Utgåtte produkter og merker, se hvilke vi anbefaler i stedet

Utgåtte produkter og varemerker - se hvilke vi anbefaler i stedet

Hei kjære deg,
Du har kommet til denne siden, fordi du antagelig har trykket på et produkt eller en link til produkter, vi ikke lenger fører hos oss.

Fra tid til annen går produkter ut av produksjon eller de endrer navn og emballasje, og når du kommer til denne siden, gjelder det nok det produktet du har trykket på.

Det kan være flere grunner til at vi ikke har produktet lenger. 
Enten har vi bestemt oss for å skifte ut merket eller produktet fordi vi har andre og bedre alternativer, og vi skifter også  ut alle merker som ikke er naturlige, siden Karma.no skal være et sted hvor du finner kun  naturlige merker. Dette er en prosess, for eks skal vi slutte med Mario Badescu og Micro Cell fordi de merkene ikke er naturlige og inneholder ingredienser vi ikke ønsker å selge lenger.

Andre årsaker kan være at varemerkene har skiftet distributør og har endret priser og betingelser, som gjør det vanskelig for oss å tilby det merket lenger.  

Uansett, så har du kommet til denne siden fordi vi ikke har dette produktet lenger.

Vi tilstreber alltid å tilby de beste merkene og produktene. Vi ønsker å tilby både kjente merker i Norge, men også ha merker som ikke alle andre har. Felles for alle merkene vi fører, er høy kvalitet, gode og aktive ingredisenser og ikke minst, at de er effektive og bidrar til en bedre hud og hårhelse.

Nedenfor finner du varemerker som dessverre har gått ut hos oss. Les også hvilke merker eller produkter vi anbefaler i stedet.

Organic Elements finnes ikke i markedet lenger. Alternativer til Organic Elements er 100% Pure, Malaya Organic, Evolve Organic og You & Oil, som også har naturlige ingredienser med nydelige dufter, som var Organic Elements visjon. En kombinasjon av dufter, effekt og naturlige ingredienser.

 

Bodhi Herbal Spa – dette er også et fantastisk merke vi har hatt i mange år. Det er herlige botaniske ingredienser, som er utviklet med tanke på spa og velvære, med naturlige ingredienser og utviklet etter årtusener gamle thailanske tradisjoner.

Eneste grunnen til at vi har sluttet med dette merket, er at det har vært komplisert og dyrt å importere det, og at det finnes andre merker som er lettere å jobbe med. Det kan være vi tar inn igjen dette merket på et senere tidspunkt, da vi vet at de jobber med saken i forhold til sertifiseringer og supplering av varer fra Europa. Vi har fremdeles noen varer igjen fra Bodhi, som vi også selger på tilbud en stund til. Sikre deg noen herlige duftlys eller diffusere, som virkelig gir følelsen av velvære.

Vi kan også anbefale feks Malaya Organics  sine duftlys som en erstatning, som er fantastiske  og like naturlige og som dufter himmelsk. En del av oljene og de essensielle oljene til Bodhi kan du finne igjen hos Wooden Spoon, som er et enda bedre alternativ.  

Vînali Cosmetics er også et merke vi  dessvere har sluttet å selge. Det var et merke basert på den røde vindrueingrediensen, Reservatrol, som er et av skjønnhetsindustriens beste anti aldrende ingredienser.

Vi besluttet å slutte med dette merker, da vi ikke hadde kapasitet til jobbe det opp og bygge merkevaren i Norge. Vi hadde mange lojale kunder på dette, og som ble skuffet da vi sluttet med det. Det vi lærte var at det kanskje var litt “anonymt” i forhold til mange andre merker mht til designet. Det ble vanskelig å selge på nett, siden det var et nytt merke og ikke så mange kjente til det. Det er også veldig synd, fordi det er et utrolig bra merke. Elsker ingrediensene og effekten av dem.

De merkene som erstatter dette merket, er blant annet 100% Pure sin hudpleieserie, som flere av dem har reservatrol og flere andre anti aldrende og beskyttende ingredienser i seg. Vi kan også anbefale både Wooden Spoon sin hudpleieserie og Malaya Organics.

Viñali Shower Gel - 300 ml
100% Pure Rose Water hudpleiepakke fuktighetsgivende

Naarei Natural Cosmetics var laget av samme selskapet som gav ut Organic Elements. Naarei var den første økologiske sminken i Europa og hadde svært høy kvalitet. Det var (er, for vi har litt igjen fra det merket) en svært pleiende makeup, som virkelig er long lasting. Vi har arbeidet med 100% Pure i mange år og deres makeup Fruit Pigmented makeup  er fullt på høyde, om ikke bedre enn Naarei, og den er også svært pleiende og sunn for huden, og er mye mer omfattende.

Fargene i makeupen er fremstilt av frukt og grønnsaker og er proppet fulle av antioksidanter, vitaminer og mineraler, som er sunt for huden. Mye makeup er ikke særlig sunt, med syntetiske farger, allergifremkallende ingredienser og tetter porene. 

Vi anbefaler 100% Pure frukt pigmentert makeup på det sterkeste. Dette er patentert og unik makeup og er regelrett hudpleiemakeup.

Mor og barn produkter er blant annet erstattet av Wooden Spoon og You & Oil sine babyprodukter, og 100% Pure kommer også med nye baby produkter snart.

Vi elsket Naarei, men det merket gikk konkurs dessverre. Men vi er super fornøyde med 100% Pure som er frukt pigmentert og sunn makeup.

Naarei Pure Natural Compact Blusher - Rouge - 3gr

VI har noen leverandører i Norge. som fører flere merker, og når de har sluttet å føre disse merkene, har det også ført til at vi har sluttet med dem. Både fordi de ikke er å få kjøpt lenger eller fordi betingelser og annet har endret seg. Dette gjelder blant annet Valmont, Karité, TomtomMama, Terre d`Oc. Vi har også funnet merker vi mener er bedre, og derfor vi ikke ønsker å videreføre dem hos oss. I forhold til tomtomMama kan vi virkelig anbefale baby- og barneserien til Wooden Spoon. Renere og mer effektive babyprodukter finnes ikke, mener vi.

Vi har også hatt en del kjente varemerker som Redken, Tigi, Decleor, GHD, Kérastase og andre, som vi parallellimporterte. Vi sluttet med det fordi vi satset på direkte import og kjøp fra Norske og nordiske leverandører.

Vi kommer til å ta inn flere merker, men vi ønsker ikke de merkene som ikke er naturlige i fremtiden, så vi vil ta inn kjente merkevarer som ER trygge og med naturlige aktive ingredienser.Følg med, og send oss gjerne tips til hvilke merker du ønsker å finne hos oss.

Kvalitet, effekt og følelse er viktig, med alle merkene vi har på Karma.no

Love,
Åse

tomtomMama Mini gavesett - 3 produkter for den nybakte mammaen

Anbefaler Wooden Spoon, You & Oil sine baby og barneprodukter på grunn av de rene, gode ingrediensene som er bra nok for våre aller mest kjære, barna våre.

Baby sussex harry og meghan valgte wooden spoon

VI har noen leverandører i Norge. som fører flere merker, og når de har sluttet å føre disse merkene, har det også ført til at vi har sluttet med dem. Både fordi de ikke er å få kjøpt lenger eller fordi betingelser og annet har endret seg. Dette gjelder blant annet Valmont, Karité, TomtomMama, Terre d`Oc. Vi har også funnet merker vi mener er bedre, og derfor vi ikke ønsker å videreføre dem hos oss. I forhold til tomtomMama kan vi virkelig anbefale baby- og barneserien til Wooden Spoon. Renere og mer effektive babyprodukter finnes ikke, mener vi.

Vi har også hatt en del kjente varemerker som Redken, Tigi, Decleor, GHD, Kérastase og andre, som vi parallellimporterte. Vi sluttet med det fordi vi satset på direkte import og kjøp fra Norske og nordiske leverandører. Vi har fått en del henvendelser på disse og andre kjente merkevarer, som vi nå vurderer ta inn igjen, mer informasjon kommer på det. En så lenge, har vi kjempegode hårprodukter i Waterclouds og 100% Pure. Men følg med, her kommer det flere merker fremover.

Vi holder deg oppdatert på hvilke merker som går ut og ikke minst de som erstatter disse fremover.  Kvalitet, effekt og følelse er viktig, med alle merkene vi har på Karma.no

Love,
Åse

LAGT I HANDLEKURVEN