Finn den perfekte leppestiften – som passer til DEG

finn den rette leppestiften til deg selv

Dette blogginnlegget er under oppdatering (nye farger og noe som har gått ut, så vi oppdaterer snarest).

Har du lyst å finne den perfekte naturlige leppestiften? 

Det er ikke alltid like lett å finne akkurat den du leter etter, og det er ikke alltid like lett å kjøpe på nett heller, verken se fargene godt nok eller hvordan de faktisk er på.

Vi har derfor laget denne leppestift guiden for leppeproduktene til 100% Pure. Så nå kan du finne de beste og fineste naturlige leppestiftene, som passer til DEG? 

(Dette er en guide som vår leverandør 100% Pure® har laget). 

Leppestifter
En som elsker sminke, kan ikke ha for mange leppestifter, ikke sant? Og kanskje bruker du ikke så mye sminke, men bare en leppesfit.. Uansett, det er ikke bare fargene som er viktig, ved valg av leppestifter. konsistensen er jo også  viktig for mange. NOen liker dem dekkende, andre nesten ikke. Noen vil ha knall rød, og andre duse nude farger..

Vi «svelger» faktisk ganske mye av leppeproduktene vi har på oss også, og da er det jo greit å vite at leppeproduktene du bruker, er trygge og naturlige og ikke skadelige for oss.

100% Pure® har farger og leppeprodukter for enhver anledning, fra bryllup til jobbben eller bare en tur i butikken. Håper dette gir deg en fin gjennomgang av leppeproduktene til 100% Pure®.

Først, hvilken type konsistens på leppefargen eller leppeprodukt liker du? 

Det er som regel fargen på en leppestift, som tiltrekker oss først, men det er for mange, like viktig hvordan konsistensen og finishen er. Siden vi har så mange ulike leppestifter, så er det viktig å tenke på hva det er nøyaktig du ser etter. Hvilken finish passer til din «look» i dag? Den perfekte røde leppestiften med subtile blå og kalde undertoner og masse skimmer, kan overdøve hudtonen din eller stilen du har den dagen …  ja, det skal ikke være bare enkelt 🙂

Ulike typer FINISH eller konsistens – hva liker du best?

Matt, glossy, semi matt, sateng eller silkeaktige leppestifter.. hjelp.. hva skal man velge..? Rødt er ikke bare rødt i slike sammenhenger. Er du usikker på hva om passer til deg og til ulike situasjoner? Det er som å velge høyglans eller matt maling når man maler en vegg. Det gir ganske forskjellig resultat. 

Finishen betyr noe og det kan drastisk forandre fargene. Her kan du se samme fargene med ulike finish og konsistenser.

Konsistens i leppestifter og lipglosser
Høy glans leppestifter

HØYGLANS LEPPESTIFTER

Bildet : Lip Caramel: Red Velvet
Dette er en en høygloss, HØYGLANS leppestift. Tenk på en vintage dropsrød cabriolet. Den er frekk og krever å bli sett. Det er virkelig høyglans. Den er uforglemmelig og perfekt, når du vil at leppene skal være i førersetet og få all oppmerksomhet, mens resten av makeupen setter seg i baksetet. 

Glossy popegranate oil lipstick

GLOSSY LEPPESTIFTER

Bildet: Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Dahlia
Denne fruktpigmenterte granatepleolje anti aldrende leppestiften har masse pigmenter og har en soft mykgjørende og ultra fuktighetsgivende formula, og er en helt klassisk glossy leppestift.  Fordi den har en ultra kremete konsistens, glossy look, er det et godt tips å bruke en naturlig lipliner, for å forhindre at den smudger utover kantene.

Satin lipstick poppy

SATENGMYKE LEPPESTIFTER

Bildet: Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Poppy
 
Satengfinishen gir en perfekt middels skimmer på leppene. De fleste sateng finishene har mye pigmenter og en opal finish, og gir myke lepper med en sunn og frisk look.

SEMI MATTE LEPPESTIFTER Bildet: Semi-Matte Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Sonora       Semi- matte og matte leppestifter er det siste innen leppestift verdenen og makeup trender. Alle som elsker makeup, har en matt eller semimatt leppestift (eller 10). Matte leppestifter er det helt motsatte av gloss eller skimmer. Den har en flatere og nesten pudderaktig finish, som sitter lenge, og gir veldig flatterende lepper. Hvis du har sett Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Tempest, så skjønner man at den kanskje kunne vært veldig glossy, men som matt, er den en utrolig fin farge til alle hudtoner.  

SEMI MATTE LEPPESTIFTER: Semi-Matte Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Sonora    
 
Semi- matte og matte leppestifter er det siste innen leppestift verdenen og makeup trender. Alle som elsker makeup, har en matt eller semimatt leppestift (eller 10). Matte leppestifter er det helt motsatte av gloss eller skimmer. Den har en flatere og nesten pudderaktig finish, som sitter lenge, og gir veldig flatterende lepper. Hvis du har sett Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Tempest, så skjønner man at den kanskje kunne vært veldig glossy, men som matt, er den en utrolig fin farge til alle hudtoner.  

lip glaze sheer lipstick

SHEER – RENE LEPPESTIFTER 

Bildet: Fruit Pigmented Lip Glaze: Pomegranate
En lip glaze er en hybrid mellom en leppestift og en leppebalsam. Den er best når du liker en ren og litt forsiktig leppestift, for en hverdags look. Noen av lip glazene har mer farge enn andre, men alle vil gi deg masse fuktighet og fremhever leppene dine. Disse leppestiftene er rett og slett « jeg våknet slik» – leppestifter, naturlige og kjempegode.

Lip Stain

STAINED LEPPESTIFTER  Bildet: Fruit Pigmented Lip & Cheek Stain: Cherry

Lip stains er perfekte for å gi en subtil farge, som fremhever din egen naturlige leppefarge. Stains er ekstremt pigmenterte. Det beste med en lip stain er at den kan bygge fargen, sånn at du selv kan bestemme hvor mye farge det skal være. For å beskrive en lip stain, er å tenke seg hvordan leppene er etter å ha spist masse friske bær. Den tørker fort og gir en langvarig farge, og er ikke så lett å få bort, når du først har tatt den på.  Dette er en bestselger gjennom mange år.

lip glaze sheer lipstick

Gemmed Lip Gloss: Garnet
Husker du de virkelig glossy lipglossene? Dette er en glossy skimmer gloss. De har den samme høye glossfaktoren, uten at så mye pigmenter. Alle de som her skimmer i seg, har lysreflekterende kvaliteter og gir at leppe skinner og glitrer. Fargene er fra svak farge til nesten ikke farge i det hele tatt. 

Vet du hva leppestiftene du bruker er laget av?

 Siden vi spiser flere kilo leppestift i snitt gjennom livet, er det kanskje greit å vite hva som er i dem?  

I konvensjonelle leppestifter kan du bokstavelig talt mye rart, og hvis du lurer på hva som faktisk finnes i konvensjonelle leppestifter, kan du lese mer om det her.

100% Pure er som navnet sier, 100% naturlige leppestifter, med farger fra frukt og bær. Disse fruktpigmenterte leppeproduktene er formulert med med farger fra granatepler, bringebær og plommer,- og inneholder IKKE syntetiske og giftige fargestoffer.

100% PURE leppstiftene er pakket fulle av antioksidanter, vitaminer og er dypt fuktighetsgivende og gir leppene en god behandling med sunne ingredienser. 

100% Pure leppestifter er 2 for 1 –  beauty and brain.

Hvilke farger passer til deg?  

Hvis du skal finne fine leppestifter til deg selv, så er det selvsagt smak og behag først og fremst. Men fargene blir forskjellig på lys, medium eller mørk hud, men det er mest utslagsgivende hvilken tone du har i huden. Det er fargetonen som er viktigst når du skal velge leppestift farger. 

Er du varm eller kald? – se fargekartet.

Se på dette fargekartet og ser du en varm tone på ene siden og en kald tone på den andre. Og at grønn er et sted i midten. Med grønn mener man type «olivenfarget» hudtone, som er mer nøytral og kan bruke begge sider av fargekartet. 

Den generelle regelen er, at man skal velge farger som matcher hudtonen, men det er til syvende og sist opp til deg selv, hva som du føler deg vel med, er viktigst av alt. Men sjekk disse basistonene, så kan du navigere litt etter den. 

Et tips for å finne kald eller varm undertone, er om blodårene på innsiden av håndleddet er blå-lilla (kald) eller blå- grønn (varm).

  • KALDE HUDTONE: Rosa og blå undertoner
  • VARME HUDTONER : Gule  og gylne undertoner 
  • OLIVEN HUDTONER: Mix av grønn, rød og gule undertoner

 

fargekart

Og her har du farger og swatches og beskrivelser av alle leppeproduktene fra 100% Pure

SEMI MATT LEPPESTIFT 100% Pure Cocoa Butter Semi-Matte Lipsticks

 

Semi matte leppestifter fra 100% Pure

 Finish: Semi-Matte

Vegan: Ja

Gluten Free: Ja

Cruelty Free: Ja

Antall farger: 11

semi matte leppestifter 100% Pure swatches

Dette er en rik fruktpigmentert semi- matt leppestift, som har vært en topp selger siden den ble lansert i fjor høst – og med god grunn!

Den er svært fargerik, i trendy farger og du trenger ikke gå på kompromiss med helsen din. De aller fleste matte leppestifter i markedet i dag, inneholder mange farlige kjemikalier, som er full av tungmetaller. Når du kjøper leppestifter fra 100% Pure, får du leppestifer, som er farget av bær, og overhodet ingen tungmetaller.

Glem opplevelsene av de konvensjonelle matte leppestifter som etterlater leppene tørre, flassete og såre. Disse er silkemyke, selv om de er matte, med en base av fuktighetsgivende kakaosmør og sheasmør. De er veganske og glutenfrie. Ris pudder er essensielt for å få til den matte looken.

Cocoa Butter Semi-Matte Lipsticks fargeskalaene.

PRO TIPS: Du kan blande to eller tre leppestifter sammen og lage akkurat den fargen du ønsker deg.

 

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Pink Canyon

Fargebeskrivelse: Dusty nude pink
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Sandstone
Fargebeskrivelse: Clay orange nude
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Prickly Pear
Fargebeskrivelse: Vibrant coral pink
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Cactus Bloom
Fargebeskrivelse: Vibrant orange
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Sonora
Fargebeskrivelse: Orange Red
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: DESERT ROSE

Shade Description: Raspberry jam red

Best Skin Tone: warm, cool, or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick SAVANNA

Shade Description: Pink mauve cocoa

Best Skin Tone: warm or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick : STRAWBERRY CACTUS

Shade Description: Peachy pink coral

Best Skin Tone: warm or olive

SAHARA

Shade Description: Deep, neutral nude

Best Skin Tone: warm, cool, or olive

WINECUP

Shade Description: Cool-toned, antique berry

Best Skin Tone: cool or olive

CACTI

Shade Description: Cool-toned sepia brown

Best Skin Tone: cool or olive

MIRAGE

Shade Description: Cool, deep dusty pink

Best Skin Tone: cool or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Marrakesh
Fargebeskrivelse: Fuschia
Hudfarge og undertoner : cool or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Currant
Fargebeskrivelse: Deep berry red
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Blood Orange
Fargebeskrivelse: Classic brick red
Hudfarge og undertoner : cool or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Tempest
Fargebeskrivelse: Neon lilac
Hudfarge og undertoner :: cool or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Hyacinthus
Fargebeskrivelse: Deep berry purple
Hudfarge og undertoner : cool or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Aubergine
Fargebeskrivelse: Deep eggplant
Hudfarge og undertoner : cool or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick OASIS

Shade Description: Berry wine

Best Skin Tone: warm, cool, or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick : PLUME PINK

Shade Description: Nude pink mauve

Best Skin Tone: cool or olive

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick : PROTEA

Shade Description: Neutral berry red with fuschia undertone

Best Skin Tone: warm, cool, or olive

MOJAVE

Shade Description: Warm, clay brown

Best Skin Tone: warm or olive

AGAVE

Shade Description: Warm, chocolatey nude brown

Best Skin Tone: warm or olive

NOPAL

Shade Description: Neutral, deep, vibrant ruby

Best Skin Tone: warm, cool, or olive

CASSIA

Shade Description: Neutral, deep antique pink

Best Skin Tone: warm, cool, or olive

Glossy leppestift Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipsticks

Finish: Gloss, Satin

Vegan: Ja

Gluten Free: Ja

Cruelty Free: Ja

Antall farger: 11

pomegranate oil lipstick swatches

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick Fargeskalaene:

Pomegranate er en av favorittfruktene til 100% Pure® av mange grunner. Den er full av potente fruktpigmenter, i tillegg til masse Vitamin C og Antioksidanter.

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipsticks er laget med super fuktighetsgivende pomegranate olje, i en kremete base av sheasmør. Disse antialdrende leppestiftene holder leppene dine myke og fuktige, med en farge som sitter lenge.

RO TIP: Vil du ha en litt mattere finish, bruk litt kan du bruke litt Bamboo Blur pudder med en Cruelty Free Crease Brush E40 over leppestiften.

 

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Peony
Fargebeskrivelse: True pale pink
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: HibiscusP
Fargebeskrivelse: Deep, neon red-orange
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Calypso
Fargebeskrivelse: Berry red
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Dahlia
Fargebeskrivelse: Deep wine red
Hudfarge og undertoner: cool or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Poppy
Fargebeskrivelse: Bright blood red
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Narcissus
Fargebeskrivelse: Deep Pink
Hudfarge og undertoner : cool or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Magnolia
Fargebeskrivelse: Bright bubblegum coral
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Calendula
Fargebeskrivelse: Coral Pink Nude
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Foxglove
Fargebeskrivelse: Berry Pink Mauve
Hudfarge og undertoner : cool or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Primrose
Fargebeskrivelse: Bright Pink
Hudfarge og undertoner :: warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Melon
Fargebeskrivelse: Coral Pink
Hudfarge og undertoner :

 

Semi-Opaque Gloss Fruit Pigmented Lip Glaze

Lip Glazes

Fruit Pigmented Lip Glaze

Finish: Semi-Opaque Gloss

Vegan: Yes

Gluten Free: Yes

Cruelty Free: Yes

Shade Range: 20

lip glazes swatches

Fruit Pigmented Lip Glaze FARGESKALAENE:

Har du lett etter en perfekt kombinasjon mellom en leppestift og en lipgloss og lipbalm? Da er Lip Glaze det du har lett etter. Den er en cruelty free leppeformula, som ble laget for å gi «the finest sheer wash of color» for leppene. Alle de 20 fantastiske leppefargene gir masse næring og antioksidanter. De behandler leppene og gir dyp fuktighet, med mykgjørende avokado og kakaosmør. Lip Glazes er perfekt som «på farten» makeup og er lett å påføre. Fargene er så herlige, at det er vanskelig å velge bare en…Det er den typen du alltid bør ha i vesken, i lomma, i treningsbagen, ha med på reise, ligge på badet…

PROTIPS: Tar du den for lagt ut og knekker den? Ikke stress, det er bare å dytte den ned igjen, og bruk gjerne en lipbrush for å påføre neste gang.

 

Fruit Pigmented Lip Glaze: Sultry
Shade Description: Warm peachy brown
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Daiquiri
Shade Description: Medium pink
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Seduce
Shade Description: Coral nude
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Coquette
Shade Description: Dusty rose nude
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Melontini
Shade Description: Peachy coral
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Vixen
Shade Description: Warm dusty pink
Hudfarge og undertoner : warm or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Coraline
Shade Description: Red coral
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Rosehip
Shade Description: Deep berry brown
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Rose Petal
Shade Description: Deep mauve pink
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Peach
Shade Description: Deep peachy coral
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Peach Bellini
Shade Description: Purple pink
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Rhubarb
Shade Description: Deep berry pink
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Lychee
Shade Description: Deep pink brown
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Fig
Shade Description: Deep pale mauve
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Elderberry
Shade Description: Deep pink mauve
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Velveteen
Shade Description: Dusty nude pink
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Cabernet
Shade Description: Deep brick red
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Strawberry
Shade Description: Soft berry pink
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Cherry
Shade Description: Deep purple berry
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive

Fruit Pigmented Lip Glaze: Pomegranate
Shade Description: Deep pinky red
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive

100% Pure – Lip Gloss – sheer høy glans

100% Pure lip gloss

Fruit Pigmented® Lip Gloss

Finish: High Gloss

Vegan: Yes

Gluten Free: Yes

Cruelty Free: Yes

Shade Range: 5

lip glosser swateches 100% Pure

So this is a natural lipstick guide – but can’t we toss in our juiciest, glossiest lip products, too? Not only can these lip glosses steal the show all on their own, they can also be layered over any shade or finish for an extra pop of glossy color. The best part about these shades is that they’re sheer, meaning they will complement virtually any skin tone.

This sheer formula features restorative antioxidant vitamin E, to soften and protect the lips from environmental damage. Subtle pigment from real fruits like bilberry, blackberry, and pomegranate mingle with anti-aging red wine resveratrol for double-duty color and nourishment.

PRO TIP:Want to layer a lip gloss over your favorite lipstick shade? Apply lipstick to clean, dry lips. For best results, wait until your base shade is fully set before gliding on your lip gloss.

POMEGRANATE WINE

Shade Description: Medium berry red

Best Skin Tone: All

STRAWBERRY

Shade Description: Bright berry pink

Best Skin Tone: All

MAUVELY

Shade Description: Neutral rosy mauve

Best Skin Tone: All

PINK CARAMEL

Shade Description: Nude rosy brown

Best Skin Tone: All

NAKED

Shade Description: Warm peachy nude

Best Skin Tone: All

 

LAGT I HANDLEKURVEN