Se alle kategorier

Viser alle 2 resultater

Sort by:

KORA Organics

Miranda Kerr som står bak Kora Organics, er en internasjonal toppmodell og mor med lidenskap for kosthold, helse og velvære. Det var viktig for henne allerede som ung, å ha en fin og sunn hud. I 2006 begynte hun å utvikle KORA Organics – et selskap, som for henne er basert på ønsket om å utgjøre en forskjell. En forskjell for huden, selvtillit og kunne tilby et sunnere alternativ til mange andre merker i markedet.

KORA Organics bruker sertifiserte, økologiske og naturlige ingredienser i produktene. Det som påføres huden din, går også inn i den, og inn i kroppen. Sammen med en forskergruppe og konsulenter innen mikrobiologi, aromaterapi og organisk kjemi, (spesialister innen organiske og naturlige stoffer), fant hun hovedingrediensene som gir naturlig helbredelse og beskyttende krefter, som NONI ekstrakter, Sea Buckthorn Olje og Grønn Te.

KORA Organics produkter er av høyeste kvalitet og integritet. Den spesielle ingrediens “Noni” kommer fra Nonifruit, en superfrukt, som brukes til å helbrede kroppen både på innsiden og utsiden. Alle produktene inneholder høykvalitets organisk, sertifiserte naturlige ingredienser, som: antioksidantrik Noni-ekstrakt, Jojobaolje, Aloe Vera, essensielle fettsyrer, urteekstrakter, essensielle oljer, vitamin A, C og E og mange andre aktive, foryngende og restorative ingredienser.

KORA Organics ser bra ut, føles bra og dufter nydelig, og gjør virkelig godt.

Aktive filtre

Sort by:

Produkter per side

2
LAGT I HANDLEKURVEN