Visste du dette om 100% Pure Cosmetics?

100% Pure anerkjent natulig kosmetikk

 

Vi i Karma.no har vært offisiell partner og forhandler av 100% Pure i over 13 år.* 

Vi har jobbet tett med 100% Pure, og har vært med på deres enorme utvikling og suksess gjennom disse årene. Det har vært så utrolig gøy å se at de får sånn anerkjennelse for de fantastiske produktene de har, for deres visjon og ja, 100% gjennomførte organisasjon. De var faktisk ikke like store da vi først begynte å jobbe med den i 2010, og de har nærmest eksplodert de sist årene. De en relativt ung organisasjon på bare 5 år da vi begynte å jobbe med dem, men allerede da så vi at dette merket var noe helt spesielt. Og det er det virkelig. De har i dag over 200 ansatte og omsetter for over 1 milliard dollar. Det er ikke verst for et så ungt merke. 100% Pure har en misjon og det er å “purify” the world, gjøre jorda til et bedre sted å leve i fremtiden, både for mennesker og dyr. De ønsker å utgjøre en forskjell gjennom å utvikle de sunneste, mest næringsrike og reneste formulaene – og ikke minst spre kunnskap og gi tilbake.

100% PURE - PHILANTROPHY VISJON

 

100% Pure er blant de mest anerkjente naturlige kosmetikkselskapene i verden.

Det er bare å google dem, så ser du at de dukker opp på alle mulige søk som har med Top Organic Brand (og lignende søk) . Enten som kosmetikkselskap eller på grunn av enkeltprodukter.

*Vi er også eksklusiv distributør av merket. Les mer om det her>>

Top Organic Brand in the world 100% Pure

 

Det er med god grunn at 100% Pure er så anerkjent og troner på toppen av verdens største og mest naturlige kosmetikkselskap.

Noen av 100% Pure sine absolutte bestselgere gjennom årene

-15%
Opprinnelig pris var: kr 299.Nåværende pris er: kr 254.
-15%
Opprinnelig pris var: kr 349.Nåværende pris er: kr 296.
-10%
Opprinnelig pris var: kr 409.Nåværende pris er: kr 368.
0
LAGT I HANDLEKURVEN