Matcha er en super antioksidant for hudhelsen din

matcha i hudpleie er superbra, da den er full av antioksidanter

Visste du dette om Matcha? 🌿

Matcha er populært og det er mange GODE grunner til det. 💚

Matcha er den sterkeste antioksidanten i grønn te. Det males opp til et pulver, som man kan blande i mat, drikke og det brukes også i naturlig hudpleie også. Det er nemlig et vidundermiddel både på utsiden og innsiden av kroppen.

Hvorfor er Matcha og antioksidanter så bra for oss?

Det er fordi de beskytter oss mot frie radikaler. (Les mer om antioksidanter her)

Hva er frie radikaler?

Frie radikaler er ustabile molekyler som mangler et elektron. Denne mangelen på et elektron, gjør dem svært ustabile og reaktive. De leter etter noe å “parre seg med” og betyr at de “stjeler” elektroner fra andre molekyler. Det er en prosess kjent som OKSIDATIVT STRESS.

For å si det enkelt, så stjeler disse frie radikalene et elektron fra hudcellene våre eller celler i kroppen, som igjen fører til at cellene skades, svekkes eller dør. De svekkede cellene fører til det vi opplever som aldring og en rekke sykdommer, inkludert kreft, hjertesykdommer og nevrodegenerative sykdommer som Alzheimer’s.

Frie radikaler er et samlebegrep, og noe av det skjer helt naturlig i kroppen pga av aldringen i seg selv, men også pga forurensning, tobakk, stråling, mat, medisiner og alt annet som bryter ned kroppen og huden vår. Det kan være toxiner og syntetiske stoffer i hudpleie og makeup også, som skader oss. Det kan være sol, varme, kulde osv.

Og det er her ANTIOKSIDANTER og MATCHA kommer inn.

De motvirker denne oksidasjonen og redder oss. Antioksidanter har nemlig et “ledig” elektron også, som parrer seg med de frie radikalene, slik at de IKKE skader cellene våre. De tar på seg jobben med å nøytralisere de frie radikalene, og redder på den måten cellene våre. Antioksidanter er med andre veldig bra for oss mennesker, og som nevnt innvendig og utvendig.🌿

Hudpleieprodukter med Matcha er svært beskyttende for huden, og gir en unik glød og styrke til huden.

MATCHA MASK

Matcha Oat Milk Nourishing Mask er en helt genial maske. Den består av et pulver som du blander selv, til en ansiktsmaske.

Fordelen med pulvereret er at den er helt ferskt, og super potent. Den har ikke vært blandet ut med fuktighet, så den aktiveres når den blandes med vann. Du merker når du tar den på, at dette er helt ferskt.  Den inneholder også Kolloidal Havre som tilfører fuktighet og er svært reparerende og beskyttende for huden.💚 

En super gave til deg selv eller andre f.eks til jul?

-15%
Opprinnelig pris var: kr 399.Nåværende pris er: kr 339.

FLERE PRODUKTER MED MATCHA I SEG

Vi har flere produkter med Matcha og grønn te i seg. 100% Pure benytter det i veldig mange produkter, nettopp på grunn av den gode effekten det har på huden vår. Her har du en  kolleksjon av de grønne og gode Matcha- produktene. Alle som utgjør en veldig god hudpleierutine vi virkelig kan anbefale. 

les også :

Hva er antioksidanter og hvorfor er det så bra for oss?

Du har sikkert hørt ordet antioksidanter, oksidasjon og frie radikaler? Hva er det egentlig, og...

Les mer
7 fordeler med å bruke koffein og grønn te i hudpleie

Koffein og grønn det er proppet fulle av antioksidanter - les mer om dette og...

Les mer
10 grunner til at kakao er fantastisk i hudpleie og velvære

Kakao har veldig mange gode egenskaper, i tillegg til å smake godt, er det veldig...

Les mer
0
LAGT I HANDLEKURVEN