Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

I vesken min, ON - THE - GO - TIPS!

i Hudpleie, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

I vesken: Våre On-The-Go tips!

Nå som september er godt i gang, høsten har begynt og man er tilbake i rutiner er det plutselig veldig færre timer i døgnet, og man stresser kanskje mer enn det man gjør ellers i året. Overgangen fra en veldig varm sommer til en litt rufsete høst kan være hard, ikke bare for psyken,  men også for kroppen vår. Derfor har vi funnet fram til et par produkter, som gjør hverdagen veldig mye enklere. Produkter du kan ta med overalt, som vi er sikre på kommer til å gjøre din hverdag enklere også!

Sheet Mask fra 100% Pure. Sheet Masks er helt genialt, og det er super enkelt! Når du har dårlig tid, eller skal på et event/ middag/ møte og du trenger å føle deg litt ekstra fresh, er det ingenting. som gjør huden mer fuktig og glødende raskere enn en sheet mask. Disse er soaked med bare gode ingredienser. Ha den på i 15 – 20 minutter (Ikke ha den på for lenge, da begynner fuktigheten å trekke tilbake til selve masken). Du merker at fuktigheten og alle de digge ingrediensene, sluses rett inn i huden. Disse maskene passer godt når du trenger en kjapp oppkvikker, masse fukt og næring, - on the go, rett og slett!

Det å ha en nett og god concealer, som ikke er for tung, men dekker godt, er essensielt. Både for å dekke eventuell uren hud eller mørke ringer under øynene. Det er et undervurdert sminkeverktøy for mange, men i mine øyne, er noe av det viktigste. Du kommer langt med en god concealer, enten om det er å gjøre de enkle cover-up triksene over eller å definere lett neserygg og under leppen. Denne 2nd Skin Concealeren fra 100% Pure dekker kjempegodt, men synes ikke på huden. Og den kan brukes både under øyenen og dekke det du vil dekke! Et must for meg!

Mario Badescu Facial Spray har vi anbefalt hundre ganger før, men vi blir aldri lei den fantastiske sprayen. Den fukter, gir glød og er genial å ha med på farten. Et produkt som gjør hverdagen litt lettere, og gjør en flere timers gammel sminke se glødende og fresh ut.

En nøytral og enkel leppepomade er alltid smart å ha i vesken, spesielt når det blir tørrere og kaldere i luften og det er enkelt at leppene blir såre og sprekker opp. Denne HOT KISS fra Woodenspoon er en av mine favoritter, da den gir en ekstra ”plump” effekt, som gir en illustrasjon av mer fyldige lepper, i tilllegg til å være helbredene og fukte leppene.

En deodorant er alltid smart å ha med seg, spesielt hvis du har lengre dager. Anbefaler Vanilla Orchid fra Ben & Anna , med tanke på at det er naturlige produkter som ikke er skadelige kroppen vår. Alle luktene vi har er utrolige gode, så her er det bare å velge en deodorant lukt du selv elsker. Denne er frisk, men samtidig varm duft. Veldig greit, hvis du plutselig blir lenger ute og ikke rekker hjemom, før du treffer venner etter jobb.

En enkel øyekrem som gir fuktighet og som helbreder er et must, og denne fra 100% Pure er virkelig en av mine favoritter. Etter påføring etterlater en litt kald følelse, som gjør hovne øyne mindre og fukter godt.

Det var mine on- the- go tips i dag. Kos deg!

hilsen fra

Andrea i Karma.no

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar