badescu, som er et plantebasert merke, men som vi selger ut,  fordi det ikke er 100% naturlig. Fremtiden hos oss er grønn, trygg og full av effektive skjønnhetsprodukter av beste kvalitet.

Den naturlige skjønnhetsindustriens utvikling.

Vi har sett gjennom bare de 10 siste årene, at det har vært en rivende utvikling innen den naturlige skjønnhetsindustrien og at det finnes fullgode og bedre alternativer innen hudpleie enn de konvensjonelle merkene. 

Før ble naturlige og økologiske produkter (noen ganger med rette) oppfattet som trauste, kjedelige og de luktet “rart/naturlig” uten spesielt gode dufter. MEN de naturlige skjønnhet og velværemerkene har blitt både mer effektive og bedre. De ser fantastiske ut, lukter himmelsk og gir gode resultater. De har blitt gjenstand for høy teknologisk utvikling og har svært høy kvalitet.

Naturen har evnen til å lege seg selv, og har løsninger, som hjelper oss mennesker også. Gjennom  teknologi og kunnskap, kan vi mennesker bruke naturen til å skape effektive produkter, uten syntetiske og kjemiske tilsetningsstoffer, GMO (genmodifiserte ingredienser), kjemiske farger, parfymer, petrokjemiske og andre hormonforstyrrende og skadelige ingredienser.

Huden er vårt største organ.

Hvorfor Karma.no sitt “ordtak” er “Beauty Inside – out”. 

Huden er vårt største organ og har som oppgave å beskytte organene våre mot ytre påvirkning. 60% av det vi påfører huden, går inn i huden, i blodbanene våre og påvirker oss, om vi vil eller ikke. Selv om vi jobber med “overflatiske” produkter, er det altså viktig å vite hva vi faktisk påfører oss, som kan påvirke innsiden vår. 

Visste du at konvensjonelle skjønnhet og velværeprodukter inneholder alt fra bensin/petroliumsderivater, tungmetaller som bly, jern, aluminium og at talc som man påfører babyer kan inneholde asbest og være kreftfremkallende. Det er mye mer enn dette, som mange ikke er klar over. Det er så mange grunner til å  ta grønne miljøvennlige valg, også innen skjønnhet og velvære.

Naturen har alltid en løsning og er kraftfull. Naturlige produkter er effektive og fullt på høyde med konvensjonelle merker. (ikke naturlige merker). Til og med medisin er ofte kopier av naturlige ingredienser fra naturen, (men som ofte er kunstig fremstilt for å være stabile i medisinsk sammenheng).

Alle våre produkter er godkjente av Mattilsynet, som er øverste ansvarlig for godkjenning av alle skjønnhetsprodukter i Norge.

Ta kontakt med oss for å få personlig veiledning  og hjelp dersom du er i tvil om hvilke produkter som passer for deg. Ta kontakt på:  karma@karma.no.

Følg oss i sosiale medier og meld deg på nyhetsbrevet vårt – få fordeler

Selv om vi har gode priser på alle våre produkter, kjører vi også jevnlig kampanjer, som gjør det mulig å gjøre enda bedre kjøp. Følg oss på Facebook , Instragram eller meld deg på nyhetsbrevet vårt. Alle som er påmeldt vårt nyhetsbrev, vil få tilgang til nyheter først, bli oppdatert på hva som skjer hos oss, og få eksklusive rabattkoder. Vi har ofte konkurranser og giveaways, noe du også får beskjed om i nyhetsbrevet vårt.

Vi håper du finner masse du liker – kos deg med shopping. Og spør om du lurer på noe. (send mail til karma@karma.no).

Stor klem fra oss i Karma.no