Innovasjonspris til Wooden Spoon – Innovation Awards

Innovasjonspris til Wooden Spoon

En av de tingene jeg elsker med å jobbe med naturlige skjønnhetsprodukter, er når de virkelig kommer ut med revolusjonerende produkter, og at vi kan være med på å lansere det i markedet. Vi har hatt flere slike opp gjennom årene, og vi er stolte over å kunne representere dem og introdusere dem i Norge. 

Vi har tidligere skrevet om at 100% Pure er et så innovativt merke og at de har patentert flere av oppfinnelsene sine. Blant annet hvordan de stabiliserer og konserverer naturlige produkter, frukt pigmentert makeup for å nevne noe. 

Wooden Spoon som vi også har rettighetene til, har nettopp vunnet en innovasjonspris for solkremene sine og for Grey Free Hair – sprayen. 

SOLPRODUKTENE fra Wooden Spoon.

Solproduktene til Wooden Spoon har vunnet prisen for å være de reneste solkremene på markedet, og for at de har utviklet den med usynlig sink. Solproduktene er 100% naturlige og økologisk sertifiserte –  og de er trygge å bruke selv for de aller minste. Som du sikkert vet, er naturlige solkremer med fysisk filter, noe som betyr at det ligger utenpå huden og forhindrer at solstrålene treffer huden din. Sink er naturlig hvitt og reflekterer lyset. Wooden Spoon har funnet en måte å fremstille solkremen på, som gjør at det hvite forsvinner ved påføring, slik at man unngår å bli hvit i huden, som man ofte opplever med naturlig solpleie. Det gjør at man slipper den blåhvite fargen, som noen synes ikke er så fint med naturlige solprodukter: Det gjør også at den passer for alle hudtoner og farger.

 De er like effektive og trygge som før, bare uten hvitfargen.

GREY FREE – HAIR fra Wooden Spoon

Det har vært forsket mye på hvorfor man får grått hår. Uavhengig av årsak, som kan være aldring, stress, hormoner og dårlig livsstil, får man grått hår fordi melanocyttene slutter å produsere melanin, som gir fargen i håret (og huden vår).  Det som skjer er at noen “tråder”  som frakter melaninet ut i hårstråene, blir brutt. 

Wooden Spoon har funnet et peptide som reparerer disse trådene og som gjør at melanocyttene i hårsekkene begynner å produsere og frakte melaninet igjen, med det resultat at fargen i håret kommer tilbake. Etter en kur på 3-4 måneder begynner fargen å komme tilbake. Snakk om revolusjon og innovasjon. 

Denne hårsprayen er nettopp lansert etter lang og grundig testing, og vant faktisk denne innvoasjonsprisen allerede før lansering. Så lovende er den altså. 
Vi har ikke selv testet den lenge, men i skrivende stund i gang og skal rapportere våre resultater. 

Gratulererer til Wooden Spoon!

Snakk om dedikerte og dyktige folk. Vi er så stolte over å representere dem i Norge. 

 

0
LAGT I HANDLEKURVEN