Baby Foot Gift Pack (Socks+Cream) - 2 x 35 mL + 80 g

Den ultimate duoen! Baby Foot fotpeeling fjerner tørr og hard hud fra foten ved hjelp av helt naturlige ingredienser. I tillegg inneholder pakken en Baby Foot Fotkrem med Shea Butter som er en god fuktighetsgivende fotkrem som roer irritert hud.

Baby Foot Gift Pack (Socks+Cream) - 2 x 35 mL + 80 g

Baby Foot Gift Pack (Socks+Cream) - 2 x 35 mL + 80 g er den enkleste måten å få velstelte føtter på. Baby Foot er en fotpeeling som fjerner døde hudceller på føttene, slik at tørr og hard hud på føtter og hæler forsvinner uten bruk av fil og kniv. I tillegg til å fjerne overflødig hud etterlater den huden på føttene myke og fulle av fuktighet. Hovedingrediensene i Baby Foot er 17 typer av naturlige ekstrakter, hvor det er fruktsyrer som trenger inn og fjerner døde hudceller. For silkemyke føtter på en enkel og effektiv måte! Baby Foot fotkrem med Shea Butter forebygger oksydering i huden, opprettholder hudens elastisitet og smidighet og har anti-aging effekt. De døde hudlagene på fotsålene er mye tykkere enn andre steder og tørker derfor fort ut. Shea butter trenger dypt inn i huden for å oppta fuktighet og holde på den. Regelmessig tilføring av fuktighet forebygger død hud og sørger for at huden er myk og smidig. Derfor er det en god vane å bruke Baby Foot fotkrem som er tilført rikelig med gode komponenter.

Baby Foot er fotpleie til hjemmebruk, og pakken består av et par plastikksokker med fuktighetsgivende gelé inni. Hvert par er for én gangs bruk.

1. Vask og tørk føttene og ta på plastsokkene. Lukk sokkene rundt anklene med tapen som følger med.
2. Ha sokkene på i 15 minutter slik at gelen aborberer. Bruk gjerne et par bomullssokker utenpå for komfort. Tiden kan justeres i forhold til hudens tørrhet i inntil 30 minutter.

 

AQUA, ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, ARGININE, PARFUM, HYDROXYETHYLCELLULOSE,
BUTYLENE GLYCOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLUCOSE, SODIUM NITRATE, CITRIC ACID, MALIC ACID, CITRUS
AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS GRANDIS PEEL OIL, GLYOXAL, DISODIUM PHOSPHATE, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL,
DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HEDERA HELIX LEAF/STEM EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, HOUTTUYNIA

 

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 258.00

  • På lager

Emneord: baby foot, fotpleie, pedikyr

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-