Vita Liberata Trystal Minerals Bronze -02

Luksuriøst mineral solpudder, som gir en fantastisk solkysset glød og naturlig finish uten skimmer. inkl. kabukibørste

Vita Liberata Trystal Minerals Bronze -02

Vita Liberata Trystal Minerals Bronze -02 er et luksuriøst Mineral SOLPUDDER, som gir en fantastisk solkysset glød og naturlig finish uten skimmer. inkl. kabukibørste

Trystal Pressed Self Tanning Bronzer en verdens første selvbrunende bronzere, som tilbyr solbrun glød og en  subtil varig brunfarge. Den kommer i en praktisk krukke i løst pudder form, og er perfekt for reise og når du er på fargen. Den unike formelen passer til flytende grunnlag (fuktighetskrem eller serum) og gir et subtil tynt grunnlag, som du kan bygge opp gradvis. Den kan brukes både i ansikt og på kroppen.

Den er godt pigmentert, slik at huden oppfattes brun og gyllen. Enkel å påføre og varer utover dagen! Silkemyk formel som gjør huden mer ungdommelig og gir et strålende utseende og naturlig glød. Passer alle hudtyper, selv de med sensitiv hud. 

Fargenyanse: Bronze - farge dyp brun
 
PÅFØRINGSTIPS:
Påføres etter fuktighetskrem. Kan brukes alene eller utenpå annen foundation/makeup for et strålende utseende. Trystal Minerals påføres med kabuki børsten med sveipende bevegelser i tynne lag på de deler av ansiktet som du vil fremheve, til du får den effekten du ønsker. Gjerne der hvor solen treffer naturlig, dvs områder som midtre del av pannen, kinnben, nese og hake (evt. hals og decollete). 

Påfør litt og litt av pudderet med Kabuki børsten og gjenta heller påføringen flere ganger for å unngå at det blir for mye med en gang. Da vil du få et mest naturlig resultat - som om du har fått den perfekte feriefargen. 

PRODUKT INFO som gjelder alle Vita Liberata produktene:
Økologiske ingredienser, fri for parfyme, parabener og alkohol. Inneholder et Moisture Lock-system som virker fuktbevarende i opptil 72 timer, samt fargen falmer naturlig. Odour Remove™ for Zero smell

CI 77019 (MICA), CI 77891 (Titanium Dioxide), Dihydroxyacetone,  +/- CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides) CI 77489 (Iron Oxides)

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 549.00
  • 494.00

  • Kun 1 igjen på lager Spar 55.00 kr

Relaterte produkter

Emneord: solpleie, selvbruning, solpudder, naturlig solpudder, organisk solpudder, økologisk solpudder, vita liberata

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-