Reverser grått hår – få din naturlige hårfarge tilbake!

Bli kvitt grått hår - få hårfargen din tilbake

Det har vært forsket mye på hvorfor vi mennesker får grått hår og for å finne ut om det er mulig å reversere det. Kan man unngå å få grått hår, eller få tilbake hårfargen vår? Ja, nå er det faktisk mulig, å reversere grått hår, og forebygge dannelsen av grått hår.

Hvorfor får vi grått hår?

Først og fremst har man forsket på hvorfor de fleste får grått hår. Det å få grått hår er en del av aldringsprosessen hos oss mennesker (og dyr også). Men det er ikke den hele og fulle sannheten. Studier viser nemlig at grått hår ikke alltid er knyttet til gener og arv.

I 2020 ble det avslørt av stamcelleforskning på Harvard Universitetet at vår moderne livsstil, med stress og mangel på visse vitaminer og mineraler også kan føre til grått hår.

Man har sett at den menneskelige hårsekken består av forskjellige tråder,  og når noen av disse trådene går i stykker på grunn av oksidering (stress, aldring, vitaminmangel ol), begynner mengden av pigmener å minke drastisk. Resultatet av denne ødelagte kjeden er fargeløse, hvite eller grå hår.

Dette kan altså skje ved aldring, stress, mangel på vitaminer og mineraler.

Wooden Spoon har oppdaget et bioaktivert peptid, som styrker den ødelagte tråden i hårsekken, som er ansvarlig for distribusjonen av pigment og melanin.

Greay- Free Hair et et revolusjonerende produkt med et innovativ biometrisk peptid, som altså hjelper hårfolliklene å begynne å produsere det naturlige pigmentet igjen.

Peptidet beskytter håret mot oksidativ skade og har gunstige effekter og gir forebyggende pleie til grånende hår. Denne sprayen kan både forebygge og reversere grått hår.

Grundige In vivo (på mennesker) og in vitro (i glass/i laboratorium) tester viser at etter tre måndeders bruk av dette bioaktiverte peptidet, er håret i stand til å reparere den ødelagte kjeden og begynner å gjenvinne sin naturlige farge.

Synlige resultater kommer med daglig bruk uten avbrudd i 3- 4 måneder. Effekten/ fargen blir mer intens i 6 måneder etter gjennomføring av 3- måneders kuren.

Grey- Free Hair passer for deg som vil forebygge grått hår og deg som vil gjennopprette hårfargen din. Den passer for både menn og kvinner, også om du har farget hår eller har sensitiv hodebunn.

Den er fri for allergener og uten tilsatt duft, og den er eksepsjonelt rensende og mild for hodebunnen. 

For å gi kuren en god duft, kan du tilsette noen dråper essensiell olje. Vi kan anbefale Ylang Ylang, Sitron eller Patchouli, som ikke bare gir sprayen en god lukt, men de har også fordelaktig effekt på hår og hodebunn.

hår med og uten farge - få hårfargen tilbake

Wooden Spoon har utviklet en revolusjonerende spray som hjelper deg til å få din naturlige hårfarge tilbake. Den reduserer grå hår og forebygger dannelsen av nytt grått hår!

Det er stamceller som utvikler melanocytter, som igjen utvikler melanin, som gir farge til håret (og huden vår).  Når vi eldes eller blir utsatt for stress, vitamin og mineralmangel, slutter disse å produsere melaninet.

Grey – Free Hair gjennoppretter trådene /forbindelsen, som igjen fører til at melanocyttene produserer melanin og fargen gjennopprettes.

Angela

Håret mitt er i ferd med å bli grått. Jeg er ikke en stor fan av å farge håret, så jeg ville gi dette produktet en sjanse. Det har bare gått 4 uker og jeg ser at noe av det grå håret mitt har blitt mørkeblondt allerede. Jeg har naturlig mørkt hår. Dette er en stor overraskelse og jeg kan ikke vente med å bli ferdig med den 3 måneders  behandlingen. Hvis dette virkelig gir meg min naturlige hårfarge tilbake, bør Wooden Spoon vinne Nobelprisen for denne sprayen. (oversatt fra en Bulgarsk kunde. Wooden Spoon er fra Bulgaria).

 

Hvordan brukes den?

Spray 30 – 40 ganger inn i hodebunnen /hårrøttene hver dag. (mindre om du har bare områder å behandle). Den skal brukes i minimum 3 måneder  (3-4 måneder for en kur). En flaske holder i ca 1 måned.

Du trenger ikke vaske håret. Formulaen er veldig rensende og delikat, og den gir ikke fet hodebunn og skaper ikke irritasjon.

Ingredienser/ INCI:

Sahharina Latissima Extract*, Glycerin, Palmitoyl Dipeptide-52, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

*Økologisk sertifisert opprinnelse.

 

Kjøp Grey – Free Hair her

Fungerer den virkelig?

Vi spurte oss selv det samme spørsmålet da vi først fikk vite om denne sprayen. Vi har jobbet med Wooden Spoon i mange år og vet at dette er noen av de herligste, hardtarbeidene, ærlige og visjonære menneskene vi har møtt i denne bransjen.

  • Wooden Spoon jobber kompromistløs med kvalitet, de beste naturlige ingrediensene. Alt fra ingredienser, produksjon, emballasje til selve produktene er gjennomgående god kvalitet. Og ikke minst, det ligger kunnskap og teknologi bak alt det de gjør. Alt som kommer fra dem, er 100% gjennomført og naturlig.
  • Wooden Spoon forsker og arbeider utrettelig for gode formulaer, som er trygge for oss mennesker og for jorda vår –  og som har effekt. De har vunnet mange priser blant annet for sin SOLPLEIE og BARNEPRODUKTER:
  • Wooden Spoon er selv veldig stolte av denne oppdagelsen og sprayen har gjennom lang tid gjennomgått grundige tester (med uavhengige tester), lenge før den ble lansert. Wooden Spoon har vunnet en innovasjonspris allerede før de lanserte sprayen og ja, den fungerer. 

Vi har ikke testet den selv, i og med den er helt ny i Norge og nettopp lansert, men vi skal selvsagt bruke den selv og dele resultater.

Jeg fikk selv en del grått hår da jeg gjennomgikk IVF behandlinger for noen år siden og skal bruke denne i tiden fremover. Det er jo som kjent veldig tøft for kroppen og mye hormonelt som foregår, som kan stresse kroppen. Det er sannsynligvis det som gjorde at jeg på få måneder fikk en del grå hår, på  enkelte deler av hodet. Jeg skal dele mine resulater også etterhvert.(Åse i Karma.no).

Vi er veldig stolte av å kunne lansere denne revolusjonerende sprayen i Norge!

0
LAGT I HANDLEKURVEN