Naturlig, effektiv pleie for atopisk eksem, Microsilver A-Cream

Silvya Pavlova med sin sønn, som led av atopisk eksem.

Microsilver A – Cream er en helt naturlig behandling for atopisk eksem.

Endelig har det kommet en naturlig krem og behandling for Atopisk eksem.

Det er ikke så lenge siden vi fikk denne kremen, men vi har allerede fått veldig mange gode tilbakemeldinger på denne. Og det av en enkelt grunn- den fungerer. Og den fungerer uten å svi og gjøre vondt.

Ingenting gjør oss mer glad enn når vi ser at kunder virkelig får hjelp og blir bedre fra sine plager. Det er derfor vi er her og vårt mål med alt vi gjør.

Les videre og se en tilbakemelding fra en kunde som nettopp  har begynt å bruke den, (dvs er på krukke 3) og hva grunnleggeren bak Wooden Spoon Silvya Pavlova selv sier om hvorfor de utviklet denne kremen.

Silvya Pavolva i Wooden Spoon forteller om bakgrunnen for denne kremen.

“Det hele startet høsten 2021, da barnet vårt våknet med flekker over hele kroppen. Han ble først diagnostisert med en type allergi, men etter at flekkene ikke forsvant etter et halvt år, fikk vi flere diagnoser som atopisk eksem, annen eksem og allergier.

Behandlingen var klar: kortikosteroider, antihistaminer… non-stop.

Vi ble også foreskrevet kosmetiske kremer og lotions, spesielt utviklet for dermatologiske problemer.

Som en uttalt talskvinne for ren mat og kosmetikk var dette et stort sprang fra alt jeg tror på. Jeg resignerte til slutt og sa til meg selv at dette ville være en læring for meg, og kjøpte det som var foreskrevet til sønnen min.

Medisinene gjorde ting bare verre over tid, og barnet mitt skrek av smerte av kremene. Det viste seg at melke- og sitronsyrene i disse kremene sved kraftig på de åpne sårene på huden hans. Hudlegen forsikret meg om at det var normalt og det bare svir de første 10 minuttene. Tross alt er det de aktive ingrediensene som teller, sa han.

Da gikk det opp et lys for meg! Jeg har jo faktisk tilgang til de aktive ingrediensene, som driver med dette til daglig. Jeg kunne lage et produkt selv uten å bruke vann og ulike syrer i det.

Vi brettet opp ermene og begynte å lete etter den perfekte kombinasjonen. Jeg lovet meg selv at hvis vi fant en løsning for barnet mitt, ville jeg gjøre dette produktet tilgjengelig for alle familier i en lignende situasjon.

Vi er veldig klar over at dette ikke er et magisk produkt, som vil løse alle barns problemer, men vi tror at det kan lindre dem og hjelpe dem i kampen for en sunnere og friskere hud.

I dag er sønnen min fri for utslett og hudproblemer. Vi fant en løsning innen urtebehandling og naturlige salver, men hjertet mitt vil alltid krympe når jeg tenker på å havne i en lignende situasjon igjen og for alle de som sliter med dette.”

Lykke til,

Silvia Pavlova

Hva er Microsilver A- Cream?

Wooden Spoon Soothing Microsilver A-Cream er en 100% naturlig krem som er spesielt utviklet for å behandle problemhud som atopisk eksem (atopisk dermatitt), svært tørr og irritert hud og rosacea. Kombinasjonen av biosertifiserte oljer og det høye innholdet av microsølv (250 mg) og aktiv kolloidal havre, gir effektiv pleie av huden.

100 % naturlige ingredienser / 99,3 % økologiske ingredienser

Denne kremen er utviklet over lang tid med tester og eksperimenter (også dermatologisk testet /på hud) på søken etter et 100% naturlig produkt, som kan styrke hudens beskyttelse og som kan lindre og behandle disse hudproblemene og hudsyksommene. 

Litt om ingrediensene i produktet:
Hva betyr mikrosølv?

  • Microsilver er et innovativt, rent metallisk sølvpulver.  som består av svært porøse og medisinske sølvpartikler i mikrostørrelse. Det er produsert gjennom en unik og ren fysisk produksjonsprosess, uten tilsatte kjemikalier.

Hva er effekten av mikrosølv på huden?

  • Sølvionene i mikrosølv hemmer veksten av mikrober og ødelegger de vitale strukturene på bakterieoverflaten. Reduserer effektivt bakteriell spredning og tillater dermed naturlig gjenoppretting av hudfloraen.

Hva er fordelene med mikrosølv?

  • Bredt spekter av antimikrobiell effekt.
  • Klinisk testet ingrediens med utmerket kompatibilitet. Kan trygt kombineres med andre kosmetiske ingredienser.
  • Biosertifisert produkt, uten nanopartikler.
  • Effektiv naturlig beskyttelse mot uønskede bakterier uten å trenge inn i hud eller slimhinner.

Hva er en kolloidal havre /oatmeal?

  • En av få naturlige ingredienser med en aktiv virkning for å beskytte huden. Det er et spesialisert kolloidalt havremel av kosmetisk kvalitet, rikt på aktive stoffer. Støtter aktivt irritert, rød eller tørr hud, kløe, betennelse og eksem.

Hva er fordelene med kolloidal havre/oatmeal?

  • Supermat for tørr, sensitiv og irritert hud.
  • Støtter gjenopprettingen av hudbarrieren
  • Hjelper med å kontrollere kløe og svie
  • Klinisk testet ingrediens for atopisk og eksemutsatt hud.
  • Beholder vannmolekyler og etterlater huden glatt og myk.
  • Opprettholder hudens naturlige pH-nivå, fremmer optimal hudfunksjon.

Hvordan hjelper kolloidal havre antiinflammatoriske prosesser?

  • Vi kaller den aktive ingrediensen i kremen en “hudbeskytter”, fordi den naturlig skaper en lett og pustende beskyttende barriere. Studier viser at vannmolekyler på denne måten holdes tilbake i huden og penetreringen av giftstoffer og forurensninger fra det ytre miljøet reduseres, takket være det høye nivået av naturlige antioksidanter, som finnes i det.

Mer om Microsilver A- Cream.

  • Dermatologisk testet – egnet for alle områder av den sarte huden
  • Ikke tilsatt sitron- eller melkesyre for å unngå ubehagelig svie på huden
  • Forsterket med urteekstrakter av calendula, kamille og johannesurt
  • Allergenfri formel

 

KJØP DEN HER

Epost fra kunde om denne kremen:

“Har kjøpt 3 stykk på kort tid hos dere av Microsilver A – Cream, og den gjorde underverker. Burde ha tatt før og etterbilder. Kjærestens hender som var fullstendig oppsprekket og sår og vonde – og har vært det over mange år. Han har brukt mye kortisonsalver, men de funker ikke lengre. Men silverkremen funket helt fantastisk. etter en liten uke stor bedring og etter 3 uker nå, og to krukker oppbrukt er det helt andre hender,”

Eva L.S.

Håper dette er til hjelp og informasjon. Det er blant annet de aktive ingrediensene, som reduserer betennelsene/ inflammasjonen, som gir den sårt trengte fuktigheten og forsegler den inne og som ikke minst styrker og reparerer hudbarrieren, som er viktige i behandling av atopisk eksem.

Husk at dette er et naturlig alternativ til de konvensjonelle kremene og behandlingene, som tilbys de som har atopisk eksem og andre typer eksem. Den hjelper også for lignende lidelser som rosacea og andre utslett. Men det er viktig å presisere at det er mange faktorer og årsaker, som påvirker utbruddene. Men vi vet at mange ikke får den hjelpen de trenger av de reseptbelagte midlene og at de er ubehagelige å bruke og da er denne et godt alternativ eller en erstatning. Prøv deg frem, men vit at det er ikke ikke noe i denne kremen, som er irriterende for huden.

En av grunnene til at folk får tilbake utbrudd er faktisk at de er skeptiske til bruk av kortison og histaminer over tid og mange slutter behandling etter en tid. Du slipper å tenkte på det, når du bruker denne behandlingen.

Microsilver A Cream er utviklet for å styrke hudbarrieren (som er skadet ved eksem) og for holde på fuktigheten i huden, for å lindre svie og kløe, og som virker antibakterielt. Den forebygger betennelser, men dersom du får betennelsessituasjoner, mye smerte og puss og sår ol, så bør du oppsøke lege og evt få antibiotika om det er nødvendlig. Spør oss gjerne om du trenger hjelp til noe.

Og vi setter også stor pris på tilbakemelding og deler dine opplevelser med denne kremen. Da hjelper du også andre som opplever denne plagsomme hudsykdommen.

Les også om atopisk eksem her, årsaker og hva man kan gjøre for å behandle det, utover denne kremen.

Beste hilsen fra

Åse

Les også mer om Atopisk eksem og hvordan styrke hudbarrieren her:

Nyttige tips og behandling av atopisk eksem

Nyttige tips for deg som har atopisk eksem. Vi viser deg også den naturlige kremen...

Les mer Les mer
Slik styrker du hudbarrieren – hudens første forsvarslinje

Noen ganger svekkes hudbarrieren og vi opplever tørr hud, kviser, rødhet og irritasjon, at huden...

Les mer Les mer
Vær forberedt på småskader og uhell i sommer – Se våre Sommer Beauty Hacks

Vi gir deg noen Beauty Hacks om du skulle være så uheldig at du får...

Les mer Les mer
0
LAGT I HANDLEKURVEN