Waterclouds Travel Beauty Box - Color Care - 3 stk produkter

Shampoo, balsam og hårspray i praktiske reisestørrelser, som for farget og behandlet hår.

Waterclouds Travel Beauty Box - Color Care - 3 stk produkter

Waterclouds Travel Beauty Box - Color Care - 3 stk produkter i praktiske reisestørrelser. 

  • Color shampoo 70 ml - En mild og nærende sjampo, som er utviklet for å beskytte og bevare fargen på håret. Håret er beskyttes av shampooen som stimulerer kreatinfibrene, og gjenoppbygger og beskytter håret. Sea Minerals gir ekstra boost av fuktighet og tindved glans, UV-beskyttelse og Omega 7 til håret.
  • Color Conditioner 70 ml - En nærende balsam, som beskytter fargen på håret og gir ekstra glans. Balsamen inneholdende de samme aktive bestanddeler som shampoen i samme serie, sjømineraler og tindved.
  • Fiksing Hairspray 75 ml - En lett hårspray som gir håret godt hold og holder håret på plass hele dagen mens det er lett å børste ut. Produktet er beregnet for å tåle fuktighet og gir ekstra stabilitet, fuktighet og glans. Inneholder UV-beskyttelse.

Alle produktene er 70 ml og under 100 ml, og kan derfor taes med i håndbagasjen om du skal ut og fly. De er også store nok til å vare i flere dager. Normal bruk og hår, så varer shampoen i en ukes tid, og hårmasken enda lenger. Skal du være bortreist i mer enn 10 dager, anbefaler vi å ta med to shampooer. >Åpningen er også så stor, at de er praktiske å fylle på, når de er tomme og kan brukes om og om igjen. 

Praktiske reisestørrelser som tar lite plass, veier lite og drøye i bruk.

 

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 149.00

  • På lager

Relaterte produkter

Emneord: waterclouds, shampoo, sjampo, farget hår

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-