Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

5 tips til en glødende hud i vår og sommer

i Hudpleie, Produktomtaler, Ukens anbefalinger og favoritter

Nå er vel vinteren definitivt over...? - hver eneste tørre, kalde drag i luften er over. Er du klar for vår?  Her er 5 enkle tips til hvordan du best møter våren og får en vår-glødende hud uten like.

 

1. Glycolic - is the name of the game.

Ingenting gir liv til huden som en god fruktsyre skrubb. Start med Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser, som passer alle hudtyper, 1- 3 ganger per uke. Den fjerner døde hudceller, nupper og talg i porene. en dyptrensende, eksfolierende rens, som gjør underverker på huden og som er basis i all hudpleie.

Du oppnår en jevnere hudtone, mykere hud, mer glød og en hud som er mye mer mottakelig for all annen pleie.

2. Treatyourself.

en god ansiktsmaske er ALLTID bra for huden. Masken Mario Badescu Enzyme Revitalizing Mask gjør underverker på huden din akkurat nå. Den gir en intensfuktighet til en post - vinterhud, pakket full med Alpha Hydroxy Acids, gir den en revitalisert hud på bare  20 minutter. 

3. Fuktighet, fuktighet, fuktighet.

Kan ikke si det for ofte, en dehydrert hud, kan skape dype varige skader i hudstrukturen - og den gjør at huden mister glød og ungdommelighet. Hvis du eksfolierer ofte, så vi huden ta imot fuktighet mye lettere, og den trenger ikke "jobbe seg gjennom" talg og fett, som ligger i porene).

Så, må du velge en riktig fuktighetskrem, til din hudtype. Nå blir det varmere i været og mer fuktighet i været, så det kan være lurt å skifte over til en lettere fuktighetskrem, med solfaktor. Invester også i en mer pleiende nattkrem, som du bruker på natten, når huden er åpen for ekstra pleie. Våkne opp med "nypleiet" hud og bruk ren. Men husk altså, en litt lettere og god fuktighet på dagen - med faktor.

Fuktighetskremer finner du her >>

4. Bygg opp gløden i huden  - med serum og oljer.

For å få en duggfrisk hud, uten en fet, blank overflate, er ren fuktighet viktig. Bruk gjerne en krem som forhindrer build up, om du opplever at huden blir nuppete eller fet på vår/sommer.

En godt fuktet hud, minimerer fine linjer, rynker og ujevnheter.

Her er noen gode tips til EKSTRA  fuktighet og som gir GLØD:

  •  Mario Badescu Herbal Hydrating Serum - et allsidig fuktighetsserum, uten olje, kan brukes alene (for fet hud) og over en dag/nattkrem for de, som trenger ekstra fuktighet.  Den virker fordi : Næringsrike ceramider + ginseng- og gingko ekstrakter gir ren fukt, og etterlater huden supermyk.
  • Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil. er et steg opp fra Herbal Hydrating Serum. Selv om den er lett i konsistensen, gir denne olje en ekstra intens fuktighet, for de som trenger det. Passer godt dersom du har områder, som trenger ekstra fuktighet, som feks flassete nese eller mellom øyebryn eller i kinnene. Den fungerer fordi den er laget av rose hips oil (nyperoseolje) som er en naturlig kilde til vitamin c, og har en høy andel Linoleic Acid, som hydrerer huden og gir ekstra anti oksiderende behandling mot frie radikaler (som altså motvirker at frie radikaler bryter ned hudcellene).
  • 100% Pure Vitamin C Serum. Vi bare elsker Vitamin C serum!!. Glødende frisk hud, resultatene taler for seg selv. Dette er antioksidanter og glød i skjønn forening. Den fungerer fordi den er pakket full med Vitamin C, som lysner huden, jevner hudstrukturen og reduserer synlige tegn på aldring. Hyaluronsyre gir huden masse fuktighet og collagen gir strammere hud og mer elastisk hud. LOVE IT!

5. Vil du ha mer glød? Vi skal ikke stoppe deg...

Flytende og kremprodukter gir en bedre mimikk og fremhever hudens naturlige glød.

En primer eller highligther gir umiddelbart glød og fremhever ansiktet ditt.
Det samme gjør skimmer produkter, noe som alltid er fint, til både "vinterblek" og "sommerbrun" hud. Det gir rett og slett et inntrykk av en mer ungdommelig hud.
 

Ansiktsspray - Facial Spray, ingenting er som en umiddelbar "pick - me - up" i løpet av dagen. Facial Sprays fra Mario Badescu gir glød, masse fukt, setter makeup og gir rett og slett en kjempegod følelse, når du måtte trenge det.

Som nevnt, fuktighet er nøkkelen til en glødende frisk hud i vår (og sommer).

Ønsker deg en riktig fin vår fremover :)

Beste hilsen fra

Åse i Karma.no

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar