HEJ ORGANIC er kvalitet, design og økologisk for dagens livsstil

Si hei til HEJ ORGANIC – naturlige skjønnhetsprodukter laget for den nye generasjonen som er opptatt av miljø, kvalitet og design.

HEJ ORGANIC kombinerer det å lage naturlige produkter av høy kvalitet med et moderne design og ingredienser fra en rettfferdig og bærekraftig produksjon. Produktene er 100% veganske og økologisk sertifiserte av NATRUE.
 
Vi i Karma.no la merke til dette merket for over 4 år siden, og har vært i dialog med dem i lang tid for å få lov til å tilby det her i Norge og i Skandianvia. Vi elsker alt fra visjonen og historien deres, produktene og ikke minst designet. Så vi er stolte over å være deres representant i hele Skandinavia, med eksklusive rettigheter til dette spennende og ikke minst gode merket.
 
Hej Organic ble grunnlagt i 2016 og lansert i 2017 og har siden da hatt en eventyrlig reise i Europa –  og er nå endelig i Norge og nå eksklusivt lansert på Karma.no i første omgang. (Vi kommer til å tilby dette merket til andre forhandlere etterhvert også).
 
Vi elsker verdiene til Hej Organic og selvsagt også de andre merkene vi satser på her på Karma.no. Hej Organic har uttalte verdier som er helt i tråd med våre, og det vi ønsker å formidle på Karma.no også. Her er det Hej Organic selv sier om sine verdier:
 
“Vi har forpliktet oss til en sertifisert naturkosmetikk, fordi dette er den eneste måten å oppnå en standard for naturlige kosmetiske produkter. Vi ønsker å sikre mer åpenhet, bærekraft og sikkerhet i det kosmetiske/ skjønnhetsmarkedet i verden”.
 

Historien til HEJ ORGANIC.

I 2015 reiste CO- gründeren Laura rundt i USA, Europa og Skandinavia sammen med sin svigerfar for å saumfare kosmetikkmarkedet. De ble sjokkerte hva mye av tradisjonell kosmetikk inneholder, som vi smører på vårt største organ, huden vår. Resultatet var skremmende, hvor vanlig silikoner, parabener, mikroplast og mineralolje fantes og var i disse produktene.
 
Dette ønsket hun å gjøre noe med – og ville fremskynde utviklingen og bruken av naturlig kosmetikk. Hun ønsket å gi naturkosmetikk et nytt utseende, mer attraktivt og tilgjengelig for flere. Hej Organic er design, økologisk sertifiserte og effektive ingredienser til en god pris.
 
Laura og Hej Organic mener at naturlig kostmetikk bør være en livsstil. De trommet i 2016 sammen venner og med- gründere som de kaller “Hej familien” og de fulgte drømmene sine… Designet ble faktisk utviklet først.
 
De ønsket at et ekstraordinært design skulle være Hej Organic sitt DNA, og det gjenspeiles i det unike produktdesignet, og i all deres kommunikasjon.
 

De forelsket seg først i designet de utviklet sammen, og begynte så å utvikle produktene. Helt fra starten var målet vårt å produsere høy kvalitet, og fremfor alt, sertifisert naturlig kosmetikk til den beste prisen.

Sertifisert naturkosmetikk betyr at man ikke bruker noe som huden ikke trenger. Ingrediensene er kun det huden trenger for å holde seg sunn og frisk, og ikke alt annet. Naturkosmetikk er begrenset til det vesentlige.
 
Konvensjonell kosmetikk handler ofte om at hudproblemer bare dekkes til. Det handler ikke om å få huden din virkelig sunn, og det motsatte skjer i stedet.
 
På grunn av de mange skadelige ingrediensene som finnes i konvensjonell hudpleie og kosmetikk, blir huden din enda mer mottakelig for ytre påvirkninger og kan også i mange tilfeller miste sin egen evne til å regenereres.

HEJ ORGANIC BRUKER EKSTRAORDINÆRE OG EFFEKTIVE INGREDIENSER.

På sin jakt etter det unike, oppdagen de pærefrøolje (Prickly Pear) og utviklet Cactus-linjen sammen med sine produsenter. Noe som ble starten på et eventyr.
 
De utviklet CACTUS -serien og fikk stor suksess med den. Så lanserte de SENSITIVE serien, som også ble så godt mottatt. Og nå har de nettopp lansert NAKED – serien, som er for fet hud og uren hud, som allerede er i ferd med å ta av over hele Europa. Vi har alle seriene hos oss.
 
Dette er HEJ ORGANIC – kort fortalt.
 
 • HEJ ORGANIC  er  økologisk sertifisert skjønnhetspleie
 • HEJ ORGANIC  tror på naturlig kosmetikk
 • HEJ ORGANIC  mener at huden din kun fortjener de beste naturlige produktene
 • HEJ ORGANIC  mener at et flott økologisk produkt kun består av tre ting: hjerte, vilje og lidenskap – og selvfølgelig de beste økologiske ingrediensene
 • HEJ ORGANIC  tror på hardt arbeid og å tilbringe tid med familien
 • HEJ ORGANIC  mener at du er naturlig vakker. De sørger bare for at skjønnheten din kommer til sin rett
 • HEJ ORGANIC  mener at du alltid skal være tro mot deg selv
 • HEJ ORGANIC  tror på å behandle jorden og alle mennesker som lever på den med respekt
 • HEJ ORGANIC  tror på naturlig effektiv kosmetikk/hudpleie til en rimelig pris
 • HEJ ORGANIC  mener at huden din kun fortjener det beste, og deres svært effektive aktive ingredienser tilbyr deg et 100 % naturlig alternativ for pleierutinen din
 • HEJ ORGANIC  er økologisk sertifisert, vegansk, cruelty free, klimanøytrale og samarbeider med blant annet PETA, Climate Partner og Plastic Bank (aom blant annet jobber for å rydde havet for all plast) for å nevne noe
HEJ ORGANIC  tror på naturlig skjønnhet for både innsiden og utsiden. Og det er jo som om vi skulle sagt det selv. Karma.no beauty inside- out har vært vårt “slagord” i over 11 år.
Hej Organic for alle hudtyper

HEJ ORGANIC har produkter for ansikt, lepper, hår og kropp.

Se nedenfor et utvalg – se alt fra HEJ ORGANIC her :

Fra NAKED – serien for kombinert, fet hud og uren hud.

Her kommer det noen produkter til snart.

Et utvalg fra SENSITIVE serien – for alle som har sensitiv hud, for rosacea og flere hudtilstander som opplever rødhet og irritasjon. Svært mild og beroligende produkter.

Et utvalg fra CACTUS serien – for alle hudtyper – gir mye fuktighet og er anti aldrende.

Ansiktmasker fra HEJ ORGANIC

Kroppspleie fra HEJ ORGANIC

Hårpleie fra HEJ ORGANIC

Vi håper du synes dette er like spennende som oss. Det er ikke hver dag man lanserer et helt nytt merke i Norge, så det er litt stas.

Vi har lenge vært på jakt etter naturlige alternativer til Mario Badsecu som vi faser ut fordi det merket ikke er kun naturlige ingredienser, og som vi kan gå god for i den Karma.no vi skal være fremover. Karma.no vil i fremtiden kun tilby naturlige kvalitetsprodukter og faser ut blant annet Mario Badescu på grunn av det.

Hej Organic har blant annet mange gode produkter for kviser og uren  hud, som Mario Badescu har hatt mye produkter for, og vi kan virkelig anbefale disse (kan bruke hele serien fra HEJ ORGANIC).

Spør oss gjerne hvilke produkter vi anbefaler for deg om du ikke finner frem eller ønsker litt råd før du velger. Send mail til aase@karma.no, så hjelper jeg deg gjerne. 

Klem fra Åse

0
LAGT I HANDLEKURVEN