7 fordeler med å bruke koffein og grønn te i hudpleien din

7 fordeler med å bruke koffein og grønn te i hudpleie

Koffeine og grønn te i hudpleie

Koffein og grønn det er proppet fulle av antioksidanter – les mer om dette og få 7 gode grunner til at du bør innføre koffein og grønn te i hud- og hårpleien din.

Fordeler med koffein
Mange sier at de nesten ikke kan fungere uten morgenkaffen sin. Takket være den energien, som koffein i kaffe og andre koffeinholdige drikker inneholder, får vi økt energi og våkenhet. Er det kanskje naturlig at denne effekten av koffeinet vi drikker, også kan påføres utvendig, om vi tar den på gjennom hudpleie eller hårpleie? Ja, det kan det… les videre, så forklarer vi hvorfor under her.

Fordeler med å drikke koffein.
Først og fremst, koffein i kaffe og grønn te, inneholder mye antioksidanter, som beskytter oss og motvirker nedbrytning og aldring av cellene våre

 • Antioxidanter
  • Kaffe, svart te, grønn te har en mengde med antioksidanter, som bekjemper frie radikaler, som forårsaker tidlig aldring og bryter ned cellene våre. Antioksidanter, som polyphenolier, catechiner og flavonider blir aktivisert ved kokingen av kaffen.
 • Anti inflammatorisk
  • Morgenkaffen din inneholder antioksidantet ferulic acid, som også har vist seg å ha en anti inflammatorisk effekt på kroppen og huden vår. Den opererer også som antioksidant (beskyttende og bekjemper) og bekjemper frie radikaler som oppstår for eksempel av solstråler, forurensning og røyking.
 • Booster og reparerer.
  • Koffein har også et høyt nivå av Vitamin B3, om hjelper kroppens funksjoner. Denne ingrediensen forbedrer cellefornyelsen, og reparerer solskader og forsterker hudbarrieren.
 • UV beskyttelse
  • Antioksidanter som polyphenoler finnes i bade kaffe og grønn te og kan være veldig beskyttende mot UV stråler. Vitenskap sier at de kan beskytte mot UV stråler og også solskader som gir tidlig aldring. (UB). Men husk, at du må likevel alltid bruke solkrem.

7 Fordeler ved å bruke koffein utenpå huden.

1. Minsker mørke ringer og poser under øynene

 • Koffein gir den samme “oppvåkningen» når du påfører den på huden, som når du drikker kaffe på morgenen. Denne superingrediensen er kjempefin for mørker ringer under øynene, fordi den får blodkapilærene til å trekke seg sammen. Koffein absorberer også vann, og er vital når man ønsker å redusere poser under øynene eller hovne øyne.
 • 100% Pure har et ikon og bestselger i øyekremen 100% Pure Coffee Bean Caffeine Eye Cream. Den gir fuktighet, samtidig som den reduserer poser under øynene, stimulerer blodsirkulasjonen og lysner mørke ringer under øyene. Den inneholder koffeine både fra kaffe og grønn te
 • Ønsker du å booste øyenbrynene dine litt, er green tea fiber brow builder perfekt. Det er en farget gelé som definerer og gir mer volum til brynene dine, og inneholder grønn te antioksidanter.
grønn te og koffeine i hudpleie

2. Reduserer rød og inflammatorisk hud

 • Selv om det kan virke motstridende å påføre en stimulerende ingrediens, som kaffe på huden, så roer faktisk kaffe ned rød og irritert hud, takket være de samme antioksidantene, som reduserer aldring. Den er også en vasoconstrictor, som betyr at den virker innsnevrende på blodkapilærene.. På den måten minsker den rødme i huden.

3. Oppstrammende effekt

 • Den utrolige sammentrekningen som kaffe gir, kan også være bra for porene dine, og få dem til å se mindre ut enn de faktisk er.
 • Hudens overflate blir også strammere og føles tightere med koffein og grønn te i hudpleien.

4. Stimulerer hårvekst.

 • Den beskyttende effekten av antioksidanter kan også forlenge og forsterke håret ditt. Koffein stimulerer hodebunnen oghårrøttene og forbedrer både strukturen og veksten, og kan forebygge hårtap. Hvis du trenger litt ekstra TLC (tender love and care) anbefaler vi Grow More shampooen, som stimulerer blodtilstrømmingen og forbedrer hårveksten.
Kaffe i skrubber

 5. Eksfolierer, reduserer tilstedeværelsen av cellulitter, og gjør huden mykere

 • Ikke kast kaffe-gruten. Den kan gi deg silkemyk hud! Små kaffekorn kan brukes til en mild skrubb av hele kroppen, strammer opp og gir glød til huden. Avslutt med en god body lotion eller olje, og du vil se og føle forskjell med en gang.
 • 100% Pure Coconut Body Butter, er beriket med anti aldrende vitaminer, grønn kaffe og vitamin c for en mykere og friskere hud.
 • Og når vi snakker om en mykere hud. Koffein er noe du finner i mange bodyskrubber og kremer som minimerer cellulitter. Takket være den vasocotricton (blod innsnevring) og koffeinets vanndrivende effekt, så dehydrerer det fettcellene midlertidig og reduserer på den måten disse dumpene man ser under huden, som kalles cellulitter.

6. Gir glød og freshere hudtone

 • Når du bruker en ansiktsmaske med de stimulerende egenskapene til koffein, vil blodsirkulasjonen øke og gi huden din mer glød og den føles rett og slett – mer levende. Samtidig som du revitaliserer ansiktet, anbefaler vi de fuktighetsgivende øyemaskene 100% Pure Bright Eyes Mask, som blant annet inneholder aloe vera, avkjølende agruk og naturlig «de puff» koffein, som fjerne poser under øynene og åpner blikket.

7. Reparer og reduserer solskader.

 • På samme måte som koffein vekker deg på morgenen, booster koffein SPF og reparerer solskader. Koffein har så mye antioksidanter som bekjemper frie radikaler, og beskytter den på den måten. Den forbedrer cellefornyelsen og styrker hudbarrieren.
 • Dette er gode og beskyttende dagkremer med Grønn Te. 100% Pure Green Tea EGCG Protective Cream og 100% Pure Green Tea SPF 30.

For deg som ikke kan leve uten morgenkaffen (eller ser at andre ikke kan det..), så håper vi dette har gitt deg innblikk i hvordan kaffe faktisk kan hjelpe både huden, håret og ikke minst humøret (man blir jo i godt humør av å føle seg fresh) på andre måter også.

LOVE,

Åse

 

1
LAGT I HANDLEKURVEN