Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Slik går du høsten lyst i møte...

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

Er du en av de som synes høsten er litt guffen? Eller at huden og håret forandrer seg.. ? Du er i tilfelle ikke alene.. Tørrere luft, aircondition, som går fra kaldt til varmt, kaldere vær, og en litt "mørkere" tid for mange, påvirker oss mer enn mange er klar over.

Veldig mange opplever at de får kviser, at huden blir slappere, tørr og mangler glød. Mange opplever at håret blir tørrere, mister glansen sin og at siste rest av brunfargen fra sommeren, slipper taket. Og så er det også mange, som synes høsten generelt er litt tung, med mye regn, mørkere og kortere dager.

Jeg merker en del av dette selv, selv om jeg faktisk elsker høsten. Kanskje fordi jeg er vokst opp i Ålesund og vant til høststormer og regnvær, men jeg synes det er noe forfriskende med høsten. OG høsten er for meg en typisk velværetid, hvor jeg kan ha min egentid på badet, synke ned i badekaret, pleie meg selv og slappe av. Og jeg merker at det virker.

Omfavne høsten, og så kan du faktisk unngå at du får kviser, at huden mister gløden, og at håret strutter av sunnhet, med noen få enkle grep:

Høsten er tid for ekstra pleie, ekstra pleie for ansiktet, håret, kroppen og ikke minst sjelen.

 Tenk skrubb, fuktighet, hårkurer og oljer.. og ikke minst et duftlys her og der...

  1. Demp lyset (om du kan) og tenn et duftlys eller flere stearinlys. Sett gjerne på litt spa musikk (finner mange fine "spa - spillelister" på Spotify).
  2. Skrubb både kroppen og ansiktet før du går i badekaret, så er huden mye mer mottakelig for ekstra pleie.
  3. Fyll badekaret med en nydelig, nærende olje eller badesalt. (og om du ikke har badekar, ta en lang, varm dusj og skrubb kroppen fra topp til tå, før du tar neste steg...
  4. Ta en næringsrik, god hårmaske eller hårkur i håret og sett den opp med en strikk, diadem eller badehåndle (slik at håret ikke blir vått i badekaret eller at kuren skylles ut før tiden).
  5. Ta på en god ansiktsmaske. Hvis huden din føles tørr, kan du bruke en fuktighetsmaske. Hvis huden er slapp, bruk en oppstrammende en. HVis huden din er uren, kan du bruke en god rensende maske. Nå på høsten er sheet maskene fra 100% Pure kjempegode, og gir masse fuktighet.
  6. LIGG STILLE og TENK PÅ NOE POSITIVT (gjerne noe du er takknemlig for, kjenn hvordan varmen brer seg og kroppen slapper av) Kos deg sånn en halvtimes tid.
  7. Etter badet, tar du en varm dusj og vasker kuren ut av håret.
  8. Bruk en god olje og en rik og pleiende nattkrem i ansiktet og en fuktighetsbrevarende body lotion (eller olje), før du hopper i pysjen eller joggebuksa - og slapp av resten av kvelden med duftlyset brennende ved siden av deg. Se en film eller les en god bok, og beste er jo selvsagt at du legger deg i rent, nyskiftet sengetøy.

Her er noen herlige produkter jeg bruker til mitt hjemmespa: (akkurat nå er det SPA dager, og du får rabatt på mange herlige produkter, som gjør underverker).

 

 

 

 

Hvis du er som meg, er dette balsam for sjelen - du får en god natts søvn, og kroppen din, den vil takke deg med en vitalisert kropp, blankt og mykt hår og et glødende friskt ansikt.

Nå nå jeg gå.. for jeg skal ta mitt eget lille hjemmespa i kveld.

Beste hilsen

Åse

Her er mine SPA- favoritter, som du finner her >>

 

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar