Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Hva har Selena Gomez, Jennifer Aniston og Gwyneth Paltrow til felles?

i Hudpleie, Kroppspleie, Presse og omtaler, Produktomtaler, Ukens anbefalinger og favoritter

Det er sikkert mye disse modellene og Hollywoodkjendisene har til felles, som at de er superkjendiser, er på uttallige fotoshoots - og går opp mange røde løpere i løpet av året... Vi ser alltid på kjolene og sminken, og lurer på hvordan de kan stråle og se så friske ut. Veldig mange av dem har til felles at de styles av den kjente makeupartisten Bethany Karlyn - og at de bruker hennes selvutviklede Prtty Peaushun Skin Tight Body Lotion.

Hva er Prtty Peaushu? - Vil du vite mer, les videre:

Prtty Peaushun - en Skin Tight Body Lotion, et multi- produkt, som reflekterer lyset, samtidig som den gir huden en bedre struktur, en jevnere siluett og en subtil glød. Den er det ultimate produktet på photoshoots og røde løpere (eller på en fest her hjemme).

Prtty Peaushun er en naturlig, økologisk, non toxic- lysreflekterende body lotion, som strammer opp huden, reduserer cellulitter og gir en jevn hudtone, med akkurat den gløden du ønsker. 


Bethany Karlyn er en kjent makeupartist og stylist i Hollywood. I åresvis har hun stylet toppmodellene og skuespillerene for photoshoots og den røde løperen. De elsker henne, ikke bare for hennes personlighet, men også dyktighet. Hun så behovet for en slik bodylotion, som reflekterer lyset og gjør seg svært godt på bilder, og utviklet like gjerne en selv. Den brukes av så mange, alt fra Selena Gomez, Rihanna, Gwyneth Paltrow, Cate Blacnhett, Sade, Ann Hathaway, Tracy Anderson... og mange, mange flere.. 

Bilder: fra PrttyPeaushun hjemmeside og instagramkonto.


Som mange vet er feks Gwyneth Paltrow veldig opptatt av helse og naturlige produkter, og hun sverger til denne body lotion og har uttallige ganger snakket om denne i media. Den er helt naturlig, vegansk og inneholder ingen skadelige stoffer.

Prtty Peashun er en lysreflekterende, skin tight body lotion (oppstrammende og utjevnende) og kan brukes i ansiktet, kroppen og i håret.  Den inneholder avokado, pomelo, jojobaolje, som gjør huden fuktet, myk og strammere.

Prtty Peaushun kommer i 5 farger:

  • PLAIN en helt uten farge, og de 4 andre er farget av mineraler.  LIGHT, MEDIUM, DARK , DEEP DARK for uike grader av glød.
  • den inneholder kun naturlige botaniske ingredienser
  • den er vegansk, gluten fri, paraben fri, ton toxic, parfyme fri
  • to ulike størrelser

Prrty Peaushun reflekterer lyset,og gir en jevnere hudtone, skjuler ujevnheter og gir en flottere siluett.

Påfør tørr hud, en liten mengde, som masseres inn. La tørke og nyt din herlige look, i din "birthday suit".

Det er såå mange kjendiser, som deler bilder av seg selv og krediterer og tagger Prttypeaushun, nettopp fordi de elsker hva denne bodylotionen gjør. Hvis du ikke har prøvd den, vil vi virkelig anbefale den. Og hvis du har prøvd den, så, ja da vet du hva vi snakker om. 

 

Vi sier, som Bethany Karlyn - HAVE A GLOWING DAY!

 

 

 

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar