Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

5 Facial Spray Beauty Tips - slik bruker du den

i Hudpleie, Mario Badescu informasjon og omtaler, Produktomtaler

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater er den mest solgte ansiktsprayen til Mario badescu over hele verden. Det selges en spray hvert 10 sekund og det er ikke uten grunn.

Ikke bare er dette en favoritt blant våre fantasiske lojale kunder, men media, kjendiser, bloggere og makeupartister og stylister over hele verden, skriver, snapper og viser frem stories  om denne sprayen, over hele verden. Google eller søk på Youtube og du finner tusenvis av reviews, how - to videoer og anbefalinger for denne sprayen. Men selv om man finner informasjon om den overalt, så får vi ofte spørsmål om hvordan den skal brukes.  Så her er noen tips til deg.

  • Sprayen gir fuktighet, men er ikke en fuktighetskrem. Den toner og fresher opp huden, men er ikke en toner. Så hva er den egentlig da?

Svaret er at Facial Spray har mange bruksområder og du kan ikke gjøre noe feil, når du bruker den. I går fikk jeg spørsmål fra en kunde som var i butikken vår på Frogner i Oslo, som ønsket å kjøpe et helt hudpleieregime fra Mario Badescu til huden sin. Etter at vi hadde funnet frem til produkter til hennes hud og behov, spurte hun meg. "Kan jeg bruke Facial Spray også?" Ja, selvsagt, det er bare en "added value" og gir enda mer pleie til huden din. Nå som du er litt tørr pga kulden, er det bare å spraye på... :), sa jeg. (også fordi hun var litt tørr i huden og makeupen kunne "flake" seg litt. Da hjelper Facial Spray.

Alle har sin måte å bruke den på, og de fleste føler at jo mer en bruker den, jo bedre er det, man føler seg freshere gjennom dagen og den gir en "ready- to- go" følelse, med én gang.

Her er 5 favoritt bruksområder Facial Spray brukes til:

  • Gi ekstra fuktighetsboost til en renset og tonet hud. Spray på huden, før du tar på dagkrem eller nattkrem.
  • Mist Facial Spray, som ditt siste steg i påføring av makeup. Den er perfekt som en makeup settingspray, og gjør makeupen din duggfrisk, med naturlig finish.
  • Trenger du en re- fresh i løpet av dagen? Sitter du foran en pc, sitter inne på kontor eller skole? Er du ute og reiser, bruk denne som en pick - up spray. Den gir umiddelbart en forfrisket følelse. (det samme gjelder om håret er litt tørt i tuppene, eller du skal ut etter jobb, spray litt i håret og det faller "nyvasket" på plass).
  • Fukt makeup børstene dine, svamper eller beauty blender med sprayen. Det gjør øyenskyggen klarere og foundation sitter bedre.
  • Bruk den når du skal pampre deg selv hjemme. Spray på renset ansikt, før du tar på en ansiktsmaske. Og når masken er klar for å bli fjernet, så sprayer du på igjen, så blir masken enklere å fjerne. Og ta gjerne på litt mer, før du påfører ansiktskremen også.

Ekstratips:

Den er perfekt å ha med på lange flyturer. Ha den (under 100 ml) i vesken og spray på underveis. Dersom du har problemer med å sove eller trenger et par avslappende minutter "på øyet", kan du spraye Lavender sprayen (den lilla) på puten. Den virker beroligende på sinnet.

Forskjellen på disse sprayene er i hovedsak duftene, som er rose, grønn te og lavender. Rose er en balanserende duft, som både roer ned huden, men som virker oppkvikkende på sinnet. Grønn te virker oppkvikkende og veldig mange bruker denne før, under og etter trening, mens lavender er mer beroligende, og avslappende. Passer når du stresser på jobben eller når du skal falle til ro på kvelden. Alle gir masse fuktighet og duggfrisk finish på huden og makeupen.

 

 

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar