Wooden Spoon – økologisk sertifisert skjønnhetspleie

Dette er Wooden Spoon – et herlig, økologisk sertifisert merke fra Bulgaria. 

Hvorfor smøre noe på huden, som du ikke kan spise? 

Dette var det spørsmålet Silviya fra Wooden Spoon spurte oss første gangen vi traff henne på en økologisk messe. Så fortalte hun at alle produktene til Wooden Spoon er så rene, og har så naturlige ingredienser, at de kan spises. Vi forsto raskt at dette ikke bare er bra produkter, men at menneskene bak merket, lever og ånder for produktene sine. De utstrålte en utrolig stolthet for produktene. Vi fikk med oss en del prøver, som vi skulle teste ut de dagene vi var på messen, og vi ble frelst fra første stund.

Det første jeg prøvde var Body Butteret “Chocolate Fever” og det bare smeltet på huden i det jeg tok det på. Det luktet himmelsk og jeg måtte jo smake på det. og det smakte faktisk godt. Det gjorde huden min supermyk med en subtil duft. Og mykheten holdt seg hele dagen.

Wooden Spoon inneholder kun naturlige ingredienser, og en stor andel, opptil 100% av dem er økologiske. 

Wooden Spoon legger sjelen i utviklingen av produktene sine, og bruker kun de beste ingrediensene av høyeste kvalitet. De inneholder ingen kunstige eller skadelige ingredienser, og de har opptil 100% økologiske ingredienser. 

 

wooden spoon – naturen har en løsning – alltid

 • 100% Naturlige ingredienser
 • 100% Naturlige, organiske oljer, smør, essensielle oljer og urteekstrakter
 • Økologisk sertifiserte 
 • Ingen silikoner
 • Ingen PEGS` s eller GMO
 • Ingen fargetilsetninger, vann eller konserveringsmidler
 • Ingen syntetiske ingredienser

Kunnskap og erfaring i hud- og hårpleie er sentralt i utviklingen, og som gjør produktene så gode, men de har også et så stort hjerte for å ta vare på jorda og miljøet, og ikke minst for det naturlige og effekten, som disse produktene har. Deres livsfilosofi bare skinte gjennom i menneskene, som står bak Wooden Spoon. Det betyr også noe for oss i Karma.no. Wooden Spoon sier det selv:

“Wooden Spoon is not just a brand name – it is a life philosophy. We believe in the synergy of Nature and people and that the more we save the treasures of Nature the more we shall receive in return”.

Wooden Spoon er innovatører innen naturlig skjønnhets- og velværeindustrien.

Wooden Spoons styrker og hemmeligheter: 

 • De bruker ikke vann for å fortynne ingrediensene. Produktene inneholder økologisk smør (eks shea, kakao, kokos), essensielle oljer, bivoks og/eller urteekstrakter.
 • De varmer ikke produktene over smeltepunkt på 38 ° C, dette for å bevare de fordelaktive egenskapene i ingrediensene.
 • De produserer små mengder av gangen, slik at produktene alltid er friske.

De har flere grunnpilarer i sin drift, og alt er så gjennomført. Wooden Spoon er opptatt av miljø og mennesker.

 • Wooden Spoon er en “null avfallsbedrift” – det vil si at alle biprodukter og ubrukte materialer sendes til resirkulering og de holder vannforbruk til et minimum. 
 • Wooden Spoon engasjerer seg i ulike interesseorganisasjoner og miljøvennlige aktiviteter. De arrangerer blant annet “Ut i naturen opplevelser” for barn og familier med sosiale utfordringer.
 • Wooden Spoon engasjerer seg i utdannelsen av de som jobber i skjønnhetsindustrien, de underviser og gir reelle oppgaver til studenter, som utvikler skjønnhetsprodukter. De fremmer sunne og helsemessige formulaer og innovasjon.

Jeg har prøvd nesten alle produktene til Wooden Spoon og jeg kan ikke i annet enn at jeg elsker dem. Det er så godt å vite at de fungerer så godt og at de er så rene. Det å bruke produktene og få en erfaring med dem over tid, gjør jo at jeg vet hvordan de fungerer, og jeg er veldig trygg på at våre kunder vil like dem også.

Jeg elsker WOODEN SPOON som selskap, men også menneskene bak, vi har møtt dem, snakker med dem ofte på epost og vet at det er ekte mennesker, med en ekte lidenskap som ligger bak alt de gjør. Og det er så gøy å se hvor mye de har utviklet seg også de siste 8 årene og hvor mye bra de fortsatt lanserer og utvikler. Det var også utrolig gøy å se den annerkjennelssen det var å bli invitert til Dronning Elisabeth II sitt 70 års jubileum og at de ble invitert med i jubileumsboken hennes og ikke minst i Baby Sussex som er Harry og Meghans 1års jubileumsbok.

Siste lansering fra Wooden Spoon er  A Cream Microsilver og Oat A Cream for atopisk eksem og rosacea, for voksne og barn, noe vi vet veldig mange sliter med og som vi gleder oss til å introdusere veldig snart.

 Er du opptatt av god hud- og hårpleie, det naturlige, og ikke minst produkter som funker (og gjør som de sier), så er dette merket for deg.

Ha en fin KARMA – dag:)

Åse

Wooden Spoon har produkter i følgende kategorier:

 • Ansiktspleie

 • Solpleie

 • Kroppspleie

 • Hårpleie

 • Baseoljer

 • Essensielle oljer

 • Duftlys

 • Ansiktsmasker

Les flere artikler om WOODEN SPOON

Vet du hva vi har til felles med Meghan og Harry, hertuginnen og hertugen av Sussex?

Det er kanskje et litt rart spørsmål, men hvis du leser videre, så skal jeg...

Les mer
Dronning Elizabeth II`s platinum jubileumsbok viser frem Wooden Spoon

Wooden Spoon er nok en gang i kongelig selskap - denne gangen også fysisk tilstede...

Les mer
Innovasjonspris til Wooden Spoon – Innovation Awards

Wooden Spoon har vunnet en prestisjefull innovasjonspris for to av produktene sine- les mer her

Les mer

LAGT I HANDLEKURVEN