Hudpleiepakke: KORA Organics - Tørr hud - 3 stk

Organisk hudpleiepakke med rens, dagkrem og ansiktsolje for tørr og moden hud, og alle som trenger fuktighet og næring.

    15
  • Hudpleiepakke: KORA Organics - Tørr hud - 2 stk

Hudpleiepakke: KORA Organics - Tørr hud - 3 stk

Hudpleiepakke: KORA Organics - Tørr hud - 3 stk er en naturlig og organisk hudpleiepakke med rens, dagkrem og ansiktsolje for tørr og moden hud, og alle som trenger fuktighet og næring. KORA Organics er utviklet av supermodellen Miranda Kerr. Produktene er tilpasset en tørr hud, og passer også godt til moden hud, og alle andre som trenger god pleie og fuktighet og anti aldrende /beskyttende produkter.. Les på hvert enkelt produkt for mer informasjon.

Hudpleiepakken inneholder.

  • Rens  - CREAM CLEANSER - 5O ML
  • Ansiktskrem - HYDRATING MOISTURIZER - 50 ML
  • Ansiktsolje - NONI GLOW FACIAL OIL - 30 ML

Huden er vår største organ , og beskytter kroppen og alle andre organer. Huden styrker immunforsvaret vårt og jobber døgnet rundt for å ta vare på, beskytte oss og holde oss sunne. Det er derfor en selvfølge at vi må ta vare på huden vår, med produkter, som gjenoppretter og gir den de næringsstoffene den trenger.  Miranda Kerr som står bak merket, er en internasjonal topp modell og mor med lidenskap for kosthold, helse og
velvære, det var viktig for henne allerede som ung, å ha en fin og sunn hud. I 2006 begynte hun å utvikle KORA Organics - et selskap som for henne er basert på ønsket om å utgjøre en forskjell. En forskjell for huden, selvtillit og kunne tilby et sunnere alternativ til mange andre merker i markedet.

KORA Organics bruker sertifiserte, økologiske og naturlige ingredienser i produktene. Det som påføres huden din, går også inn i den, og inn i kroppen. Sammen med en forskergruppe og konsulenter innen mikrobiologi, aromaterapi og organisk kjemi, (spesialister innen organiske og naturlige stoffer), fant hun hovedingrediensene som gir naturlig helbredelse og beskyttende krefter, som NONI ekstrakter, Sea Buckthorn Olje og Grønn Te.


KORA Organics produkter er av høyeste kvalitet og integritet. Den spesielle ingrediens "Noni" kommer fra Nonifruit, en superfrukt, som brukes til å helbrede kroppen både på innsiden og utsiden. Alle produktene inneholder høykvalitets organisk, sertifiserte naturlige ingredienser, som: antioksidantrik Noni-ekstrakt, Jojobaolje, Aloe Vera, essensielle fettsyrer, urteekstrakter, essensielle oljer, vitamin A, C og E og mange andre aktive, foryngende og restorative ingredienser

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 1,547.00
  • 1,315.00

  • Kun 2 igjen på lager Spar 232.00 kr

Relaterte produkter

Emneord: Normal hud, hudpleie, hudpleiepakke, mario badescu

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-