Wooden Spoon Body Butter Lavender Dream- 100 ml

Mykt og reparerende body butter med beroligende og reparerende egnskaper. 

    20
  • Wooden Spoon Body Butter Lavender Dream- 100 ml

Wooden Spoon Body Butter Lavender Dream- 100 ml

Wooden Spoon Body Butter Lavender Dream- 100 ml  er myke, kremete body butters laget næringsrike smør. Dette body butteret smøres lett på huden, og absorberes lett inn i huden, til tross for sine rike, kremete konsistens. Den formelig smelter på huden, når den kommer i kontakt med hudens kroppstemperatur. Hver eneste ingrediens har mykgjørende egenskaper, og gjør huden både elastisk og supersoft og føles silkemyk. 

Dette body butteret er lett og masseres lett inn i huden og roer ned både muskler og sjelen. Lavendel olje har anti innflammatoriske egenskaper og sammen med sheabutter, coconut butter og macadamia olje og vitaminer, gir det den beste behandlingen etter en lang og slitsom dag. Lavendel brukes i aromaterapi for å behandle smerter, hodepine og stress. 

Det gir huden myk, elastisk og fuktet. Sheabutter har beviste lindrende og healende egenskaper, takket være det naturlige innholdet av vitamin E, vitamin A og cinnamic acid. Shea butter Er bra for å lege hudskader og har en lindrende effekt på insektsbitt. Sheabutter brukse ofte til å behandle eksem, utslett, solbrenthet og veldig tørr hud. Kokossmør i denne sammenhengen gjør at det er veldig mykt og aromafritt, og passer godt til sensitiv hud. Det er mye brukt til naturlige baby produkter og for gravide. Lavendel påvirker bedre søvn og sunner ehud. 

Body butteret er tilsatt ekte naturlig lavendel olje, som er kjent for sine beroligende og harmoniserende kvaliteter. 
Wooden Spoons Body Butters hjelper gnerelt mot strekkmerker og har en besoligende effekt på eksem. Den bekjemper frie radikaler, som er hovedårsaken til at huden eldes. Kort sagt så elsker huden denne buketten av økologiske smør. 

Den inneholder ingen allegener, ingen irriterende ingredienser, ingen petrolium ingredienser,  og ikke noe diskutabelt eller potensielt skadelig innhold.

Garantert kvalitet: Dette produkter er laget med ingredienser av høy naturlig kvalitet. Vitamin e er utvunnet av non-GMO naturlig hvetekim. Produktet oppfyller de siste EU-kravene og har en ekstern faglig vurdering av sikkerhet og effektivitet. 

0% kjemikalier, 0% syntetiske ingredienser, men laget av sertifiserte økolgiske oljer, ekstrakter og naturlig vitamin E. 99% økologisk, 100% Naturlig.

 

 


 

Dette bodybutteret kan brukes hver dag over hele kroppen. Det skal ikke brukes i ansiktet, men er perfekt for leppene. Ta en liten del i hånden, og masser så på kroppen. Passer veldig godt til en beroligende massasje. 

BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) BUTTER*; CERA ALBA (BEESWAX)*; COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*; MACADAMIA TERNIFOLIA SEED (MACADAMIA) OIL*; TOCOPHEROL (Vit E); LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL*; LIMONENE**; LINALOOL**; *Certified BIO; **from essential oils

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 249.00
  • 199.25

  • På lager Spar 49.75 kr

Relaterte produkter

Andre kunder kjøpte også

15
100% Pure Ginseng Collagen Mask -60gr

100% Pure Ginseng Collagen Mask -60gr

Anti-aldrende og oppstrammende økologisk ansikts..

58.75 69.00 Eks. mva. 47.00

15
100% Pure Green Tea Water Bomb Mask - 60 gr

100% Pure Green Tea Water Bomb Mask - 60 gr

En økologisk intens fuktighetsgivende og forfris..

58.75 69.00 Eks. mva. 47.00

15
100% Pure Caffeine Mask - 60 gr

100% Pure Caffeine Mask - 60 gr

En gjenoppbyggende og beroligende ansiktsmaske. Laget a..

58.75 69.00 Eks. mva. 47.00

K Pour Karité Hair Spray - 150 ml

K Pour Karité Hair Spray - 150 ml

Økologisk hårspray med shea som gir sterkt..

169.00 Eks. mva. 135.20

20
We Love The Planet Natural Deodorant: So Sensitive - 48 gr

We Love The Planet Natural Deodorant: So Sensitive - 48 gr

Naturlig og duftfri deodorant for sensitiv hud – den in..

135.25 169.00 Eks. mva. 108.20

30
Naarei Nail Colour - Neglelakk - 9 ml

Naarei Nail Colour - Neglelakk - 9 ml

Høykvalitets økologisk neglelakk i flere lekre farger s..

94.50 135.00 Eks. mva. 75.60

Emneord: body butter, naturlig body butter, organisk body butter, økologisk body butter, kroppskrem, kroppslotion, fuktighetskrem, naturlig fuktighetskrem, organisk fuktighetskrem, økologisk fuktighetskrem

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-