Media og influencere

Karma.no har mange spennende merker, som er av interesse for veldig mange. Vi har veldig mye henvendelser fra bloggere og andre influencers i sosiale medier.

Kontakt oss

Media og influencere hos Karma.no

Vi setter stor pris på henvendelser fra alle som ønsker å teste, blir sponset, som vil omtale produktene våre og fortelle om dem til andre. Vi samarbeider selvsagt med media, som ønsker å teste eller omtale produktene våre, og har både informasjon, høyoppløselige bilder og produkter til disposisjon for dette.

Kan jeg bli influencer hos Karma?

Karma jobber selvsagt også med flere bloggere og influencere, men vi kan ikke gjøre direkte samarbeid med alle som henvender seg til oss. Vi samarbeider med både “store og små”, og i ulike nisjer og temaer, hvor det er relevant for oss å vise frem produktene våre.

Vi har alltid et mål om å gjøre gode samarbeid, som gagner begge parter. Vi vokser gjerne med dere og ønsker et gjensidig godt samarbeid. For å teste ut nye influencers og samarbeidet, ser vi gjerne på hva dere gjør og hvordan dere gjør det, hva dere er interessert og hvordan våre produkter passer til dere.

Tagg oss i sosiale medier!

Vi vil ha konkurranser fremover hvor vi premierer og sender ut produkter og gjerne sponser noen som vi ser lager kule innlegg, stories,  videoer, snapper osv og tagger oss i dette. (Sånn at vi kan følge med).

Tagg oss med #karmanorge eller @karma_norge på instagram.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, for å følge med på tilbud og nyheter.

Kontaktskjema

write to us

    Vi er alltid ute etter talenter og vil hjelpe dere til å vokse, med spennende produkter og konkurranser/giveaways. Er du aktiv og deler bilder, så vil du bli lagt merke til! Kanskje det er deg vi inngår samarbeid med i fremtiden? 🙂