Detox for huden – vi viser deg 7 ulike matsorter, som virkelig renser kroppen OG huden din.

Detox produkter fra 100% Pure

Hvilke matprodukter og skjønnhetsprodukter gir den beste detoxen og mest glødende hudtonen?

Du har helt sikkert både sett og prøvd ulike detoxdrikker og juicer, som renser huden. Det er mange som ønsker å gjøre/ta en detox, etter en fuktig helg på byen, etter litt for mange vinglass eller etter at man har skeiet ut med noen saftige måltider med mye kalorier og fett i julen…. Veldig mange gjennomgår detox for å rense kroppen fri for giftstoffer, bla ved å innta frisk frukt og grønnsaker og ved å  unngå tungt fornøydelige matvarer.

Men visste du at huden din har godt av en detox også? For å få frem den sunne, friske huden, og som gir deg gløden tilbake, fungerer de samme matvarene også i hudpleien din.

Nedenfor finner du en oversikt over 7 matvarer/ingredienser, som gir huden en detox og de hudpleieproduktene og sminken, som inneholder de samme ingrediensene.

Men først, hvorfor skal man detoxe?

Vi trenger imunsystemet vårt for å holde oss sunne og friske. Når det gjelder huden vår, så er det kroppens største organ, og er designet for å være i front, når det gjelder å beskytte kroppens indre system.

Huden vår absorberer konstant, alt det vi utsettes for, når vi er ute, på jobb, på skole og ellers rundt omkring. Det kan være UV stråler fra sola, forurensing og miljømessige giftstoffer, som du ikke kan se engang. Huden din har mange beskyttende egenskaper, men det kreves litt «tender loving care» for å holde kroppen sunn og funksjonell – og for å få huden til å gløde.

Når huden din blir overfylt av urenheter, begynner du å se symptomene selv, med mørke ringer under øynene, tilstoppede porer og sorte prikker, slapp, uelastisk og sliten hud. Opplever du at du tenker: «Ååå huden min er så tørr» «huden er så slapp», «huden min er så gusten»?

Roper huden din etter hjelp? Da er det på tide å begynne å lytte…

Det finnes mange triks i boken, for å minimere porer med makeup, det finnes mange hudbehandlinger, som fjerner sorte prikker, kviser osv. Men hva med å forebygge og beskytte huden, slik at den ikke blir slik? Det er på tide å bruke et bestemt hudpleieregime, for å  beskytte deg mot alle disse miljømessige påvirkningene.

Men aller først, se på de skjønnhetsproduktene du allerede bruker. Hva inneholder de? Sørg for at de ikke inneholder ytterligere toxiner. Og dette gjelder i aller høyeste grad også makeup. Hva du putter på huden din, sitter ikke bare på utsiden. Det absorberes direkte inn i kroppen.

Det at alt absorbere gjennom huden, kan du bruke til noe positivt. Bruk produkter, som huden OG kroppen din har godt av. Bruk gode næringsstoffer og ingredienser i hudpleieproduktene.

Detox med 7 matvarer, som huden din vil elske.

1.    Detox med GRØNN TE

Grønn te har ekstremt mange næringsgivende fordeler, og EGCG, er hovedantioksidanten i grønn te. Den er den beste måten å beskytte huden din på. EGCG stenger rett og slett miljømessige toxiner og frie radikaler, som konstant angriper kroppen din, ute. Frie radikaler og toxiner aldrer huden din. Grønn te er også kraftig anti inflammatorisk, takket være catechins (et sterkt antioksinant, som også finnes i mørk sjokolade og rødvin, bær og epler) som reduserer irritasjon og rødhet. Rødhet og irritasjon i huden kan være et symptom på en litt vel entusiastisk autoimmun respons, som kroppen skaper, som en reaksjon på infeksjon og toxiner. Du kan detoxe deg til en mykere og mer glødende hud med  feks en kopp matcha.

Og for den mer bedagelige kvinnen.100% Pure Green Tea Water Bomb Mask gir en intens fuktighetsbehandling og lindrer irritert hud, med grønn te og aloe vera juice.

Vil du ha detox- på farten? Ha en Green Tea EGCG Protective Cream i vesken. Den gir deg en utrolig god beskyttelse mot ytre påvirkning og frie radikaler.

Her er noen anbefalte hudpleieprodukter med GRØNN TE i seg.

2. Få GLØD med AVOKADO

Avokado har blitt en svært populær frukt de siste årene, og den er ikke bare kremete og myk i konsistensen, den gjør også huden din mykere. Fettsyrene i avokado er fantastisk for kroppen din og bedrer også huden din. Avokado er rik på Omega 3- fettsyrer, en essensiell fettsyre, som bekjemper inflammasjon. Dens høye innhold av Vitamin E gir huden din fuktighet og booster hudcellene dine, og gir en plumpere hud, samtidig som den bekjemper skader fra sol og forurensning.

Med disse naturlige anti aldrende fordelene til avokadoen, erfeks 100% Pure Retinol Restorative Overnight Balm  pakket full med denne superfrukten. Den detoxer og mykgjør huden din.  Ren avokadoolje er fantastisk når huden er dehydrert og trenger ekstra pleie.

Gulrøtter gir nydelig farge til både blush og foundations

3. Bekjemp inflammasjon med GULRØTTER.

Kroppen din reagerer med forsvar, når du blir stresset. Den prosessen kalles inflammasjon.
Inflammasjon er kroppens naturlige forsvarssystem, og for mye av det, gjør at collagenet i huden brytes ned. Collagen er et naturlig protein, som holder huden din myk, plump og elastisk. Gulrøtter er ikke bare detoxifiserende for huden, men den booster collagenproduksjonen med Vitamin C og Beta- karoten.  

Hvem sa at makeup ikke kan være like helsebringende, som hudpleie? Og gi en renere hud, en konvensjonell makeup?

Du finner gulrøtter, granateple og flere andre frukter i 100% Pure Bamboo Blur Matte Makeup, som gir en medium til full dekkevne og en porselenhud. Ser du etter en ekstra farge til huden, så gir 100 % Pure Fruit Pigmented® Blushes med blant annet gulrøtter og andre herlige frukter og planter, en nydelig naturlig og sunn farge.

4. Vitamin C i SITRONER

Det er ikke dumt å putte en skive med fersk sitron i teen din. På samme måte som gulrøtter, er sitroner veldig rike på Vitamin C. Vitamin C er den ultimate hudpleie ingrediensen for en jevnere hudtone, for å minske pigmenter og hudtoneforandringer. Den booster collagennivåene også.

Detoxe ved å klemme sitron i stedet for sukker i teen din, for å gi huden din en klarere tone. Sitronen i Brightening Serum jobber med fermentert ris og andre fruktsyrer, og gir en klarere og jevnere hudtone. Det er også sitron i Lysine + Herbs Lip Balm og bekjemper infeksjon og tørre, sprukne lepper. Vi har mange produkter som er proppet fulle av C Vitaminer, som disse:

5. Omega 3 fettsyrer i NØTTER OG FRØOLJER

Ikke alt fett er ett fett…men vi vet at Omega 3 fettsyrer i maten vår er bra – og den bør også være med i hudpleien din.

Disse fettsyrene er både anti inflammatoriske og detoxer både hud og kropp. Du finner disse naturlige godsakene i 100% Pure BB Creams og i kult- øyekremen Coffee Bean Caffeine Eye Cream. Rosehips oil (nypefrøolje) er elsket fordi den er så anti aldrende og gir en mykgjørende effekt. Omega 3 fettsyrer i jojoba olje og blåbærefrøolje, gir en dyp fuktighetsgivende effekt,  og gir en lysere og mer glødende hudtone.

6. Detox med GURKEMEIE (TURMERIC).

Du kan detoxe med en varm drikk, som består av halv teskje med gurkemeie i en kopp med varmt vann, og en halv sitron og litt honning.  Den smaken må man kanskje venne seg til, men gurkemeie er veldig rik på karkuminforbindelser (Carcumin) som gir kroppen et signal om at den skal avgiftes og roe ned irritert hud.

Gurkemeie gir også farge til mange av 100% Pure pigmented® makeup produkter. Bla.100% Pure Long Last Liquid Eye Liner: Dark Chocolate og Fruit Pigmented® 2nd Skin Foundation. Den siste er en lett foundation, som gir medium til full dekkevne, samtidig som den gir næring til huden, akkurat som et serum gjør. (Vi elsker det)!

 

7 . Detox med GRAPEFRUKT

Grapefrukt får ikke like mye tid “rampelyset”, som andre sitrusfrukter. Den er litt surere og har en “grimase”-lignende smak for mange, som gjør at den ofte er mindre populær enn andre frukter. Men det du kan vite, er at grapefrukt er full av lycopene – et karoten phytonutrient (en kjemisk ingrediens, som gir fargen til frukten),som beskytter blant annet mot kreft.

Lycopene hjelper til med å nøytralisere miljømessige skader på og i kroppen og forhindrer DNA- skader i hudcellene. Det betyr at den minimerer rynker og hyperpigmentering, som skyldes frie radikaler fra miljøet. Men det er jo ingen grunn til å kun spise grapefrukt. Du kan detoxe huden din med Multi- Vitamin + Antioxdiants Potens PM Serum hver kveld, og bruke Fermented Rice Soften + Brighten Toner for en dobbelaction- hudpleie med grapefrukt. Gründeren og produkteksperten (utvikleren) av 100% Pure,  Susie Wang, elsker å bruke disse superstjerne- produktene i sitt koreanske hudpleieregime.

Informasjon og bilder i dette blogginnlegget, har vi fått fra vår kjære (og utrolig dyktige) leverandør, 100% Pure.

0
LAGT I HANDLEKURVEN