Se hudforbedringen Kaja opplevde etter å ha brukt Mario Badescu i kun 3 uker

Det finnes tusenvis av mennesker som opplever at Mario Badescu- produktene gir bedre og sunnere hud. De får bukt med sine hudproblemer, etter kort tids bruk av et hudpleieregime fra Mario Badescu.

Her kan du se hudforbedringen en kunde av oss, Kaja, opplevde etter kun tre ukers bruk. 

Her er mailen hun sendte oss, hvor hun spurte om råd til sin hud.

“Hei, Jeg er en jente på 17 år, som sliter med huden min. Jeg har prøvd veldig mange produkter, men det er egentlig ingenting, som har funket noe bra på huden min.

Jeg vil derfor gjøre et forsøk med Mario Badescu sine produkter, og håper virkelig disse kan hjelpe meg. Jeg ønsker å få hjelp av dere til å finne produktene, som passer for min hud.

Huden min er ganske vanskelig å beskrive. Noen ganger er den veldig tørr, slik at jeg flasser i deler i ansiktet. Men som oftest er huden oljete, slik at sminken forsvinner og legger seg stygt på huden etter kort tid. Huden min er svært rød og virker ganske irritabel.Av og til har jeg kviseutbrudd i kinnene, andre ganger i pannen og noen ganger har jeg få kviser. Jeg legger ved noen bilder slik det er mulig å se hvordan det er.

Huden min er ikke glatt i det hele tatt, som kan sees på bildene nedenfor. Dette gjør at sminken legger seg stygt på huden. For å passe på huden, bruker jeg ikke sminkeprodukter, som foundation, men på grunn av kvisene føler jeg et behov å dekke dem med concealer.

Nesen og deler av haken, øvre del av kinnene og pannen er dekket med hudormer./sprte prikker. De på nesen stikker nesten utover, og dersom jeg en sjelden  gang klemmer på dem, blir det et slags hull der den var.

Jeg håper dere kan finne noen produkter, som kan hjelpe meg. Mvh Kaja”.

Her er bildene hun la ved eposten:

Kaja før hun prøvde Mario Badescu

Kaja før hun prøvde Mario Badescu

Som man ser, er det en del rødhet i huden, gjerne rundt selve kvisene. Det er betente kviser, både litt dypere og i overflaten, med såkalte hvite topper (whiteheads). Dette er en veldig vanlig tilstand, som mange sliter med. I tillegg har hun litt sorte prikker i porene rundt nesen. (Vi har for ordens skyld snakket med Kaja om å vise bildene hennes. Hun vil gjerne hjelpe andre i samme situasjon, så dette er godkjent av henne selv.).

Selve svaret til Kaja er langt, og du kan lese det her mer utfyllende her . Jeg forklarte en del rundt hvorfor man får kviser og hva man bør ta hensyn til først og fremst, når man skal velge hudpleieprodukter, og anbefalte til slutt noen produkter til henne.

Kort fortalt:

Bakgrunnen for anbefalingene, er at huden er rød og irritert, med kviser og sorteprikker. Dette er selvsagt et vanlig hudproblem, og som oppstår i tenåringsalderen hvor både gutter og jenter opplever hormonedringer i kroppen. Men disse bildene viser også at hun kan ha en litt sensitiv hud, eller at hun reagerer på produkter (som også kan være sminke) eller behandling hun gjør med huden sin. Huden er rett og slett i ubalanse.

En uren hud kan fort bli “overbehandlet” med kvisemidler, som i seg selv tørker ut huden, og man glemmer å tilføre fuktighet. Hvor huden svarer med å produsere mer talg/fett. Hvis huden er litt sensitiv, kan man også reagere på slike produkter, så man må først og fremst ta hensyn til en sensitiv hud, bruke produkte for sensitiv hud og “jobbe seg oppover”, ut fra hva man tåler. Ikke gå rett på de mest agressive kviseproduktene.

Mine anbefalinger går på å bruke renseprodukter og fuktighet, til sensitiv hud og hud som blir rød og irritert. De inneholder beroligende ingredienser, og milde nok til den mest sensitive huden, samtidig som den renser godt. Fuktighetskremen er beregnet på en sensitiv hud og passer veldig godt til de som har rosacea, irritasjon og nupper i huden.

I tillegg har jeg anbefalt noen spesialprodukter, som beroligende og rensende maske, og noen spesialprodukter for kviser.

Forrige uke sendte Kaja meg følgende mail:

“Hei 🙂
For omtrent tre uker siden mottok jeg:

 Jeg vil egentlig bare komme med en tilbakemelding på grunn av den gode oppfølgningen jeg fikk av dere. Som du kan se på bildene, vedlagt, kan du se at huden min har blitt utolig mye bedre.

