Tid for solfaktor- hvilken passer for deg og din hud?

EVY Technology tilbud på trygg solpleie

Vår og sommer er tiden for å bruke solfaktor i ansiktet (og selvsagt også kroppen, når du soler deg), om du ikke allerede gjør det.

Vi bør alle bruke solfaktor eller solbeskyttelse i ansiktet hele året. Ansiktet utsettes for ytre påvirkning hele året, ikke bare på sommeren. Men det er spesielt viktig på våren og sommeren, hvor huden blir utsatt for sterke stråler. Vet du hvilken solkrem du bør bruke, som passer til din hud?

Her finner du en forklaring på noen av våre solkremer eller kremer med spf beskyttelse, og hvilke hudtyper de passer til.
Dette er  2- i- 1 kremer, altså de du kan bruke som DAGKREM og som har SPF Faktor, slik at du slipper å tenke på å bli solbrent under dagen, samtidig som de gir masse fuktighet og næring til huden.  

SENSITIV HUD

Vi har stort sett bare veldig skånsomme solkremer, men det er noen som jeg kan si er spesielt utviklet for sensitiv hud, eller har så pleiende ingredienser at de utpeker seg for sensitiv hud.

Solkremene fra EVY TECHNOLOGY er kjent for å kunne brukes av de med svært sensitiv hud, er utviklet av høy teknologiske dermatologer og passer også om du har rosacea og psoriasis og eksem. De sitter også så godt at de passer de aller mest aktive, som svetter mye.

Har du sensitiv hud, kan du også bruke Biosolis, Acorelle, Wooden Spoon og 100% Pure

FET HUD MED KVISER

Dersom du har fet hud og kviser, ville jeg satset på lette kremer, med høy faktor. Og så må du alltid huske å rense huden godt etter en dag i solen, for å sørge for at huden blir kvitt solkremen og at den ikke legger seg i porene.

Solkremer med for tunge oljer /litt mye “balsam”, kan tette porene og det vil kunne føre til mer kviser.

Jeg ville for eksempel unngå Acorelle Face Balm om du har fet hud, men den passer godt til en tørr og moden hud.

Noen kremer for fet hud og hud med kviser er feks disse:

SOLKREMER FOR TØRR OG MODEN HUD

Har du en tørr og moden hud, kan du forsåvidt bruke alle solkremene våre. De er fulle av næring og fuktighet, og ikke minst solfaktor.. jeg ville gått for en krem med høy faktor og som er spesielt tilpasset huden i ansiktet.

Og helst være anti aldrende, noe som betyr at den feks har antioksidanter og næringsrike ingredienser, som gir ekstra pleie til huden. Du kan altså bruke alle over her, men disse er spesielt gode synes jeg, som også har en tørr og moden hud.

Mer informasjon om solkrem merkene våre:

Baby Sussex er boken om Meghan og Harry og wooden spoon
Innovasjonspris til Wooden Spoon

WOODEN SPOON  SOLPLEIE FOR HELE FAMILIEN, OGSÅ HUDEN TIL DE ALLER MINSTE

Wooden Spoon har vunnet mange priser i Europa på grunn av sine rene formulaer og pleiende produkter. De har en egen serie som heter “Baby & Family” – som navnet sier, hele familien. 

Nyhet! De har nå lansert den revolusjonerende Invisible zinc – non – white formula, som gjør at du ikke opplever et hvitt filter som ofte kommer på naturlige solkremer.

100% PURE

Dersom du ønsker at solkremen skal dekke litt, for å gjøre huden jevnere og skjule evt ujevnheter og urenheter, er det godt tips å bruke en foundation eller farget dagkrem.

BB Creams fra 100% Pure er perfekte til dette. De dekker godt og har solbeskyttelse SPF 15. Er du mye i solen og når solen er sterkest, bør du bruke mer faktor 15 i ansiktet, og da kan du spraye Yerba Mate mist spf 30 over BB Creamen, for ekstra beskyttelse. BB Cream passer for normal til tørr hud og gir en fin glans og glød til huden.

Ellers er både Greeen Tea SPF 30 og Tomato Lycopene SPF 20 proppet fulle av antioksidanter og næringsstoffer, som gjør at de passer til alle hudtyper.

BIOSOLIS

Belgiske Biosolis har siden 2010 vært pioneer innen økologiske solprodukter. De har en mangeåring kompetanse og spesifisering med innovative og helt trygge solkremer. De beskytter oss mot solens skadelige stråler, samtidig som de ivaretar korallrevene og havet. Serien består av økologisk sertifiserte, veganske og allergivennlige solkremer med bredspektret beskyttelse til hele familien.

SOLKREMER FRA ACORELLE

Acorelle er 100% naturlig og økologisk sertifisert solbeskyttelse. De inneholder milde og pleiende ingredienser, og passer alle hudtyper, også for sensitiv hud.

Acorelle Sun Face Balm SPF 30 er fullstendig transparent og usynlig på huden. Naturlig solbeskyttende vegetabilsk karanjaolje er kombinert med mineralfilteret titandioksid, som effektivt beskytter ansiktet mot solens skadelige UVA og UVB stråler. Passer alle hudtyper, spesielt tørr og moden hud.

Acorelle Tinted Sun Cream SPF 30 er en økologisk sertifisert,  farget solkrem med solfaktor 30 for ansiktet. Gir en jevn, gylden farge, en sunn glød og en pudderaktig finish. Denne passer for deg som ønsker en dagkrem, med sofaktor og som i tillegg har en lett dekkevne, som skjuler ujevnheter, kviser og pigmenter. Fargen blender inn i din egen hudfarge, og gir en naturlig look.

 

Ansiktskremer fra Mario Badescu – 2- i – 1 (dagkrem + solkrem)

Mario Badescu er botanisk hudpleie, men det er ikke 100% naturlige ingredienser, og disse har kjemiske filtre. De fungerer bra og er effektive. Men siden det ikke er et naturlig merke, skal vi fase dette ut og kun tilby naturlige produkter fremover. (når vi har solgt ut Mario Badescu altså) Men for deg som bruker alle type produkter, får du nå svært gode priser på Mario Badescu.

Aloe Moisturizer SPF 15
Passer best for de som har kombinert mot fet hud, og uren hud. Denne fuktighetskremen gir en mykere hud, uten oljer og virker beroligende med Aloe Vera i seg.

Oil Free Moisturizer SPF 30

Denne kremen er perfekt for kombinert hud, fet hud og uren hud. Og den passer veldig bra for deg som blir fort brent eller som er mye ute. Den har en høy solbeskyttelse. Den har også grønn te i seg, og gir både fuktighet, solbeskyttelse og gir en antioksidant boost. (motvirker aldring og beskytter cellene i huden).

Collagen Moisturizer SPF15
Denne kremen er perfekt for de som har kombinert mot tørr hud, og som ønsker å bekjempe aldring. Collagen binder fuktighet og reduserer fine liner. Beskytter og gjør huden myk og glødende frisk.

Hyaluronic Moisturizer SPF15
Kombinert til tørr hud, og tørr hud elsker denne kremen. Den etterlater huden beskyttet og balansert, uten at den føles fet. Hyaluronsyre binder fuktigheten og gir en ungdommelig plump hudtone.

Complex Moisturizer with Vitamin E SPF 20
Tørr og sensitiv hud vil elske denne ultra beroligende og intenst fuktighetsgivende kremen,. Den har spf 20 for høy solbeskyttelse med antioksidanter og vitamin E. Den har mykgjørende sesamolje som reparerer huden og mykgjør en tørr og slapp hud.

-50%
0
LAGT I HANDLEKURVEN