Susie Wang i 100% Pure ble verdenskjent for å stabilisere Vitamin C

Susie wang grunnlegger av 100% Pure stabiliserte vitami c

 

Susie Wang er en av grunnleggerne bak 100% Pure og ble verdenskjent for å stabilisere Vitamin C.

Susie Wang`s familie kommer fra Sør-Korea hvor god hudhelse er en del av kulturen. Korea har lange tradisjoner med rituelle hudpleieregimer, som fremmer en naturlig og frisk hud.

Susie visste fra hun var liten hva hun ville bli, da hun sprang rundt i hagen og lagde ansiktsmasker av urter og grønnsaker. Hun drømte om å jobbe i skjønnhetsindustrien.

Da Susie Wang ble større, startet hun studiene ved det anerkjente UC Berkeley- universtitet i USA, som har utdannet mange kjente nobelprisvinnere.

Da hun var student der, sparte hun lenge, for å kunne kjøpe seg et dyrt vitamin C -serum fra et kjent varemerke. Ikke lenge etterr at hun åpnet flasken, la Susie merke til at det en gang hvite serumet, hadde blitt brunt. Det hadde oksidert.

Under oksidasjon reduseres vitaminets styrke, og omdannes til hudskadelige frie radikaler. Det er det helt motsatte av hva man kunne forvente av hudpleieprodukter fra et så kjent kosmetikkmerke.

Susie reagerte på dette og kjøpte derfor flere vitamin C -serum og fant ut at alle hadde det samme problemet. Susie som var både nyskjerrig og besluttsom ville finne ut av dette. Hun fant raskt ut en måte å stabilisere vitaminer på, for å forhindre at de oksiderte. Midt i studiene, søkte hun patent for oppfinnelsen sin

Vitamin c serum

.

Så snart dette patentet var mottatt (som hun senere fikk godkjent) mottok Susie en flom av jobbtilbud fra flere av de største kosmetikkfirmaene i verden. Hun tok en pause i studiene og begynte å jobbe med produktutvikling, formuleringer, innovasjon og teknologi for tre prestisjetunge kosmetikkfirmaer.

Vi skal skrive mer om hennes facinerende historie og det som ble starten på 100% Pure, men det faktum at hun snakket hele kosmetikk industrien i mot og  beviste at C Vitaminet oksiderte, gjorde henne berømt og anerkjent.

Hun har hele tiden utviklet fantastiske produkter, og er kompromissløs på kvalitet. Innovasjonen og formulaene som 100% Pure står for, er like anerkjente og ikke minst kopieres i stor skala, i skjønnhetsindustrien den dag i dag.

En av innovasjonene hennes er hennes patenterte måte å stabilisere naturlige ingredienser og vitaminer på. I dag er 100% Pure et av de største og mest anerkjente naturlige kosmetikkmerkene i verden.

VITAMIN C BOOST – Et av de siste produktene som 100% Pure har lansert, er Vitamin C Boost.

Dette er helt konsentrert Vitamin C, med 100% ferske og potent C Vitamin.

Det er et pulver hvor C Vitaminet aktiveres når du tilsetter vann. Det betyr at det er helt fersk, konsentrert og effektivt. Kun en liten mengde er nok.

0
LAGT I HANDLEKURVEN