Våre favoritt Niacinamide produkter

I hvilke produkter finner du superingrediensen Niacinamid?

Dette er våre 4 største favoritter med Niacinamid – en super ingrediens som gjør så mye bra for huden og kan brukes av alle.

Uansett hvilken hudtype du har, er det en stor sannsynlighet for at huden din vil ha godt av å bruke Niacinamid. Vi har flere, men dette er de topp 4 produktene, som alle er 100% naturlige og cruelty free. 
 

1: Niacinamid Boost

Hvis du vil ha ett niacinamidprodukt, som gir en seriøs punch, trenger du ikke lete lenger enn til 100% Pure Niacinamide Boost!
 
Dette superpotente serumet er ikke et typisk serum i en flaske med pipette – det kommer som et pulver. Den aktiveres av vann og forynger huden, fremmer fasthet og minimerer utseendet av porer. Det inneholder konsentrert niacinamid og hyaluronsyre.
 

2: Retinol Restorative Neck Cream

Altfor ofte glemmer vi å fokusere hudpleien på halsen, selv om det ofte er en av de første delene av kroppen vår som viser tegn på aldring.
 
Hvis du leter etter et niacinamidprodukt som virkelig jobber med anti age, så er 100% Pure Retinol Restorative Neck Cream perfekt for å lysne, jevne ut og stramme opp huden på halsen med niacinamid, retinol og hyaluronsyre.
 

3: Multi-Vitamin + Antioksidant Potent PM Serum

For en enkel, men effektiv antialdringsboost, kan du bruke 100% Pure  Multi-Vitamin + Antioxidants Potent PM Serum. 
 
Den inneholder blant annet Magnesium Ascorbyl Fosfat – den mest stabile formen for vitamin C og er av høyeste kvalitet. Selv om niacinamid og vitamin C ofte ikke blandes godt, er dettei så stabil form at det skaper en synergistisk forbindelse mellom de to aktive stoffene, og de forebygger matt hud, fine linjer og rynker.
 

4: Multi-Vitamin + Antioksidanter Ultra Riché PM Treatment

For litt mer luksus er 100% Pure Multi-Vitamin + Antioxidants Ultra Riché PM Treatment her for å gi huden din en ekstra luksuriøs opplevelse.
 
Med vitamin C, retinol og niacinamid fungerer denne fløyelsmyke nattkremen som et kraftverk mot aldring for enhver hudtype.

Omtalte produkter i dette blogginnlegget:

0
LAGT I HANDLEKURVEN