Se alle kategorier

Viser 1–12 av 54 resultater

Sort by:

Hej Organic

Hej Organic ble grunnlagt i 2016 og lansert i 2017 og har siden da hatt en eventyrlig reise og er nå endelig i Norge og vi lanserer eksklusivt på Karma.no.

I 2015 reiste CO- gründeren Laura rundt i USA, Europa og Skandinavia sammen med sin svigerfar for å saumfare kosmetikkmarkedet. De ble sjokkerte hva mye av tradisjonell kosmetikk inneholder, som vi smører på vårt største organ, huden vår. Resultatet var skremmende, hvor vanlig silikoner, parabener, mikroplast og mineralolje fantes og var i disse produktene.

Dette ønsket hun å gjøre noe med – og ville fremskynde utviklingen og bruken av naturlig kosmetikk. Hun ønsket å gi naturkosmetikk et nytt utseende, mer attraktivt og tilgjengelig for flere. Hej Organic er design, økologisk sertifiserte og effektive ingredienser til en god pris.

Laura og Hej Organic mener at naturlig kostmetikk bør være en livsstil. De trommet i 2016 sammen venner og med- gründere som de kaller “Hej familien” og de fulgte drømmene sine… Designet ble faktisk utviklet først.

De ønsket at et ekstraordinært design skulle være Hej Organic sitt DNA, og det gjenspeiles i det unike produktdesignet, og i all deres kommunikasjon.

De forelsket seg først i designet og begynte så å utvikle produktene. Helt fra starten var målet vårt å produsere høy kvalitet, og fremfor alt sertifisert naturlig kosmetikk til den beste prisen.

De er alltid opptatt av og bruker ekstraordinære og svært effektive ingredienser. Det var slik de oppdaget pærefrøolje (Prickly Pear) og utviklet Cactus-linjen sammen med sine produsenter. Les mer om denne herlige hudpleieserien på Karmabloggen.

  • Hej Organic er  økologisk sertifisert og har en klar misjon med alt de gjør. Hej Organic tror på naturlig kosmetikk.
  • Hej Organic mener at huden din kun fortjener de beste naturlige produktene. De mener at et flott økologisk produkt kun består av tre ting: hjerte, vilje og lidenskap. – og selvfølgelig de fineste økologiske ingrediensene.
  • Hej Organic tror på hardt arbeid og å tilbringe tid med familien.
  • Hej Organic mener at du er naturlig vakker. De sørger bare for at skjønnheten din kommer til sin rett.
  • Hej Organic mener at du alltid skal være tro mot deg selv.
  • Hej Organic tror på å behandle jorden og alle mennesker som lever på den med respekt.
  • Hej Organic tror på naturlig effektiv kosmetikk/hudpleie
  • Hej Organic mener at huden din kun fortjener det beste, og deres svært effektive aktive ingredienser tilbyr deg et 100 % naturlig alternativ for pleierutinen din.
  • Hej Organic er økologisk sertifisert, vegansk, cruelty free, klimanøytrale og samarbeider med blant annet PETA, Climate Partner og Plastic Bank (om blant annet jobber for å rydde havet for all plast) for å nevne noe.

Hej Organic tror på naturlig skjønnhet, og det gjør vi i Karma.no også og er superstolte over å representere Hej Organic i hele Skandinavia.

Aktive filtre

Sort by:

Produkter per side

-20%
Opprinnelig pris var: kr 149.Nåværende pris er: kr 119.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 249.Nåværende pris er: kr 199.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 99.Nåværende pris er: kr 79.
-19%
Opprinnelig pris var: kr 59.Nåværende pris er: kr 48.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 199.Nåværende pris er: kr 159.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 199.Nåværende pris er: kr 159.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 199.Nåværende pris er: kr 159.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 224.Nåværende pris er: kr 179.
-19%
Opprinnelig pris var: kr 60.Nåværende pris er: kr 49.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 229.Nåværende pris er: kr 184.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 239.Nåværende pris er: kr 191.
-20%
Opprinnelig pris var: kr 249.Nåværende pris er: kr 199.
54
LAGT I HANDLEKURVEN