Kora Organics - naturlig vegansk noni glow av Miranda Kerr

Les mer om Miranda Kerr`s egen hudpleieserie KORA ORGANICS her

Kora Organics -økologiske luksus produkter

Vi bare elsker KORA Organics! Sjekk ingrediensene, se de nydelige produktene og ikke minst, prøv dem. De er akkurat så deilige som de ser ut og ingrediensene sier.

KORA Organics mener at en nydelig hud, er en sunn og frisk hud. (og det er vi jo helt enig i). Huden er kroppens største organg og beskytter alle andre organer i kroppen vår. Huden spiller en stor rolle når det kommer til immunforsvaret vårt og huden jobber 24 timer i døgnet med å ta vare på oss og holde oss sunne. Det er derfor logisk at det å bruke gode hudpleieprodukter og gi den gode næringsstoffer og beskyttelse, vil gjøre at den fungerer på sitt beste.

(Bildet: Miranda Kerr, grunnleggeren av KORA Organics.)

Kora Organics Noni Lip Tint - 6 gr

Miranda Kerr er en internasjonal modell fra Australia. Hun er mamma og hun er svært lidenskapelig når det gjelder ernæring, helse og velvære. Og hun har alltid tatt god vare på huden sin.

Miranda Kerr startet arbeidet med å utvikle KORA Organics i 2006, med en visjon om å lage produkter, som kan forandre hudens kvalitet. Hun ville gi mennesker god selvtillit gjennom en sunn og frisk hud, og tilby et sunnere alternativ, enn mange andre merker i markedet.

KORA Organics bruker sertifiserte økologiske og naturlige produkter – av én grunn – alt du påfører huden din, går rett gjennom den, og inn i kroppen din.

Hun har teamet opp med en rekke dermatologier, forskere og konsulenter innen mikrobiologi, aromaterapi og økologisk kjemi og spesialisert seg innen økologiske og naturlige formulaer. Nøkkelingrediensene  i alle produktene er basert på healende og beskyttende egenskaper, blant annet NONI ekstrakter, Rosehip Olje, Sea Buckthorn  og Grønn te.

KORA Organics Noni Glow Facial Oil - 30 ml

KORA Organics ble lansert i 2009, i Australias ledende kjøpesenterkjede David Jones. Etter dette har merket ekspandert over hele verden. Og helt til oss her på Karma.no – og vi bare ELSKER disse produktene.

KORA Organics har vunnet mange skjønnhetspriser og utmerkelser for sine innovative og effektive produkter. Naturlige produkter som detoxer, gir næring og revitaliserer huden din. Ingrediensene er høykonsentrerte og aktive, og gir synlige resultater og gjennoppretter hudenses helse.

Klikk her, så finner du alle produktene>>

Kora Organics - produktserien

Jeg elskerprodukter som både har gode ingredienser, virkelig yter som de skal, at de lukter godt og ser bra ut. KORA Organics gjør virkelig det, de er jo en FRYD å se på… og gir en følelse av luksus, på alle måter!

Alle produktene er COSMOS sertifiserte og veganske.*

Filosofien bak KORA Organic er at hver tanke du har, har en effekt på sinnet og kroppen din. Positive tanker skaper positive energi vibrasjoner i kroppen.

På baksiden av hver av KORA Organics produktene er det et positivt ord for å inspirere og løfte humøret ditt. Det skal minne deg på å ta et øyeblikk i av din travle dag, og være  å være til stede og oppmerksom på alt du gjør.

Vakre bilder Kora Organics

KORA Organics produkter er av høyeste kvalitet og integritet. Den spesielle ingrediensen  “Noni” er hentet fra Noni Fruit og er en supermat, som brukes til å helbrede kroppen både innvendig og utvendig. Alle produktene har høy ytelse, sertifisert organiske og naturlige ingredienser som; antioksidantrike Noni Extract, Jojoba Oil, Aloe Vera, essensielle fettsyrer, urteekstrakter, essensielle oljer, vitaminer A, C og E og mange andre svært aktive, foryngende og etterfyllende ingredienser.

Produktene er energisert med Rose Quartz, en krystall som antas å bære en beroligende energi, som oppfrderer til kjærlighet og aksept av oss selv og andre. Ved å aktivere våre produkter med Rose Quartz krystall, fyller vi vibrasjonen av kjærlighet til KORA Organics og på deg.

Ingrediensene i Kora Organics

KORA Organics produkter er alle sertifiserte organiske og sertifiserte naturlige i samsvar med COSMOS strenge standarder, slik at du vet nøyaktig hva du legger på huden din – ingen sulfater, parabener, syntetisk duft, syntetiske farger, TEA, DEA, glykoler, silikoner, PEGS, Etoksylat-, formaldehyd- eller formaldehydderivater benyttes. Hvert produkt er Cruelty Free, ikke testet på dyr og uten noen tilsatt herbicider eller plantevernmidler.

INGEN TESTING PÅ DYR, OG DE FLESTE PRODUKTENE ER  VEGANSKE*

* Produktene har PETA Logo, og det er kun (Det er kun de vitaminrike Lipbalm, Noni Glow Face Balm og Noni Glow Body Balm, som ikke er veganske, da de inneholder bivoks og den uparfymerte rensesåpen, som inneholder Geitemelk)

Vi håper du vil elske KORA Organics – akkurat som meg.

LOVE, Åse

 

 

HVa er ECO CERT
0
LAGT I HANDLEKURVEN