Se alle kategorier

Viser alle 11 resultater

Sort by:

Kure BAZAAR

Til informasjon: Kure Bazaar har skiftet distributør som vi handler fra og vi må etablere t nytt forhandler forhold med de nye. Dette har tatt litt tid og derfor vi har vært utsolgt for en del av fargene. Vi jobber for å få dette på plass snarest.

Kure Bazaar er prisvinnende og innovative  naturlige neglelakker med et stort og lekkert fargespekter, med organisk og non- toxic innhold. Neglelakkene består av opptil 85% naturlige materialer, som blant annet inkluderer bomull, poteter, mais, cellulose og hvete. Formelen er beriket med kiselholdig bambusekstrakt og E-Vitamin fra solsikkeolje, som bevarer neglene og holder dem sunne og vakre.

10 FREE betyr at de ikke inneholder de 10 mest vanlige (og toxic) ingrediensene i konvensjonelle neglelakker. Kure Bazaar inneholder ikke de 10, som er : toluen, formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenylfosfat), parabener, xylen, styren, benzofenon-1, benzophenone-3.

Kure Bazaar er mye mer enn bare en neglelakk. Det er en helt ny produktfilosofi.  Å ha trendy negler, uten å gå ut over holdbarheten og helsen har aldri vært enklere!

Aktive filtre

Sort by:

Produkter per side

11
LAGT I HANDLEKURVEN