Beste foundation for fet hud og akne hud

Foundations for fet hud

 

Har du fet hud og sliter med å få makeupen til å sitte hele dagen?

Fortvil ikke, det finnes løsninger, helt naturlige og sunne løsninger, som både hjelper huden din og som er skikkelig fine…

Når man tenker på hvordan fet hud oppfører seg, så må man huske at alt man påfører huden, påvirker den. Det du påfører huden din, vil enten trigge den positivt eller negativt. Mange som sliter med fet hud, og urenheter, sliter med å finne gode produkter som både dekker pent og som hjelper huden, og ikke gjør det verre.

De beste ingrediensene for fet hud

Du må se etter produkter med ingredienser, som ikke tetter porene, men som kan hjelpe på med å kontrollere fett produksjonen og blankheten i huden, og som kan absorbere det fettet, som kommer ut. Du må se etter produkter, som motvirker hudens «dårlige oppførsel» og som gjennoppretter balansen huden.

En mykgjørende primer kan forlenge holdbarheten til makeupen din.

Vanlige ingredienser du finner i konvensjonelle primere er silikon. Dette er en NEI – ingredienser, nettopp fordi de kan tette porene, og føre til kviser og enda mer fettproduksjon i huden.

100% Pure Mattifying Primer er silikon- fri og bruker kun ingredenser som grønn te, tea tree, oregano og timianekstrakter, som gir en langsiktig effekt i å balansere talgproduksjonen i huden. (AKA Oil).

Den beste foundation for fet hud

100% PURE Bamboo Blur Tinted Moisturizer – Bamboo Blur Matte Makeup

Susie Wang som er gründeren av 100% Pure, anser Bamboo Blur Matte Makeup som det beste 100% PURE  kan gi fet hud. Denne foundation føles, som om du tar på den pysjamas på kvelden, så lett og deilig er den, og den er perfekt for en fet hud, fordi den  er så lett og dekker godt, men tetter ikke porene.

Ingredienser som er bra for fet hud

Turmeric – Gurkemeie – goji bær – tomater

Den inneholder mange ingredienser som du til og med kan finne på krydderhylle fin. Gurkemeie bekjemper inflammasjon og gir glød til huden. De antibakterielle egenskapene forhindrer utbrudd, som kommer fra overflødig talgproduksjon. Den inneholder goji bær, som bekjemper celleødeleggelse med sine antioksidanter og hvordan den booster collagenproduksjonen i huden.

Saftige, røde tomater gir en riktig pH verdi og eliminerer fettet på huden. Og de søte granateplene er rike på antioksidanter bekjemper frie radikaler, tidlig aldring og lysner huden, og gir en nydelig glød.

Bamboo Blur Powder

Føler du at pannen skinner og du trenger one som matter den ned…? Du trenger et lett dekkende og mattende pudder for fet hud.

Alle hudtyper kan få oljefri finish med 100% Pure Bamoo Plur Powder. Denne oljeoppløsende, mattende formulaen inneholder bambus silke. Bambus slike stimulerer collagenproduksjonen og styrker huden din. Den er rett og slett superlett og matter på sekundet.

100% Pure Bamboo Blur Powder - Light - 5,5 gr
Powder foundation for fet hud

100% Pure Fruit Pigmented Foundation Powder

Dette er ikke et typisk foundation pudder. Dette er et frukt pigmentert foundationpudder, som faktisk behandler fet hud, og samtidig gir god dekkevne, med et mykere utseende. Rensende hvit te og eucalyptus dreper aknefremmende bakterier og forhindrer utbrudd, samtidig som det bekjemper UV stråling og roer ned huden.

Rosebladoljer reduserer inflammasjon og rødhet, og balanserer oljeproduksjonen. Essensielle oljer fra Flax Seed gir nok fuktighet, slik at huden ikke føles tørr.

I stedet for å bruke skadelig kalk, som potensielt kan inneholde asbest, inneholder den brunt ris pulver, som absorberer olje og matter ned huden. Sammen med frukt og bær, som druer, jordbær, bringebær, har pudderet Vitamin C, som gir en jevnere hudtone over tid. Pudderet gir en langvarlig matt finish.

Pudderet kan brukes alene eller sammen med de andre produktene for fet hud, for dekkevne og oljekontroll.

Som nevnt kan overflødig fett og talg, føre til større porer og ujevnt hud, så et lett touch av dette pudderet jevner dette ut, og trekker til seg det overflødige fettet. Det er lite og lett, og bringes med som en touch up på fly eller weekend turen.

All makeupen omtalt her er vegansk, fruktpigmentert og cruelty free.

0
LAGT I HANDLEKURVEN