Meghan og Harry valgte Wooden Spoon

Jubileumsboken i forbindelse med Archie`s 1 års dag.

Hertuginne Meghan og Prins Harry gav ut en jubileumsbok i anledning sønnen Archie` s ett års dag i 2020 – Baby Sussex

Jubileumsboken Baby Sussex skildrer Harry og Meghan sin reise fra nygifte til det å bli foreldre, og  Archies første år og familielivet de lever, samt overgangen til deres nye liv i Nord Amerika. Det er en nydelig illustrert og designet hardcover bok fra the House of Windsor og skrevet av Storbritannias prisvinnende forfatter og kongelige korrespondent Robert Jobson.

Hertugparet er kjent for å være veldig miljøbevisste. De opptatt av bærekraft og miljøet, de lever sunt og økologisk, og de er ambassadører for en rekke organisasjoner og bedrifter og jobber for å ivareta miljøet og verden.

Foruten å skildre deres reise og arbeid for ulike organisasjoner, ønsket de også fremheve noen produkter og varemerker som, nettopp for sitt arbeid å tilby miljøvennlige, naturlige, bærekraftige produkter, og ikke mins gode kvalitet. 

 

Wooden Spoon sin barneserie ble et naturlig valg for hertugparet.

Wooden Spoon mottok en henvendelse om de ønsket å være ett av 12 varemerker som ble presentert i boken. Og de ville de selvsagt: Det var en stor ære, og en stor annerkjennelse for den jobben de gjør og de produktene de har utviklet. 

Wooden Spoon sin barneserie ble et naturlig valg for hertugparet og det forstår vi så godt. Vi har samarbeidet med Wooden Spoon i flere år, og det er sjelden å møte så fantastiske mennesker som står bak dette merket. Det er ingen tvil om at de er så genuine og opptatt av miljø, ingredienser, fair trade og ikke minst kunnskap og teknologi som dette merket. Vi har møtt dem personlig flere ganger og det er alltid like hyggelig. 

Alle produktene fra Wooden Spoon er så rene, at du kan spise dem. Det er en selvfølge mener Silvya Pavlova, som står bak WOODEN SPOON. Hvorfor ønsker man å påføre noe utenpå huden, som man ikke ønsker å spise. 60% av alt vi påfører huden, går inn i blodbanene og inn i kroppen vår og pårvirker organene uansett. 

Naturen har en løsning, alltid. Moderne medisin kopierer også naturens kjemiske reaksjoner, og gjøres stabile gjennom teknologi. De aller mest potente, effektive og velgjørende ingredienser finnes i naturen. Og Wooden Spoon benytter dem i sine milde, gode og effektive produkter. 

Silvya pavlova i wooden spoon med sin baby og produkter
Bildet: Sivlya Pavlova er Managing Partner og grunnlegger av Wooden Spoon.
Babyserien til Wooden Spoon

 

Baby og barne serien fra Wooden Spoon

Baby og barneproduktene fra Wooden Spoon rommer alt fra beroligende bleiekrem uten høyt innhold av zink, kroppkrem og olje, shampoo og badesåpe, håndsåpe, solkremer og naturlig og ikke uttørkende håndrens. 

Produktene kan brukes fra spebarn til større barn. Inneholder selvagt kun naturlige ingredienser og pleier barnets delikate hud på en trygg måte.

Det er godt å vite at barna trygt kan bruke disse produktene. 

Det er slik at mange begynner sin “naturlige reise” med naturlige og økologiske produkter når man får barn. Barn er så små, så rene og uskyldige, og ikke minst så mye mindre enn oss. En liten mengde med krem eller zinksalve, er for dem, en mye større påvirkning på kroppen, enn samme mengde er for oss voksne. De blir enda mer påvirket produkter enn vi voksne blir. Da er det godt å vite at alle ingrediensene er trygge og velgjørende, og faktisk fungerer og lindrer både bleieutslett og tørr hud, vasker skånsomt og beskytter barna våre.

Babyer fortjener det beste og trygge

Dette er deler av barneserien til Wooden Spoon

Hertuginne Meghan og Prins Harry valgte Wooden Spoon på grunn av deres miljøvennlige og naturlige produkter for babyer og barn.

0
LAGT I HANDLEKURVEN