Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Hva er Mario Badescu - som alle snakker om?

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Mario Badescu informasjon og omtaler, Presse og omtaler

Hva er Mario Badescu, som alle snakker om og alle vil ha?

Mario Badescu er et svært anerkjent og effektivt hudpleiemerke fra New York.

Mario Badescu har i alle år vært kjent for sin effektive hudpleie for alle hudtyper og hudproblemer, som kviser og uren hud, rosacea og aldring., for å nevne noe. Fordi Hollywood- stjerner i alle år har trykket merket til sitt bryst og snakket offentlig om merket, ble det kjent over hele verden. Mario Badescu har i generasjoner vært et nr 1 valg, når det gjelder hudpleie og behandling av hudproblemer. Alt på grunn av sine gode resultater og genuine og ærlige omtaler av merket.

Mario Badescu er en stor hudpleieserie, som tilbyr skreddersydde hudpleieløsninger for alle hudtyper, alle aldre og hudbehov/hudproblemer.

Mario Badescu bakgrunn:

Mario Badescu selv, var fra Ungarn og hadde rosacea, og han var dermatolog. Han fant ingen gode merker i markedet, som var gode mot Rosacea og ønsket å utvikle hudpleie, som var det. Han hadde en unik filosofi, som han utviklet merket etter. Hans visjon var å tilby et effektiv og rimelig hudpleiemerke, som alle skulle ha råd til å kjøpe. Han kombinerte sin europeiske utdannelse og hudpleiekunnskap, med sitt ønske om å kunne tilby en effektiv, botanisk hudpleieserie, som var skreddersydd til hudtyper og ulike behov. - og ikke minst, det skulle være så rimelig, at alle skal ha råd til å kjøpe det. (blant annet derfor emballasjen stort sett er uendret etter 50 år. Serien han utviklet, ble raskt anerkjent for sine gode resultater og effektivitet. Produktene inneholder kun det beste innen botaniske ingredienser, kombinert på en måte som gjør produktene ekstremt effektive og velgjørende på huden. Mario Badescu ble  en foregangsfigur i utvikling av hudpleieregimer i skjønnhetsindustrien.

Mario Badescu har vært nr 1 valg når det gjelder hudpleie og behandling av hudproblemer gjennom generasjoner- 50 års erfaring, og med gode resultater.

Hollywoodstjernenes favoritt i mer enn 50 år.


Mario Badescu fikk raskt innpass i den indre Hollywoodkjernen, som vanket til hans etterhvert svært renommerte hudpleiesalong i New York. Store stjerner som Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Martha Stewart, Liv Tyler, Charlize Theron har i årevis vært faste kunder hos Mario Badescu. (og vanker der fremdeles). Den yngre generasjons stjerner, skuespillere, modeller og influencere, som Kylie Jenner, Khloé Kardashian  Desi Perkins, Elisabeth Banks, Carli Bybel, Jaclyn Hill, Chloe Morello, Hey Claire og flere andre, uttaler også at de sverger til Mario Badescu. Sosiale medier bidrar til at Mario Badescu har fått en enda større fanskare de siste årene.

Det selges faktisk en Mario Badescu Facial Spray hvert 20 sekund bare i Australia. Kylie Jenner har flere ganger uttalt at hun ikke kan reise noe sted uten fuktighets- og makeupsettingsprayen Facial Spray fra Mario Badescu, og at hun er helt avhengig av Drying Lotion når hun får kviser. Hennes søster Kholé Kardashian er like stor fan. Dette har selvsagt spredt seg som ild i tørt gress, på nett, i sosiale medier over hele verden... Her er noen av USA største skuespillere og influencere, som ofte anmelder, tester ut og ikke minst bruker og snakker om Mario Badescu.

Hvem har ikke sett Kylie Jenners videoer og snapper hvor hun snakker om dette vidundermiddelet, Drying Lotion fra Mario Badescu?

