Utgåtte produkter og merker, se hvilke vi anbefaler i stedet

Utgåtte produkter og varemerker - se hvilke vi anbefaler i stedet

Hei kjære deg,
Du har kommet til denne siden, fordi du antagelig har trykket på et produkt eller en link til produkter, vi ikke har lenger.

Fra tid til annen går produkter ut av produksjon,  de endrer navn og emballasje, og når du har kommet til denne siden, gjelder det nok det produktet du har trykket på.

Det kan være flere grunner til at vi ikke har produktet lenger. 

Enten har vi bestemt oss for å skifte ut merket eller produktet fordi vi har andre og bedre alternativer. Andre årsaker kan være at varemerkene har skiftet distributør og har endret priser og betingelser, som gjør det vanskelig for oss å tilby det merket lenger.

Uansett, så har du kommet til denne siden fordi vi ikke har dette produktet lenger.

Vi tilstreber alltid å tilby de beste merkene og produktene. Vi ønsker å tilby både kjente merker i Norge, men også ha merker som ikke alle andre har. Felles for alle merkene vi fører, er høy kvalitet, gode og aktive ingredisenser og ikke minst, at de er effektive og bidrar til en bedre hud og hårhelse.

Nedenfor finner du noen varemerker, som dessverre har gått ut hos oss. Les også hvilke merker eller produkter vi anbefaler i stedet.

  • We love the Planet er naturlige deodoranter som vi ikke lenger fører, men kan trygt anbefale naturlige deodoranter fra Nuud, Acorelle, Wooden Spoon og Evolve.

  • Organic Elements, Mineral Organics og Naarei finnes ikke i markedet lenger. Alternativer til Organic Elements er 100% Pure, Hagi Cosmetics og Evolve Organicsom også har naturlige ingredienser med nydelige dufter, som var Organic Elements visjon. En kombinasjon av dufter, effekt og naturlige ingredienser.

  • Bodhi Herbal Spa – er et merke vi hadde i mange år of eneste grunnen til at vi har sluttet med dette merket, er at det har vært komplisert og dyrt å importere det, og at det finnes andre merker som er lettere å jobbe med.

  • Malaya Organic er et nydelig merke vi håper å få inn igjen, det har bare vært endringer i leveranser.

  • Alle oljer fra Bodhi og Haut Segala finner du hos Wooden Spoon, som er et enda bedre alternativ.  

  • Vînali Cosmetics er også et merke vi  dessvere har sluttet å selge for noen år siden. Det var et merke basert på den røde vindrueingrediensen, Reservatrol, som er et av skjønnhetsindustriens beste anti aldrende ingredienser.Vi besluttet å slutte med dette merket, da vi ikke hadde kapasitet til jobbe det opp og bygge merkevaren i Norge. Vi hadde mange lojale kunder på dette, og som ble skuffet da vi sluttet med det. Det vi lærte var at det kanskje var litt “anonymt” i forhold til mange andre merker mht til designet. Det ble vanskelig å selge på nett, siden det var et nytt merke og ikke så mange kjente til det. Det er også veldig synd, fordi det er et utrolig bra merke. Elsker ingrediensene og effekten av dem.

  • De merkene som erstatter dette merket, er blant annet 100% Pure sin hudpleieserie, som flere av dem har reservatrol og flere andre anti aldrende og beskyttende ingredienser i seg. Vi kan også anbefale både Wooden Spoon sin hudpleieserie.

K-Beauty Vannbasert rens

Naarei Natural Cosmetics var laget av samme selskapet som gav ut Organic Elements. Naarei var den første økologiske sminken i Europa og hadde svært høy kvalitet. Det var (er, for vi har litt igjen fra det merket) en svært pleiende makeup, som virkelig er long lasting. Vi har arbeidet med 100% Pure i mange år og deres makeup Fruit Pigmented makeup  er fullt på høyde, om ikke bedre enn Naarei, og den er også svært pleiende og sunn for huden, og er mye mer omfattende.

Fargene i makeupen er fremstilt av frukt og grønnsaker og er proppet fulle av antioksidanter, vitaminer og mineraler, som er sunt for huden. Mye makeup er ikke særlig sunt, med syntetiske farger, allergifremkallende ingredienser og tetter porene. 

Vi anbefaler 100% Pure frukt pigmentert makeup på det sterkeste. Dette er patentert og unik makeup og er regelrett hudpleiemakeup.

Mor og barn produkter er blant annet erstattet av Wooden Spoon og You & Oil sine babyprodukter, og 100% Pure kommer også med nye baby produkter snart.

Vi elsket Naarei, men det merket gikk konkurs dessverre. Men vi er super fornøyde med 100% Pure som er frukt pigmentert og sunn makeup.

Lekre leppesfiter fra 100% Pure

VI har noen leverandører i Norge. som fører flere merker, og når de har sluttet å føre disse merkene, har det også ført til at vi har sluttet med dem. Både fordi de ikke er å få kjøpt lenger eller fordi betingelser og annet har endret seg. Dette gjelder blant annet Valmont, Karité, TomtomMama, Terre d`Oc. Vi har også funnet merker vi mener er bedre, og derfor vi ikke ønsker å videreføre dem hos oss. I forhold til tomtomMama kan vi virkelig anbefale baby- og barneserien til Wooden Spoon. Renere og mer effektive babyprodukter finnes ikke, mener vi.

Vi har også hatt en del kjente varemerker som Redken, Tigi, Decleor, GHD, Kérastase og andre, som vi parallellimporterte. Vi sluttet med det fordi vi satset på direkte import og kjøp fra Norske og nordiske leverandører, samt at vi også ønsker å tilby naturlige produkter og ikke konvensjonelle lenger.

Vi beklager om du ikke finner det merket du lette etter, men håper du finner andre produkter som du liker.

Kvalitet, effekt og følelse er viktig, med alle merkene vi har på Karma.no

Klem fra Åse i Karma.no

LAGT I HANDLEKURVEN