Aimée de Mars Sensuel Rubis Eau de Parfum, 50ml

Eksklusiv og ren parfyme for deg, som er impulsiv, eventyrlysten og selvsikker. En duft med tydelig orientalsk karakter, med friske blomster og innslag av bringebær og frankincense.

Aimée de Mars Sensuel Rubis Eau de Parfum, 50ml

Aimée de Mars Sensuel Rubis Eau de Parfum, 50ml er en eksklusiv og ren parfyme med tydelig orientalsk preg. Parfymemakeren Valérie Demars sier om denne duften. " Med sin tydelige orientalske karakter, blander denne duften av dype skoger, seg med hvite blomster. Friske, blomstrende gardenia blander seg med duften av bringebær og violet, før den glir inn dypere og i mer treaktiv aroma av oud og frankincense. Den blir nyansert av sichuan pepper og benzoin og sandeltre. Den styrkes av patchouli og en søthet av vanilje som bare blir hengende i luften - og på huden din...

Personlighet: impulsiv, eventyrlysten og selvsikker

Visste du at rubin er en kraftfull stein. Den har en fantastisk stimulerende egenskap og øker energinivået ditt.  Hver flaske har en iten rubin i seg.

Soniasays: "Irresistible, rich and captivating. How could anyone not give in to the temptation?"

Head notes: fruity, spicy, raspberry, Sichuan pepper
Heart notes: floral, gardenia note, violet, frankincense
Base notes: woody, animal, sandalwood, patchouli, benzoin, leather

Parfymenes sammensetning: I hjertet av hver eneste duft ligger en aktiv kjerne av 21 fordelaktige essensielle oljer. Denne aktive kjernen virker på psyken og humøret, da de naturlige stoffene, gir en generell følelse av velvære

Andre ingredienser komplementerer den aktive kjernen i duften, og gir parfymene en unik kraft, den unike duften som blir hengende i luften.. Hver eneste essens gir en unik karakteristikk, en personlighet, en eventyrlig, en romantisk, en spontan…  

Aimé de Mars er Aromaparfumerie®
•    Kun naturlige dufter
•    Naturlig effektive
•    Essensielle oljer blir destillert direkte fra plantene. De representerer deres sjel.
•    En plante tar til seg sollyset for å skape sin egen energi, og bestanddelene og energien i plantene er konsenteret i de essensielle oljene.

Om Aromaparfumerie®
Aimée de Mars har laget en ny visjon og definisjon av et parfymeri, kalt Aromaparfumerie®.

Aromaparfumerie®  kombinerer edelt og tradisjonell parfymeri med kraften fra plantene, og sammen med prinsippene i aromaterapi og olfactotherapi.


Duftene har en kraftfull påvirkning på vår underbevissthet. De kan påvirke humøret, følelsene og oppførselen vår.
Dette inspirerte Valérie Demars til å ta kunsten av parfyme til et nytt nivå, og trekke på den stemningsfulle kraften i dufter og fordelene med essensielle oljer.
Aromaparfumerie® betyr å erstatte de aktive ingrediensene i hjertet av duften, med et minimum av minst 95% naturlig avledede stoffer.
Aimée de Mars er levende, delikate, behagelige og naturlige dufter. Det er ekte og helt naturlige parfymer av høy kvalitet og med de beste og nøye utvalgte ingredienser.

Parfymene er trygge å bruke og inneholder ingen phlalater, fargetilsetninger eller syntetisk musk, som svært mange andre tradisjonelle parfymer gjør. De er laget av sjeldne, unike og verdifulle ingredienser, nøye utvalgt for å gi akkurat den rette følelsen og duften.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 1,290.00
  • 774.00

  • På lager Spar 516.00 kr

Relaterte produkter

Emneord: parfyme, naturlig parfyme, økologisk parfyme, organisk parfyme, økologisk duft, aimee de mars

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-