Motta nyttig informasjon

og gode tilbud!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Khloe Kardashian & Kylie Jenner -sverger til Mario Badescu Drying Lotion

i Kviser og problemhud, Mario Badescu informasjon og omtaler, Produktomtaler

Det er ikke bare Kylie Jenner i den berømte Kardashian familien som sverger til Drying Lotion, søsteren Khloé Kardashian har også gått ut og sagt at hun er “besatt” av Mario Badescu Drying Lotion..

Mario Badescu har vært kjendisenes favoritt i 50 år, og vi skal presentere noen av dem fremover, for å vise hvor mange som bruker dette merket, og som som mener det har gjort “wonders” på huden sin. Dette er en “saving angel” for mange, som sliter med kviser, enten det er mange eller kun en kvise, i ny og ne. Nå har Khloé Kardashian, også snakket om denne lille flasken og vist den frem på kanalen sin. (Flere av søstrene driver egne kanaler/nettsider, hvor de blant annet snakker om slike ting). 

 

Khloé Kardashian delte sin “kvisefavoritt – middel” på sin egen website, khloewithak.com.

Hun har mange luksusprodukter og mange favoritter, men som kvisemiddel,  har hun kun ett. Her kan du lese hva hun med egne ord mener om den.

“This s‑‑t is magic”!) is affordable enough for everyone.

“You guys haven't lived if you haven't tried Mario Badescu Drying Lotion!!!Anytime I have a pimple, I dab it with my Drying Lotion and let it sit overnight. The next morning, it's gone. OBSESSED!!!”

Drying Lotion  ER utrolig effektiv, og den fyller faktisk 50 år i år, og vi har jubileumsutgaven, som du nå kan sikre deg. Limited  Edition.

 

Mange medier, som elsker kjendisenes uttalte skjønnhetsfavoritter, og Khloé Kardashians,  er intet unntak:)

 

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar