Våre beste tips til Valentine`s gaver

VALENTINES DAY BANNER GAVETIPS

Da er det igjen tid for å feire kjærligheten.. 14. februar er det selveste Valentine`s Day. Det er en feiring av kjærligheten –  til kjæreste, til en venn eller noen andre man er glad i.

Valentine `s Day har blitt litt kommersielt, men mange elsker denne dagen, og det er en spesiell dag for mange. Er du ute etter gaver eller en oppmerksomhet til noen, så skal du få noen forslag her.. 

Her finner du noen av mine favoritter for tiden, som et tips til hva du kan ønske deg i gave…eller kjøpe til noen du er glad i. Synes jo disse passer bra til Valentine`s Day.. GET NAKED KIT, BERRY LOVELY OG SKIN LOVE BOX.

Alle fine og rimelige produkter for en renere hud. Og grunnlaget for en Valentine`s Day DATE.

Skin LOVE Box er for en normal til sensitiv hud.

Vi har en rekke fine gaver og gavesett.

Get NAKED kit for kombinert og fet hud. Alt du trenger til en full hudpleierutine.

Kjøp dem her :

Selve hjertesteinen GUA SHA er kan være en fin Valentine` s s Day gave.

Den ER jo et hjerte, det er en rimelig oppmerksomhet og så er den så anvendelig. Du kan bruke den både i ansiktet og på kroppen. Den drenerer lymfende og virker so detox på huden. Den virker muskelavslappende og smertelindrende på stive muskler. Både kjeve og på kroppen. Den strammer opp huden og gjør den jevnere. Virker stimulerende på blodsirkulasjonen og er perfekt som massasje.

Dette er gaver til DEG og til din Valentine. En ting er deodoranten fra Nuud, den forhindrer effektivt svettelukt før og under daten, så du kan klemme så mye du vil. Og så er det duftlys da, de setter virkelig stemningen.

duftlys serenity candle evolve 1

Det er jo mye annet som egner seg til både å gi bort i Valentines gave, men også for å gjøre seg klar til selve kvelden. En god lip balm for mye lepper for eksempel? Da er jo denne som heter THE LOVER ganske fin eller hva med Hurraw?

 

Håper dette var til inspirasjon.. HAPPY VALENTINE ` S DAY!

LOVE FRA❤️❤️❤️

Åse i Karma.no

Les flere relaterte innlegg.

0
LAGT I HANDLEKURVEN