Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Tid for solfaktor- hvilken passer for deg og din hud?

i Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler

Vår og sommer er tiden for å bruke solfaktor i ansiktet (og selvsagt også kroppen, når du soler deg), om du ikke allerede gjør det.


Vi bør alle bruke solfaktor eller solbeskyttelse i ansiktet hele året. Ansiktet utsettes for ytre påvirkning hele året, ikke bare på sommeren. Men det er spesielt viktig på våren og sommeren, hvor huden blir utsatt for sterke stråler. Vet du hvilken solkrem du bør bruke, som passer til din hud?

Her finner du en forklaring på noen av våre solkremer eller kremer med spf beskyttelse, og hvilke hudtyper de passer til.
Dette er  2- i- 1 kremer, altså de du kan bruke som DAGKREM og som har SPF Faktor, slik at du slipper å tenke på å bli solbrent under dagen, samtidig som de gir masse fuktighet og næring til huden.  

Ansiktskremer fra Mario Badescu - 2- i - 1 (dagkrem + solkrem)


Aloe Moisturizer SPF 15
Passer best for de som har kombinert mot fet hud, og uren hud. Denne fuktighetskremen gir en mykere hud, uten oljer og virker beroligende med Aloe Vera i seg.

Oil Free Moisturizer SPF 30

Denne kremen er perfekt for kombinert hud, fet hud og uren hud. Og den passer veldig bra for deg som blir fort brent eller som er mye ute. Den har en høy solbeskyttelse. Den har også grønn te i seg, og gir både fuktighet, solbeskyttelse og gir en antioksidant boost. (motvirker aldring og beskytter cellene i huden).


Collagen Moisturizer SPF15
Denne kremen er perfekt for de som har kombinert mot tørr hud, og som ønsker å bekjempe aldring. Collagen binder fuktighet og reduserer fine liner. Beskytter og gjør huden myk og glødende frisk.


Hyaluronic Moisturizer SPF15
Kombinert til tørr hud, og tørr hud elsker denne kremen. Den etterlater huden beskyttet og balansert, uten at den føles fet. Hyaluronsyre binder fuktigheten og gir en ungdommelig plump hudtone.


Complex Moisturizer with Vitamin E SPF 20
Tørr og sensitiv hud vil elske denne ultra beroligende og intenst fuktighetsgivende kremen,. Den har spf 20 for høy solbeskyttelse med antioksidanter og vitamin E. Den har mykgjørende sesamolje som reparerer huden og mykgjør en tørr og slapp hud.

Solkrem fra IBIZALOE - HØY FAKTOR FOR ANSIKTET

Ibizaloe Aloe Sun Face Cream SPF 50  er solkrem med høy faktor 50, for ansiktet og passer alle hudtyper.

Den beskytter mot både UVA og UVB stråling og forebygger solskader, solbrenthet og virker nærende  på huden.

Ibizaloe har også veldig gode solkremer for kroppen i Faktor 15 og Faktor 30. Alle inneholder UVA og UVB filter, og lindrende og reparerende Aloe Vera. Aloe Veraen fra Ibizaloe er økologisk dyrket på Ibiza. En av våre absolutte favoritter.

Økologiske solkremer av høy kvalitet fra ACORELLE

Acorelle er 100% naturlig og økologisk sertifisert solbeskyttelse. De inneholder milde og pleiende ingredienser, og passer alle hudtyper, også for sensitiv hud.

Acorelle Sun Face Balm SPF 30 er fullstendig transparent og usynlig på huden. Naturlig solbeskyttende vegetabilsk karanjaolje er kombinert med mineralfilteret titandioksid, som effektivt beskytter ansiktet mot solens skadelige UVA og UVB stråler. Virker ikke fet på huden, passer alle hudtyper, spesielt tørr og moden hud.

Acorelle Tinted Sun Cream SPF 30 eller SPF 50 er en økologisk sertifisert,  farget solkrem med solfaktor 30 for ansiktet. Gir en jevn, gylden farge, en sunn glød og en pudderaktig finish. Denne passer for deg som ønsker en dagkrem, med sofaktor og som i tillegg har en lett dekkevne, som skjuler ujevnheter og pigmenter. Fargen blender inn i din egen hudfarge, og gir en naturlig look.

Høy solbeskyttelse fra 100% Pure  - Yerba Mate Mist SPF 30 og BB Cream med SPF 15

100% Pure Yerba Mate Mist spf 30 er en helt naturlig, mattende og avkjølende solspray for ansikt og kropp og gir full UVA og UVB beskyttelse. Den passer alle hudtyper. 

Den har en tynn mist, som du enten sprayer rett på huden, eller i hendene, for så å påføre ønsket område. Er lett å smøre inn i huden. Passer veldig godt for alle hutyper, også fet og uren hud. Den inneholder antioksidanter og beskytter mot frie radikaler og miljømessig forurensning.

Mattende og avkjølende 100% Pure Yerba Mate Mist spf 30 gir deg full UVA og UVB beskyttelse. Yerba mist te-blader inneholder antioksidanter, som beskytter mot frie radikaler og miljømessig forurensning, noe som passer godt for moden hud.

Yerba Mate ekstrakter er avanserte zinc oxide bredspektret solfaktor/beskyttelse, uten noen syntetiske eller kjemiske solskjerming. Den avviser strålene, også de blå strålene fra mobiler etc.

Dersom du ønsker at solkremen skal dekke litt, for å gjøre huden jevnere og skjule evt ujevnheter og urenheter, er det godt tips å bruke en foundation eller farget dagkrem. BB Creams fra 100% Pure er perfekte til dette. De dekker godt og har solbeskyttelse SPF 15. Er du mye i solen og når solen er sterkest, bør du bruke mer faktor 15 i ansiktet, og da kan du spraye Yerba Mate mist spf 30 over BB Creamen, for ekstra beskyttelse. BB Cream passer for normal til tørr hud og gir en fin glans og glød til huden.

100% Pure kommer snart med en ny Tomato Lycopene SPF 20 (vi får den inn i mai).

Vita Liberata - sol og selvbruning av høy kvalitet og naturlige formulaer for både kropp og ansikt.

Vita Liberata Passionflower & Argan Face Dry Oil SPF 30 er en sololje for ansikt, i en ikke-fet formel, som raskt trekker inn i huden uten å virke fet. Virker nærende og vitaliserende med solbeskyttelse 30. Kan brukes av alle hudtyper, også fet hud.

Vita Liberata har flere produkter for kroppen>>

 

 

 

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar