Se alle kategorier

Viser 1–12 av 116 resultater

Sort by:

Kure BAZAAR

Kure Bazaar er den første neglelakken av en ny generasjon, som kombinerer økologiske formler med herlige livlige motefarger. Etter flere års forskning og teknisk innovasjon har redusert de kjemiske stoffene betydelig, uten å gå på kompromis med kvalitet.
Neglelakkene har upåklagelig kvalitet, sitter godt og har en holdbar fantastisk glans.

De har en formula som bevarer neglenes vitalitet ved å stimulere deres naturlige vekst. Neglene holder seg glatte, sterke og sunne. Du kan rett og slett pleie dem med farger.

Den eksklusive formelen til Kure Bazaar har opptil 90% biobasert og inneholder bomull, poteter, mais, cellulose og hvete og de er beriket med kiselholdig bambusekstrakt og E-Vitamin fra solsikkeolje.

Kure Bazaar er 10 – free, noe som betyr at de ikke inneholder de ingrediensene som finnes i det aller meste av neglelakker i verden idag – som er bla toluene, formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenylfosfat), parabener, xylen, styren, benzofenon-1, benzophenone-3.

Kure Bazaar er mye mer enn bare en neglelakk. Det er en helt ny produktfilosofi.  Å ha trendy negler, uten å gå ut over holdbarheten og helsen har aldri vært enklere!

116
LAGT I HANDLEKURVEN