Se alle kategorier

Viser 1–12 av 33 resultater

Sort by:

COSRX

COSRX er et populært koreansk hudpleiemerke, som har spesialisert seg på ulike hudtilstander som kviser, pigmentflekker og ujevn hudtone. De har også gode produkter for moden hud og sensitiv hud. Koreansk hudpleie eller K- Beauty er kjent for sine omfattende hudpleierutiner og COSRX er definitivt et av de mest kjente merkene innen K- Beauty. De er også kjent for å ha få ingredienser, men effektive og innovative formulaer.

Produktene deres inneholder innovative, naturlige og aktive ingredienser som snegleslim og hudfornyende eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre.

COSRX er Cruelty free og ikke testet på dyr. Det har i all hovedsak naturlige aktive ingredienser, og er kjent for å være et naturlig og miljøvennlig merke med god effekt.

Vi har valgt å ta inn COSRX fordi vi har fått så mange henvendelser på det og fordi det er et kvalitetsmerke med naturlige og aktive ingredienser med god effekt, som mange kjenner til og som er så populære. MEN i noen av produktene, som for mange andre naturlige merker, er det også noen ikke naturlige ingredienser. Det er ingredienser som er stabile og ikke utgjør noen uttalt helserisiko for mennesker. De få det gjelder er altså ikke 100% naturlige, men feks 98%. Men vi har  valgt å ikke ta inn alle produktene i serien, blant annet solkremene fordi de inneholder kjemisk filter, som vi ikke ønsker. De andre produktene har trygge ingredienser, som er stabile og tilsatt på grunn av egenskapene de har.

Sjekk gjerne INCI Beauty hvor COSRX er definert som naturlig hudpleie og scorer stort sett fra 15 og 20 på en skala opp til 20. (hvor solkremene ikke scorer høyt pga sitt kjemiske filter).

INCI Beauty lar deg analysere sammensetningen av kosmetiske produkter enkelt, raskt og gratis!

33
LAGT I HANDLEKURVEN