De beste hårproduktene til menn

Hårpleie for menn

Menn har ofte litt andre behov enn kvinner når det gjelder hårpleie. Man kan selvsagt bruke mye av det samme, men for de som opplever flass, sensitiv hodebunn, hårtap finnes det mange gode produkter. Disse er spesielt tilpasset menn, også i forhold til lukter og emballasje. Gode gavetips til farsdag og julegaver.

Waterclouds er et profesjonelt hårpleiemerke fra Sverige. De holder til utenfor Stockholm og disse produktene selges i frisørsalonger i Sverige og flere land i Europa, og hos oss her i Norge. Waterclouds har egne serier tilpasset menn, i merkene Relive, The DUDE og Beard Junk.

  • Relieve er hårpleieprodukter for de som opplever flass og sensitiv hodebunn. Produktene er veldig effektive og gode, (og vi får utrolig gode tilbakemeldinger på disse), og har en UNISEX design, som passer begge kjønn, også for menn altså, som ofte opplever dette. I denne serien begynner man gjerne med den som heter Active og når hodebunnen har roet seg ned, går du over til mild eller den som heter Balance som gir mye fuktighet. Kurene brukes som pleie og forebygging.
  • The DUDE er hårpleie, barberingsprodukter og kroppspleie for menn. De har en karakteristisk maskulin design og legger ikke skjul på det. De lukter “mann” og for dem som ønsker det enkelt og greit. Det er også grunnen til at de feks hat en hår-og dusjsåpe i ett). I serien the DUDE har også styling, som er populære. En gel for en glatt wetlook, og pomader og wax for en lettere styling.
  • 100% Pure har flere produkter for både menn og kvinner, men jeg har satt opp noen produkter som vi selger mye til menn. Nettopp pga det jeg sier ovenfor, mange menn sliter med tørr og sensitiv hodebunn, (også flass) eller hårtap/tynt hår, og da er det spesiel to av seriene jeg vil anbefale til menn. Grow More og Burdock & Neem, som begge bidrar til å rense hodebunnen og stimulere til hårvekst. (Grow More for tynnere hår og Burdock & Neem for sensitiv hodebunn).
  • Wooden Spoon har en hårolje som heter Hair Growth, som også stimulerer blodsirkulasjonen og til hårvekst. (vi har fått mye gode tilbakemelding på denne oljen, særlig om man lider av tørr hodebunn og opplever å miste hår).

 

Alle disse er veldig populære og gode produkter for han.

For flere tips til mannen, se her >>

  • HUDPLEIE
  • SKJEGG OG BARBERING
  • KROPPSPLEIE

 

0
LAGT I HANDLEKURVEN