Hudpleieguide: Sensitiv hud – hudpleiepakker

Dersom du har sensitiv hud, er dette hudpleiepakkene for deg.

Det er fra ulike merker. En sensitiv hud har behov for milde og pleiende ingredienser, uansett om huden er fet, tørr eller “normal”. (alt er like normalt egentlig). Velg mellom 3 kategorier, en enkel og effektiv startpakke med de meste essensielle produktene i et hudpleieregime. 4 – stegspakken inneholder i tillegg et anbefalt skrubb eller serum. Den siste pakken er for deg som ønsker ekstra pleie og elsker å bruke flere produkter. (noen ganger bør man absolutt det for alle hudtyper) men er altså et mer omfattende hudpleieregime. Velg din favoritt nedenfor.

PAKKE 1:

HUDPLEIE STARTPAKKE

Dette er en hudpleiepakke med de mest elementære produktene i et hudpleiregime. Dette danner basisen i alle daglige hudpleierutiner. I all hovedsak  snakker vi om en god rens, toner og fuktighetskrem. Det gjelder for alle hudtyper.

PAKKE 2:

4- STEGS HUDPLEIEPAKKE

Dette er nesten den samme som startpakken, men inneholder ett ekstra element for ekstra god effekt for denne hudtypen. Det kan være en skrubb eller et serum, som passer for din hudtype og avhengig av hudpleiepakken. Huden har veldig godt av den ekstra pleien og effekten, som en skrubb eller et serum har.

PAKKE 3:

DEN ULTIMATE HUDPLEIEPAKKEN

Dette er de ultimate pakkene for deg som elsker å bruke flere hudpleieprodukter og som vil ha ekstra pleie til huden. Dette er den ultimate hudpleiepakken for en glødende frisk hud! 

Vi har selvsagt mange flere produkter, men har satt sammen disse for å gjøre det enklere å velge med produkter som passer sammen. Du får fordelaktige priser ved å velge ferdige skreddersydde pakker. Spør oss gjerne om du trenger hjelp.

0
LAGT I HANDLEKURVEN