Lene Orvik har testet ut Mario Badescu Facial Spray

Influenceren Lene Orvik tester Mario Badescu Facial Spray - Karma.no

 

 

 

Influencere og store stjerner over hele verden bruker og lager omtaler om Mario Badescu Facial Spray. Om du googler Mario Badescu + Facial Spray får du hundretusener av treff, og hvis du følger influencere og stjerner, så dukker Facial Spray opp ganske ofte. Facial Spray blir også mye omtalt i mediene og magasiner. Lene Orvik som er en stor norsk influencer,  har også brukt Facial Spray en god stund – og hun elsker den.. les mer her>>

Lene Orvik er en norsk influencer, som har blogget i over 10 år og mange av dere har sikkert fulgt henne i mange år. (Akkurat i dag har hun gått ut og sagt at hun skal slutte å blogge, men har mange andre jern i ilden) – Hun har vokst til å bli en av Norges største influencere og har utvidet med flere plattformer med årene, både Instagram og Snapchat, og i det siste også med Podcasten “I dybden”, hvor hun åpent snakker om sine personlige opplevelser og tanker rundt mange ulike temaer, og har samtaler med spennende gjester. Det har på kort tid også blitt en stor og populære podcast.

Jeg husker Lene fra mange år tilbake, da hun var en ung og fersk blogger. Vi møtte henne i forbindelse med et samarbeid den gangen. Hun er fra Sunnmøre, som meg, og en av grunnene til at jeg har fulgt ekstra med på hennes reise til å bli en av Norges største bloggere, som etterhvert har blitt kalt influencere.

Jeg synes hun er kjempefllink og tar jobben sin seriøst, det merker man på henne. Hun har brukt flere produkter fra oss, og frontet blant annet EVY Technology i sommer, både i samarbeid med EVY og med oss. Hun hadde over lengre tid brukt produktene og snakket om dette på storyen sin, som sikkert mange fikk med seg, og hun bruke EVY mye i sommer og faktisk siden i vinter, da hun først ble introdusert til merket.

Hun var innom oss på Karma.no før sommeren og da fikk hun med seg noen Mario Badescu Facial Sprays, som hun skulle teste ut og det har hun gjort. Hun sier at hun elsker dem,  og det er gøy å høre. Nå har hun lagt ut et innlegg på si Instastory, om hvordan hun bruker den. Hun har testet den grønne sprayen med Aloe, agurk og grønn te.. (Facial Spray Aloe, Cucumber and Green Tea.)  Den er akkurat som hun sier, veldig fresh og litt avkjølende på huden.

“Alle som kjenner meg vet at jeg sverger til produkter som gir meg fukt, og som får meg til å se mer fresh og dewy ut. Denne sprayen gir meg masse glød og fuktighet. Jeg bruker den på morgenen etter at jeg har sminket meg og gjennom dagen, når jeg føler for det. Den er så fresh og har litt cooling effekt”, sier hun.

Det er akkurat det den grønne sprayen gjør, den har en veldig oppløftende og fresh duft, mens lavendersprayen er mer beroligende, og kan brukes for å roe ned “kropp og sjel ” Gjerne på kvelden. Rosesprayen som er mest solgt, er den originale, den er både veldig fuktighetsgivende og forfriskende og en real pick me up gjennom dagen.

Facial Sprays er multifunksjonelle og har mange bruksområder, og gir ikke bare fuktighet, den binder seg til andre næringsstoffer i kremer og oljer, og fører dem med seg dypt ned i huden. Den kan brukes både under og over dagkrem, under og over sminke, på makeup koster, i håret og ja, til og med på puten når du legger deg (da anbefaler vi tilfelle lavender sprayen som er beroligende).  Les mer om Facial Spray her>>

Det står også litt om bruksområdene til Facial Spray her og bla. hvorfor den er så bra å bruke sammen med en dagkrem.

Her er linken til hennes Instagram profil @leneorvik.

Hvilken spray er din favoritt?

De popullære sprayene fra Mario Badescu får du billigst på Karma.no
LAGT I HANDLEKURVEN