Om oss

Karma.no en norsk nettbutikk med lager og butikk på Frogner i Oslo. Alt ordrene sendes fra vårt lager i Oslo. Dette gjør at du får varene raskt.

Vi er opptatt av kvalitet, gode, aktive og naturlige ingredienser, bærekraft og miljøet.

Karma.no er lidenskapelig opptatt av ingredienser, ytelse, følelse og ikke minst effekt av alle produktene våre. Vi har produkter, som bidrar til en god hudhelse- og velvære for kropp og sjel.

Vi tror at en god hud er et resultat av en almenn helse og velvære.

Behandler du deg selv godt og tar vare på deg selv, vil dette også reflekteres i hvordan du føler deg og hvordan huden og håret ditt også fungerer. Huden vårt største organ og beskytter alle indre organer. 60% av det vi påfører huden, trekker gjennom huden og inn i organene. Det er derfor viktig å tenke på hva vi bruker og utsetter oss for. Men det er alltid innenfra at skjønnheten kommer. God karma forbinder vi med noe positivt. Et menneske med god karma, er alltid et vakkert herlig menneske. Det er beauty inside out det.

Er man snille meg seg selv eller med andre, tror vi at det reflekterer hvordan vi føler oss og helsen vår, og ikke minst huden vår.

God hudhelse betyr hudpleierutiner med riktige produkter for din hud. Vi mener også at sunn sminke, gode hårprodukter og ikke minst kropp og velværeprodukter, som er bra for kroppen og sansene, henger sammen med god hudhelse. Eller helse for kropp og sjel.

Naturlige aktive ingredienser og teknologi, som virkelig fungerer, er det vi alltid ser etter når vi tar inn nye varemerker. Likeså opplevelsen av produktene og at de ser bra ut og føles bra å bruke.Alle produkter skal levere og fungere for deg og dine behov.

Natuilge aktive ingredienser er vitkig for oss
100% Pure strawberry lemonade Jelly Scrub

 

Vi er opptatt av bærekraft og miljø, og tilbyr blant annet:

 1. Naturlige aktive ingredienser
 2. Stort utvalg i naturlige varemerker
 3. Varemerker med en miljø- og bærekraftig profil. 
 4. Varemerker som har en klar visjon, gjennomsiktlig og åpen organisasjon, er opptatt av ingredienser og ytelse.
 5. Vi ønsker å tilby noe som ikke alle andre har
 6. Varemerker med innovativ technologi/bioteknologi og fokus på effekt og følelse.
 7. Ingen produkter er testet på dyr (selvsagt)
 8. Vi gjenbruker så mye vi kan . feks gjenbruker vi esker vi mottar fra leverandører i stedet for å bruke nye esker, der vi kan. De ser kanskje ikke like fine ut, som de nye eskene med logo på, men det er bare utsiden. Inni er de fine, og vi sparer miljøet ved å gjenbruke! Beauty- inside -out!
 9. Vi bruker fyllmasse av bla. maisstivelse og resirkulert papir. Vi bruker så langt vi kan, bioplast og resirkulert, der vi må pakke inn knusbare flasker ol.
 10. Vi har også fokus på alt fra hav sikre (ocean safe) og plastikk frie produkter, CO2- vennlige og bærekraftige produkter. Det finnes sååå mye bra “der ute”, som vi gleder oss til å presentere her på karma.no.
 11. Vi støtter årlig flere miljø- og dyrevernsinstitusjoner, noe vil vil fortsette med og kommer med et program med snart. Flere av våre leverandører gjør også dette, og alt vi kjøper fra dem, bidrar til støtte. Blant annet 100% Pure er store på dette.

Hvem er VI i Karma.no?

Åse og Fredrik startet Karma.no for 10 år siden. Fredrik har ansvar for distribusjonen og regnskap.

Åse “brenner”  for hudpleie og makeup, og er spesielt opptatt av ingredienser, for kvalitet og ytelse. Hun har både produkt og markedsansvar, og ikke minst kundekontakt. Hun har personlig hjulpet tusenvis av kunder til en frisk og sunnere hud gjennom disse 10 årene.

Vi har i det siste fått inn en partner i Birgitte, som er sertifisert hudpleieterapeut, og som også har medisinsk hudpleiebakgrunn. Hun har en unik kunnskap om aktive ingredienser og effekt og vil bidra med blant annet produktutvikling, kontakt med forhandlere .(Vi har også distribusjon til andre forhandlere) Hun er en fantastisk partner som styrker vår fokus og kompetanse på vårt spesialområde – god hudhelse.

Vi har også knyttet til oss flere hudpleiere i vårt kundeservice team, som hjelper kunder til å finne produkter som passer for dem. I tillegg har vi flere samarbeidspartnere på utvikling, markedsføring, sosiale medier osv.

Karma.no er din hudpleier på nett, og det er bare å spørre oss om hjelp!

Vi i Karma.no har bygget opp merket Mario Badescu i Norge. Vi har etterhvert solgt merket til andre aktører, men har best kompetanse på merket i Skandinavia. Fordi Mario Badescu ikke er et naturlig hudpleiemerke, så har vi tenkt å avvikle det merket. Vi har sett gode resultater med det, men vil erstatte de produktene vi ser funker best med naturlige og vel så gode produkter. Vi har allerede erstattet flere og har fullgode alternativer, men siden vi vet at gode hudpleieprodukter er viktig for kundene våre, så er dette en prioritet for oss. Vi vil hele tiden jobbe med å finne gode naturlige produkter for alle hudtyper og hudbehov. 

Vi er stolte over de merkene vi har. Vi vet at vi ikke er de største og har “alle mulige merker” . Vi kunne vært mye større ved å tilby det “alle andre har”, men har lyst å jobbe nært og godt mer merkevarene vi tilbyr, gjøre dem kjent i Norge og Skandinavia, og heller bygge dem over tid. Vi skal ikke selge deg et produkt, bare for å selge det. Vi ønsker at du skal elske det, digge det og vite at det er bra for deg, og ikke selvsagt at du merker resultater av å bruke det.

Vi elsker å jobbe med, blant annet 100% Pure, Waterclouds, Malaya Organics, Wooden Spoon, Super Seeds og You & Oil,  som vi også har rettigheter på i Norge og Skandinavia.

I tillegg er vi forhandler av flere andre herlige kvalitetsmerker fra både norske aktører og fra andre land. Evolve Organics, Eco by Sonya, Vita Liberata, Acorelle, Evy Technology for å nevne noen. Og det kommer flere snart.

Vi har sagt det en stund,men nå er det på trappene. Det koster å bygge en solid nettbutikk i Norge. Å være norsk nettbutikk og bli lønnsom, betyr at man ikke har de samme rammebetingelsene i forhold til europeiske aktører. Til og med Sverige er billigere å drive fra, enn i Norge.

Det er dyrt å drive i Norge, og mye konkurranse fra utlandet. SÅ vi er UTROLIG glade for at akkurat DU er her og ønsker å handle hos oss. Vi håper du føler deg ivaretatt og fornøyd med det du handler hos oss. 

Vi velger ut merker med omhu

Vi velger ut merker med omhu, for at du skal få det beste, som finnes og som kanskje også ikke finnes overalt ellers. Vi synes det er gøy å kunne tilby noe som er stort i andre land, og introdusere det i Norge. Du kan være trygg på at de har både de beste ingrediensene og har høy kvalitet.

Vi har over 10 års erfaring med hudpleie og skjønnhetspleie, og har hatt tusenvis av henvendelser fra kunder som har hatt hudproblemer og vi har sett utrolige mange gode resultater. Vi blir genuint like glad hver gang våre kunder gir oss tilbakemeldinger og sender oss bilder av resultatene sine. Vi har sertifisert hudpleiebakgrunn og gir selvsagt gjerne personlige råd, om du ønsker det.

Vår lange erfaring og kunnskap innen skjønnhet og hudpleie er DIN trygghet. Vi tilbyr kun produkter vi selv har testet ut og funnet gode nok.

Økologiske, naturlige og veganske produkter

Mesteparten av våre varemerker er 100% naturlige og økologiske. Vi brenner selv for å finne gode naturlige og økologiske produkter, som vi kan tilby våre kunder . Vi har også veldig mange lojale kunder, som er opptatt av økolgiske og naturlige produkter og vi vil selvfølgelig være tilstede, og tliby det beste av det beste til dem.

Det har skjedd mye med naturlige produkter de siste årene, og de har blitt både mer effektive og bedre. De ser fantastiske ut også, og gir gode resultater. Vi mener at naturen har evnen til å lege seg selv, og har løsninger som hjelper oss mennesker også. Gjennom teknologi og kunnskap, kan vi mennesker bruke naturen til å skape effektive produkter, uten syntetiske og kjemiske tilsetningsstoffer.

Huden er vårt største organ.

Karma.no sitt “ordtak” er Beauty Inside – out. 

Huden er vårt største organ og har som oppgave å beskytte organene våre mot ytre påvirkning. 60% av det vi påfører huden, går inn i huden, i blodbanene våre og påvirker oss, om vi vil eller ikke. Selv om vi jobber med “overflatiske” produkter, er det altså viktig å vite hva vi faktisk påfører oss, som kan påvirke innsiden vår.

Naturen har alltid en løsning, og husk at medisiner er i stor grad laget teknologisk, for å etterligne effekten av naturlige ingrediener og kjemi i naturen, og fremstilles teknisk/syntetisk for å være stabile. (i og med at naturen er dynamisk).

Alle våre produkter er godkjente av Mattilsynet, som er øverste ansvarlig for godkjenning av alle skjønnhetsprodukter i Norge.

Ta kontakt med oss for å få personlig veiledning dersom du er i tvil om hva du skal velge.  karma@karma.no.

Har du hår- eller hudproblemer?

Vi anbefaler alle som har et alvorlig hud- eller hårproblem å oppsøke en hudpleier, frisør eller lege for å få en diagnose, før man bruker noen produkter (uansett hvor det er kjøpt), slik at man ikke forverrer problemet. Uansett hvor gode produkter man kjøper, det kan forverre huden eller håret, om man bruker feil produkter.

Følg oss i sosiale medier og meld deg på nyhetsbrevet vårt – få fordeler

Selv om vi har gode priser på alle våre produkter, kjører vi også jevnlig kampanjer, som gjør det mulig å gjøre enda bedre kjøp. Følg oss på Facebook , Instragram eller meld deg på nyhetsbrevet vårt. Alle som er påmeldt vårt nyhetsbrev, vil få tilgang til nyheter først, bli oppdatert på hva som skjer hos oss, og få eksklusive rabattkoder

Vi kommer snart med et fordelsprogram, Karmaklubben, som vil gi deg som handler hos oss masse fordeler, og muligheten til å samle opp karmapoeng, som du kan handle for. Meld deg på nyhetsbrevet, så får du beskjed, når den er oppe og står. Vi gleder oss til det.

Vi har ofte konkurranser og giveaways, noe du også får beskjed om i nyhetsbrevet vårt.

Vi håper du finner masse du liker – happy shopping!

Beste hilsen fra 

oss i Karma.no