Rødheten har blitt mye mye mindre, om ikke helt borte, og huden føles veldig ren. Jeg har nå ingen kviser, utenom en i nu og ne, som er helt normalt 🙂 Du kan se på bildene at jeg fortsatt har noen røde prikker/nupper, men jeg synes selv etter under 3 ukers bruk, har det minket mye. Etter en ukes bruk av disse produktene, merket jeg en enorm forskjell. Jeg merker at akkurat disse produktene, som du anbefalte meg,  virker utrolig beroligende på huden min.

Tusen takk for en veldig god service, det har vært til kjempestor hjelp! Mvh Kaja”

Dette er produkter som anbefales til  sensitiv hud, med rødhet og irritasjon. Hudproblemer som cuperose (rødme og synlige kapilærer), uren hud som har synlig irritasjon, nupper, rosacea og en del former for eksem og psoriasis.  For Rosacea og sensitiv hud, anbefales også Cream Soap og Chamomile Cleansing Lotion. Kera Moisturizer og Kera Moist Cream har vist gode resultater på Rosacea hud.

Og her er bildene hun sendte med denne hyggelige mailen: (Dette er kun 3 uker senere) og huden bruker ca 2 -4 uker på å fornye seg selv (cellefornyelsen) når man er ung, og ofte dobbelt så lang tid, når man blir eldre.

Kaja 3 uker etter at hun begynte å bruke Mario Badescu

Kaja 3 uker etter at hun begynte å bruke Mario Badescu

Som man ser, har huden hennes allerede blitt betraktelig bedre.

Den er uten kviser og har stort sett bare rødhet etter kvisene igjen. Men huden er ikke like “hissig”, som den var tidligere. Dette er helt vanlig når man har hatt slike utbrudd, og denne rødheten vil forsvinne etterhvert. Det tar litt tid før huden fornyer seg, og for “kvisearrene” å forsvinne. Det kan altså ta litt tid før alt er normalt igjen. Men Kaja er på veldig god vei. Og det gjør nok heller ikke så vondt lenger.

Her er siste oppdateringen, kom i går (22.juni) dvs. 4 uker etter at hun begynte med produktene. Hun sier selv at det blir bedre og bedre for hver dag. 

(så godt å høre:)) 

Bilde: før og etter 4 uker.

Vi har avtalt at Kaja, sender en oppdatering av huden sin, om noen uker, når rødheten gir seg (selv om den er betraktelig mindre nå). Jeg har anbefalt henne å bruke solfaktor i sommer, noe som er spesielt viktig om sommeren, uansett, men også når man har kviser, utbrudd og sår i huden. Det gjør at man unngår ytterligere arr, rødhet og at arrene ikke blir permanente eller verre.

Merk at Kaja ikke har brukt såkalte “kviseprodukter”, men kun gode beroligende, næringsrike produkter, som renser godt og holder porene rene og i balanse. Produktene hun har brukt er spesielt for rødhet og irritasjon i huden.

Kaja får en god solkrem (Aloe Moisturizer spf 15) oss,  som hun skal bruke i sommer, som takk for at hun vil dele bildene.

  • Jeg sender også Mario Badescu Silver Powder, som fjerner sorte prikker på 10 minutter.
  • Hun får også en Mario Badescu Buffering Lotion, som hun kan bruke, når hun kjenner at det kommer en kvise. Den vil forhindre at den utvikler seg og/eller forkorte kvisefasen betraktelig, og unngå arr og betennelser.

Dette er produkter som vil hjelpe på i videre behandling.

Vi gleder oss til å se de neste bildene av huden hennes. 🙂

OPPDATERING: 

Jeg fkk dette bildet av Kaja nå; ca 6-8 uker etter at hun startet med Mario Badescu – produktene. Nå ser huden hennes slik ut, og den er nesten ikke rød lenger heller. Det er veldig hyggelig å se at hun har blitt så fin i huden.

Husk at man må holde seg til et regime over tid, med riktige produkter for din hudtype. Noen ganger krever det litt tålmodighet, men den vil lønne seg. Som regel går det ganske fort, om man bruker riktige og gode produkter.  Man vil ihvertfall fort merke at huden blir mer balansert, mindre hissig og får mindre kviseutbrudd.

Spør oss gjerne om du lurer på noe, og trenger hjelp til din hud. karma@karma.no. Du kan også lese mer om Mario Badescu her >>

Vi har produkter for alle- alt fra uren hud og kviser, rosacea, eksem, psoriasis, pigmentering, kvisearr, alderstegn og anti aldring (tørr slapp hud, rynker og fine linjer), og ikke minst både tørr, og fet og HELT NORMAL hud:)

Vi anbefaler at dersom man lider av alvorlig akne (dype og store betennelser dypt ned i huden),  såkalte cystiske kviser eller acne vulgaris, bør man oppsøke en hudlege.

Vi bare elsker å se at produktene hjelper kundene våre til en bedre hud – det betyr så mye!

Ha en fin karma -dag!

LAGT I HANDLEKURVEN