Dette er YOU & OIL Beauty and Wellness - Karma

Dette er YOU & OIL Beauty and Wellness

You and oil beauty and wellness

 

You & Oil er et indisk inspirert naturlig skjønnhet- og velværemerke, som bygger en bro mellom psykisk og fysisk velvære, miljøansvar, det holistiske og din hudhelse. De inneholder de beste naturlige ingrediensene som er å oppdrive. YOU & OIL ønsker at produktene skal være tilgjengelig, forståelige og og passe for alle aldre. Og de er selvsagt cruelty free.

Ser du etter et naturlig middel for søvnløshet, angst, humørsvingninger og andre mentale eller fysiske utfordninger, sjekk ut KI Aromatherapy og KI Kids.

Ønsker du å redusere fine linjer og rynke,og en glattere, mer glødende og ungdommelig hud? Da kan du prøve ut Beauty Shots, som er utviklet for å helbrede huden og gjennopprette den naturlige gløden i huden. Ønsker du en detox, sjekk ut Food Shots, som forsterker helsen fra innsiden.

Å øke biotilgjengeligheten i ingredienser er viktig og YOU & Oil benytter derfor mikroinnkapsling og hydrolyseringsteknologi. De blander nøye og  forsiktig og vitenskapelig formulerer de produktene for å øke hudens helse, kroppen-og sinnets velvære.

YOU & OIL for en god hudhelse og velvære for hele kroppen

Aromaterapi for barn og voksne

 

Med Biodynamiske, naturlige, aktive og potente ingredienser satt sammen i perfekt harmoni for optimale resultater.

YOU & Oil har en rekke serier for voksne og barn. Det er mye oljer og aromaterapi og ansiktsmasker. Mot sommeren kommer en hel rekke med kremer, skrubber og spesialprodukter for både ansikt, kropp og hår og ikke minst tannpleie og intimpleie, så her gjelder det å følge med.  

RESTART – DETOX FOR HUD OG HÅR

Restart detox for hud og hår er en banebrytende rensepakke med naturlige ingredienser, som dyptrenser huden og håret og gjør den mer mottakelig for pleie av naturlige aktive ingredienser. 

Den gir en skikkelig detox og brukes som en kur 2- 4 ganger per år og med jevne mellomrom når du føler behov for en ekstra detox. 

Dersom man bruker konvensjonell hudpleie eller makeup, og ikke minst når vi alle blir utsatt for miljøforurensning, kan dette legge seg som et “lokk” over huden og forhindre at pleiestoffene kommer inn i huden. Mange opplever også kviser og uren hud, eksem, utslett ol. 

Denne pakken er dyptgjennomtrengende og du merker forskjell med en gang. Dersom du ønsker å gå over til eller utnytte naturlige produkter til det fulle er dette detoxen du trenger. 

Restart fra You & Oil
Masker og restart fra You and Oil

Ansiktsmasker og Beauty Shots – konsentrert og effektiv skjønnhetspleie

Beauty Shots er konsentrerte blandinger som du drypper i din favoritt ansiktskrem, eller masserer direkte på huden for eksra effekt. Kommer i 10 ulike varianter, alt fra B- Oil, Collagen, Flavonoider, Polysakarider, Vitaminer, Fruktsyrer, Hyaluronsyrer osv. 

Maskene kan brukes alene eller sammen med Beauty Shots. Beauty Shots er konsentrerte oljer, som har mange funksjoner og viktig næring til huden. Dette er hudpleie du vil elske. Maskene lukter himmelsk (som aromaterapeutiske effekt gjerne gjør) og du merker effekten umiddelbart. 

beautyshots fra you and oilil

Se alle BEAUTY SHOTS her >>

FOOD SHOTS – superoljer for innsiden og utsiden

Food shots for ansikt og mat

 

Disse lekre flaskene inneholder konsentrerte oljer, som brukes som både tilskudd i mat og som pleie til hud og hår. 100% naturlige og kun de beste kaldpressende råvarene blir brukt. De er utviklet av You&Oil i samarbeid med en kjent litauiansk kjøkkensjef og myteknuser Alfas Ivanauskas. Det er et fremtidens produkt, et skjønnhets- eller matkompleks, som kan brukes internt og eksternt. Velg mellom 4 ulike oljer, med målrettet virkning.

Aromaterapi for både barn og voksne – se etter KI Aromatherapy og KI KIDS

You & Oil Aromatherapy for kids

Sliter barnet ditt med kolikk eller har problemer med å sovne, eller ønsker du å beskytte det mot microber eller lindre forkjølelse og smerter fordi barnet får tenner, så er det fint å vite at det finnes gode naturlige essensielle oljer og som letter  plagene, som lindrer og beroliger, selv de minste barna, og at det er trygt å  bruke.

Grunnleggeren av You & Oil startet dette varemerket etter at hun selv fikk barn og brukte flere av disse formlene på sine barn. Nydelige dufter –  du finner beskrivelser på hvordan de skal brukes i esken. 

You & Oil KI-meditation-banner

 

100% naturlige essensielle olje blandinger for mange behov og anledninger. Finn dine oljer og opplev You & Oil ` s aromaterapeutiske verden. Herlige oljer og dufter, og med gode beskrivelser på hvor du skal bruke produktene. Spør oss om du trenger hjelp til å finne dine favoritter.Det er nesten 30 ulike oljer, for ulike behov og problemer. Se mer her >>

Er ikke  YOU & OIL et spennende merke? Jeg bare ELSKER det, og jeg har “siklet” på dette merket i flere år. Og når har vi fått rettighetene til det i Norge, og det er jeg så stolt av!  Jeg har elsket det fra jeg prøvde de førte Beauty Shotene og maskene, særlig B-oljen jeg var litt skeptisk til.. Jeg har fått tilsendt flere produkter fra dem og testet meg gjennom nesten alle produktene. Just love them! 

Det kommer så mye spennende fra YOU & OIL fremover også. Nyyyt sier jeg bare, for det gjør jeg! 

Klem fra Åse

0
LAGT I HANDLEKURVEN