Eller søsteren som på sin egen side, har flere ganger omtalt Mario Badescu Facial Spray og flere andre Mario Badescu produkter hun "ikke kan klare seg uten".

 

Men det er mange andre kjendiser, som har trykket Mario Badescu til sitt bryst og Facial Spray har blitt et av ikonene, som "reiser verden over".

Mario Badescu Facial Spray har blitt et ikon og ikke uten grunn. Denne sprayen passer alle, alle hudtyper og alle aldre. Den er ikke bare en fuktighetsspray, men den setter makeup og er perfekt som en "pick me up" i løpet av dagen, enten du er hjemme, i solen, på trening, foran en pc, eller sitter på et fly. Den er den ultimate fly- sprayen.  Etter en lang flytur, gir den en umiddelbar fresh følelse, vekker huden og gir en duggfrisk look. Dette ikonet blir fotografert uttalige steder i verden, i mange situasjoner og tagget med #MBfacialspray.

Mario Badescu Facial spray - ikonet om reiser verden over.

    

 

Hva er så bra med Mario Badescu?

Mario Badescu er formulert med de reneste og beste plantebaserte (botaniske) produktene, satt sammen på en unik måte og for at de skal være så effektive, som mulig. Det er et stort hudpleieregime - som kan skreddersys hudtyper, hudbehov og problemer. Det er nyanser hele veien, som man kan skreddersy for å oppnå gode resultater. Hudpleiereigmet består av exfoliering, rens, toner, fuktighet og ekstra pleie og spesialprodukter.

Filosofien til Mario Badescu er rene porer og nok fuktighet, gjennom fast brukt av  eksfoliering, rens og toner + fuktighet, og at man bruker ulike spesialprodukter og ekstra pleie for ulike behov.

Alt tilpasset riktig hudtype, og de hudbehovene eller problemene man oppdager. Det er også viktig at man hensyntar hudtypen, uansett behov og problem, man oppleve.

Har man sensitiv hud, må man bruke produkter, som sensitiv hud tåler, og ikke for aktive produkter, som huden kan reagere på, uansett hvor gode de er. Og så kan huden få tid til å komme i balanse, bli ren og frisk, og da kan man ofte behandle andre ønsker, som anti aldring etc, fordi huden ikke er så reaktiv lenger.

 

 

 

Det er RESULTATENE, som teller.

Dersom du googler Mario Badescu og de ulike produktene i denne store hudpleieserien, vil du finne hundretusenvis av omtaler og reviews. Vi har jobbet med mange kunder, som har fått forbedret huden sin betraktelig, etter å ha brukt Mario Badescu hudpleieregimer. Vi har vist Kaja, som sendte oss en mail og bilder av huden sin i fjor. Kaja slet med uren hud og hissige kviser, og sendte oss bilder etter kort tids bruk, (3 uker og 6 uker) - som tydelig viser at huden hennes har blitt betraktelig bedre. Vi har mange slike kunder, og de finnes verden over. (bildet under er fra Australia).

Dette er Kaja, som skrev til oss i fjor..

Og en annen kunde, som sendte bilder før og etter få ukers behandlig.

Det er ikke bare kviser og uren hud som vil ha god nytte av Mario Badescu.

MARIO BADESCU ER FOR ALLE HUDTYPER OG BEHOV

Mario Badescu er gode for alle hudtyper og behov og ikke minst hudproblemer.  Huden forandrer seg og har ulike behov gjennom året, og ikke minst gjennom livet. Huden forandrer seg med alderen og får andre behov. Mario Badescu følger deg, hele livet, hele året, hver dag. - og gir deg en ren og glødende frisk hud.

Det er likvel viktig å understreke. Noen har hudsykdommer og andre alvorlige hudlidelser, og man bør alltid oppsøke lege, om man er i tvil, og for å vite hva man skal bruke, unngå og evt får medisiner og professjonell oppfølgning.

Spør oss om du trenger hjelp karma@karma.no.

 

Beste hilsen

Åse i Karma.no

 

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar