Hudpleieguide – ferdige pakker til alle hudtyper

Hudpleie guide - skreddersydde hudpleiepakker

HUDPLEIE GUIDE

Vi har laget denne hudpleieguiden for alle våre kunder som synes det er litt for mange produkter å velge mellom eller de ikke  helt klarer å sette sammen hudpleierutinene selv.  . Dette er en guide, som hjelper deg på vei. Velg først hudtypen som stemmer mest med din opplevelse av din hud. Så velger du hvilket nivå eller antall produkter du ønsker å bruke i din daglige hudpleierutine.

Velg den hudtypen, som beskriver huden din BEST.

Du kommer til de ulike anbefalingene på neste side.

NORMAL hud kjennetegnes ved at den er verken tørr eller fet, og ikke har noen uttalte problemer eller behov. Alle bør beskytte huden sin og rense den, hver dag, på grunn av forurensing og solstråler. En normal hud kan også bli dehydrert i perioder og kan bruke det meste av hudpleieprodukter.

Se anbefalte hudpleiepakker for Normal hud HER

TØRR HUD kjennetegnes ved at den har små/ingen synlige porer. Den kan til tider føles stram eller matt, spesielt etter rens og at den kan ha mer eller mindre tørre partier. Alle hudtyper kan oppleves tørre, og det kalles dehydrert hud, som i at den mangler fuktighet. Alle kan bruke de produktene som anbefales her.

Se anbefalte hudpleiepakker for tørr hud HER

En FET HUD har ofte større og mer synlige porer, gjerne i T sonen. Huden produserer mer talg og olje, og kan bli blank i løpet av dagen.En fet hud har godt av fuktighet, rens og skrubb, men bør unngå for fete oljer og kremer som kan stoppe til porene. 

Se anbefalte hudpleiepakke for fet hud HER

En SENSITIV hud er ikke en hudtype, men en tilstand. Den kjennetegnes ved at den kan bli rød, irritert og innflammatorisk. Man kan få sensitiv hud i perioder,  feks når det er kaldt og tørt ute, eller i stress perioder. En sensitiv hud kan reagere på aktive ingredienser og allergener i produkter, så man bør tenke milde og pleiende ingredienser, samt beroligende og antinflammatoriske.

Se anbefalte hudpleiepakker for sensitiv hud HER

VI har tatt med KVISER OG UREN HUD her fordi vi har så mange kunder som har det. Det er ikke en hudtype, men en tilstand. Vi har satt sammen pakker som egner seg godt til kviser og uren hud her.

Se anbefalte hudpleiepakker for kviser og uren hud HER

MODEN hud er ikke en hudtype, men vi tar det med her fordi mange ønsker å forebygge aldring eller behandle alderstegn. En moden hud har fine linjer eller rynker, kan oppleves slappere, mindre elastisk og mer ujevn. Man trenger mer beskyttelse og mer aktive ingredienser, som jobber med aktivt med huden. Her finner du gode produkter for en moden hud. Mange blir mer sensitive med alderen og har lettere for å bli dehydrert.

Se anbefalte hudpleiepakker for moden hud HER

LAGT I HANDLEKURVEN